arkadaşlar gp adıyla piyasada satılan bazı pillerin sahte olduğu duyumunu aldım. ona göre...
bede gp kullanıyorum yaklaşık 200 çekim yapılabiliyor galiba. Ama flaş kullanarak çekerseniz sayı oldukça düşüyor.
O zaman benim GP o sahte olanlardan. 100 çekim ne demek ya
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden ! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
gp2700 kullanıyorum 550 cekim ve hala devam edyor.1 aydır aynı pil.
Hocam 550 çekim nasıl ya!!! LCD hep kapalı ve daima flaşsız mı çekiosun napıyorsun da 550 çekimi başarabiliyorsun?
nasıl başarıyorsun demişsin. cevap:gayet rahat
lcd de açık flaş da kullanarak yapıyorum.en fazla 5 foto cekip kapatoyorum sonra tekrar açıyorum aç kapa yani cok oluyo.fotoların hepsi kapalı loş ortam yani flaş bolca kullanıldı. Pil gp2700 şarj aleti ataba 508 2. veya 3. şarjı bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsise87 -- 30 Haziran 2008; 12:02:28 >
gp2700 kullanıyorum 550 cekim ve hala devam edyor.1 aydır aynı pil.
Hocam 550 çekim nasıl ya!!! LCD hep kapalı ve daima flaşsız mı çekiosun napıyorsun da 550 çekimi başarabiliyorsun?
nasıl başarıyorsun demişsin. cevap:gayet rahat
lcd de açık flaş da kullanarak yapıyorum.en fazla 5 foto cekip kapatoyorum sonra tekrar açıyorum aç kapa yani cok oluyo.fotoların hepsi kapalı loş ortam yani flaş bolca kullanıldı. Pil gp2700 şarj aleti ataba 508 2. veya 3. şarjı bu
bende aynı pilleri kullanıyorum ve 100 çekim yapabiliyorum ama arada bir zayıf pil uyarısı veriyo pilleri değiştirin diyene kadar çekiyorum bu makineye iyi dayanıyor çok pil denedim en iyisi GP 2700 gibi geldi...
bende varta ve gp nin 2700 lükleri var ikisi ilede 120 civarı çektim kutu içinden çıkanla 60 civarı çektim şimdi sony2500lükler var 80 filan çektim ama 500 ÇOK ZOR BE HOCAM.Yani yanlış anlamayın sakın ama a570 ile 500 poz çok zor.
şimdi olay şu ben haziran ayının başında staja başladım pillerimi sarj edip yanımada şarj aletimi almadan başka bi şehre geldim makinamla.stajım boyunca 500 ü geçkin foto çektim çalıştgım staj yeri bi fabrika ve herhangi bi üretim bandının önünde gözlem yaparken 3-5 foto cekip kapattım bu böyle bu zamana kadar devam etti.şarj bugün bitti.sonuçta şarjla ortalama 500 de fazla foto cekilmiş oldu.Yer de kapalı mekan oldugu için bir kısmı da flaşlı çekildi haliyle.