YA ARKADAŞLAR ÇEKİM MODLARINI YANİ AYRINTILARI DA YAZARMISINIZ YA BEN HALA OTOMTİK MODDA ÇEKİM YAPIYORUM KORKUMDAN AYARLAR DEĞİŞİR DİYE AMA BİTÜRLÜ YÜKLEYEMEDİM RESİMLERİ ÖNERİ KISA YOK FOTO YÜKLEME OLARAK BANA AÇIK Bİ YOL ADRES VERİRİSENİZ BENDE FOTOLARIMI PAYLAŞMAK İSTİYORUM AYRICA ÇOK GÜZEL FOTO VE MAKROLAR SELAMLAR
bende bu makinadan almak istiyorum arkadaşlar ama bulunduğum yerdeki(gebze) fotocularda bu modeli bir türlü bulamadım sizce hepsiburada dan sipariş etsem mi,ordaki fiyatlar biraz pahalı diye duydum,bir de bu benim ilk siparişim olacak ne dersiniz
bende bu makinadan almak istiyorum arkadaşlar ama bulunduğum yerdeki(gebze) fotocularda bu modeli bir türlü bulamadım sizce hepsiburada dan sipariş etsem mi,ordaki fiyatlar biraz pahalı diye duydum,bir de bu benim ilk siparişim olacak ne dersiniz
kardeş ben mavi bilgisayardan aldım bu fotograf makinasını... mavibilgisayar'ın haftasonu indirimleri oluyor. bilmiyorum devam ediyor mu etmiyor mu ama genelde haftasonu indirimleri var bir bakıver cumartesi pazar...
ASUS P5K-E WİFİ-AP > E8400CPU@4.3GHZ 5.0V 7/24 4.8GHZ MAX.> ZEROTHERM BTF80> TEAM EXTREM 2GB DDR2 800@1153MHZ 5-5-5-15 2.35V KİT (1GBx2) > ZOTAC 8800GTS (730-2100) > THERMALTAKE 430W PSU > 160+80GB SAMSUNG HDD > ASUS DVD-RW > MS WİRELLES KLV+M
Son çalışmam,detay-doku üzerine ve adı "KALBİN AVUÇLARIMDA" Yorumlarsanız sevinirim(olumlu/olumsuz hertürlü yoruma açığım)Yorumları esirgemeyelim.Teşekkürler....
köşede ayın 18 i yazıyor.Bunu biricik sevgilimle tanıştığımız gün olan ayın 18ine bir hediye olarak yaptım.O gün bastırıp vermeyi düşünüyorum.