Şimdi Ara

##Canon PowerShot A570 IS Topluluğu ve Fotoğrafları## (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.025
Cevap
9
Favori
256.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Tem otoyolu
     ##Canon PowerShot A570 IS Topluluğu ve Fotoğrafları##

Su damlaları
    Canon SX 100 IS ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tmcc

herkesin a570 almasının en büyük sebebi manuel odaklama. peki a590 da manuel odaklama varmı?

yok işte onun için tutulmuyor o model.

• http://www.letsgodigital.org/tr/18301/canon-powershot-a590-is/ Burada manuel odaklanma olduğu yazıyor...

quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

quote:

Orjinalden alıntı: tmcc

herkesin a570 almasının en büyük sebebi manuel odaklama. peki a590 da manuel odaklama varmı?

yok işte onun için tutulmuyor o model.

• elvis1505'in verdiği linkteki a590 cihazının fotoğrafına baktığımız zaman (MF) tuşu görüyoruz... ki bu da Manuel odaklanma olduğunu gösteriyor... lakin aynı sitede cihazın teknik özelliklerine baktığımız zaman niçin "Manuel odaklanma = hayir" yaziyo anlamadım......ki söz konusu site dijital kamera analizlerinde 1 numaradır.... garip... eğer manuel odaklanması da varsa bu cihazın a570'den tek farkı daha yakışıklı olması =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocomo -- 2 Haziran 2008; 2:24:43 >
  • http://support-au.canon.com.au/contents/AU/EN/0400001601.html bu linkteki ingilizce olan A590 IS kullanma kitabını inceledim ve kitapçığa göre bu makinada MF olması lazım. sizlerde indirip incelerseniz ve eğer A590 IS alan arkadaşlar da varsa ve bizleri bu konuda bilğilendirirse sevinirim. canon A70 makinam bozuldu ve en kısa sürede ben de A590 IS almayı düşünüyorum. herkeze teşekkürler.

Canon Power Shot A 570 IS
  • gerçekten fotoğraflar renk,keskinlik ve kompozisyon olarak çok güzel nerde eski fotoğraflarınız nerde bunlar özellikle 1. foto çok güzel makinenin renklerim ayarlarından vivid ayarıyla çekilmiş heralde hiç bilgisayarda resimlerle oynama yok değilmi ?
  • Evet Bende A570 Çekimlerimi paylaşıyorum..Normalde Siyah -beyaz Melankoli Tarzı fotolar çekiyorum bir kaç yakın denememle başlıyorum.A570 Kullananlardan bir kaç bilgiyi benimle paylaşmasını isteyebilirim : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oloriny -- 2 Haziran 2008; 14:56:17 >

•  ##Canon PowerShot A570 IS Topluluğu ve Fotoğrafları##

Uyarın için çok teşekkür ederim, fotoğrafcılığı iyi bilen arkadaşlar ile birlikte çektiğimiz bu fotoğrafı, maknanın diyaframlarını bilerek açık tuttuk, gece yarısı denizin rengi belli olsun ve o saatte gündüz gibi bir fotoğraf alalım diye. Birinci fotografda da gün henüz batmadan batmış gibi görüntülemek için ayarlar ile oynadım.

teşekkür ederim, ilgilendiğiniz için

quote:

Orjinalden alıntı: cocomo

quote:

Orjinalden alıntı: Gezgin35

Perşembe akşam turlarından bir kaç kare

Göztepe vapur iskelesi ve yaya geçidi

Sahilevlerinde gece

kardeş o gece fotoğrafında diyaframı kıssaydın f8.0 e kadar, bi de ISO'yu 80'e çekseydin, çok daha güzel pozlamış olurdun... kayalıklar patlama yapmazdı. yolun bir gün bir kez daha aynı yere düşerse bu dediğim ayarlarla pozlamayı dene. zaten 15 saniye fazlasıyla ışık alıyo içeriye. açık diyafram ise o içeri alınan ışığın faydalarını tüketiyo... aklında bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezgin35 -- 2 Haziran 2008; 16:05:34 >

• Arkadaşlar büroteknikten son a570 is i ben aldım.şuanda stokta yok. 2 günde geldi. peşin aldım 2 gb hafıza kartı ile beraber kargo dahil 303 ytlye geldi.Bu is teknolojisi gerçekten çok işe yarıyormuş fotolarda sulanma pardon bulanma olmuyor:)

gerçekten fotoğraflar renk,keskinlik ve kompozisyon olarak çok güzel nerde eski fotoğraflarınız nerde bunlar özellikle 1. foto çok güzel makinenin renklerim ayarlarından vivid ayarıyla çekilmiş heralde hiç bilgisayarda resimlerle oynama yok değilmi ?

hangi fotoğraflar için yorum yazdığınızı söylememişsiniz ama sanırım benim çektiğim fotoğraflara yazdınız (umarım yanlış anlamamışımıdır) manuel de kendi yaptığım ayarla çekmeye çalıştım bilgisayarda herhangi bir düzeltme yapmadım ayrıca yorum yazdığınız için çok teşekkür ederim

böyle yorumlar sayesinde ve fotoğraf çekme azmimle sanırım daha iyi daha güzel fotoğraflar çekeceğim saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leydielif -- 2 Haziran 2008; 19:05:35 >

Canon Power Shot A 570 IS
  • benim kişisel bi ricam var, lütfen yolladığımız fotoğrafları maximum 800*600 pixele düşürüp yollayalım...
    böyle büyük olunca izlemesi imkansız oluyo ve bağlantıları zorluyor... ki ben 1280*1024 çözünürlükle bile göremiyorum fotoğrafları tamamen...
  • cocomo :) onu geçeceksin... geçenlerde ben de bu fotoğraflar için bir fikir sunup paylaşayım dedim de kimi salak demeye yeltendi, kimi büyük resim koyanları kotalıların kota limitini çaldığımı ima etti, kimi buranın dayısı çıktı sana ne koyarım dedi :) Kimse ufacık bir önerime ya böyle iyi,yok şöyle olsa daha iyi gibi bir yorum yapamadı. Hepsi saldırdı :) İyisi mi önermemiş ol sen bence. Çünkü buralarda seni anlayabileceklerden önce "Bulduk bir uyanık saldıralım" şeklinde bakanlar olacak. Senin söylediğinin bir öneri olduğunu anlayacak kimselerin seni bulması zor olacak. Dediğim gibi sen bu içeriği bir an önce değiştir de saldırmaya başlamasınlar. Neyse ki bu konu baya büyümüş sanırım kapatılması zor olur :)
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.