Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ##Canon PowerShot A570 IS Topluluğu ve Fotoğrafları##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: ##Canon PowerShot A570 IS Topluluğu ve Fotoğrafları## Sayfa: <<   < önceki  18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
askan22

26 Mayıs 2008; 0:25:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yüksek İSO başarısızlığının dışında(800-1600 İSO) gerçekten fiyat/performans kralı kaliteli bi model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 26 Mayıs 2008; 0:26:50 >

Hayat Bir Yansımadır Siz Gülümserseniz Herşey Gülümser
petsise87

26 Mayıs 2008; 0:31:32 

arkadaşım sen o makınayı servise ver hemen oıbjektifinde sorun var onun cekme daha fazla foto alan derinliği azaldıkca ortaya cıkan sag üstteki leke cok berbat bişey

Canon Power Shot A 570 IS
cocomo

26 Mayıs 2008; 1:59:32 

bence işini bilen bi tamirci tereyağından kıl çeker gibi o sicimi/saç teli/kirpik telini oradan çeker.benim bildiğim kadarıyla canon lens kitleri birazcık karışık..
bu forumda görmüştüm içi açılmış bi 570 lensinin fotoğraflarını. günün birinde umarım uğraşmam gerekmez demiştim...sizinkisi 5 dakikalık iş gibi gözüküyor...
sırf ikinci el aldığınızdan değil, bence fabrika üretim bandında bile olmuş olabilir... ki kesin öyledir... dert edilcek bir şey değil. :) iyi çekimler

bir de bu makinada histogram bulamadım. bilen var mı nereden çıkarabileceğimizi? daha doğrusu bu makinada histogram diye bir şey var mı?

kendim sordum kendim cevaplayayım bari,
çektiğimiz fotoğrafları izlerken DISP tuşuna iki kez basınca histograma ulaşabiliyoruz... meraklısına duyurulur.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocomo -- 26 Mayıs 2008; 4:35:46 >

http://cocobong.deviantart.com
petsise87

26 Mayıs 2008; 11:23:20 

Böyle bi compac da histogram koyulması büyük iş canona alkış.ben türkce menüsü ve hisogramı için alan biliyorum sadece manuel focusu da cabası

ilkdostun

26 Mayıs 2008; 13:11:13 

arkadaşalr canon a 570 is modelini ararken dikkatimi çeken bir şey oldu çok fazla fiyat farkı var..örneğin www.ereyon.com da 303 ytl olan cihaz hepsiburada.com da indirimli fiyatı 383 ytl..arada 80 ytl fark var..ereyonda bile iki modeli var birisi 2 YIL BALKAN ELEKTRONİK GARANTİLİ olan 303 ytl..erkayalar garantili olan 422ytl..makine aynı makine ama sadece garanti veren firma değiştiği için 120 lira mı ekliyorlar..anlamış değilim..detaylı anlatarmısınız

Kendi Rızasıyla hataya girene MERHAMET edilmez ve layık değildir...
petsise87

26 Mayıs 2008; 14:56:11 

quote:

Orjinalden alıntı: ilkdostun

arkadaşalr canon a 570 is modelini ararken dikkatimi çeken bir şey oldu çok fazla fiyat farkı var..örneğin www.ereyon.com da 303 ytl olan cihaz hepsiburada.com da indirimli fiyatı 383 ytl..arada 80 ytl fark var..ereyonda bile iki modeli var birisi 2 YIL BALKAN ELEKTRONİK GARANTİLİ olan 303 ytl..erkayalar garantili olan 422ytl..makine aynı makine ama sadece garanti veren firma değiştiği için 120 lira mı ekliyorlar..anlamış değilim..detaylı anlatarmısınız

Dogrudur arkadaşım canon makinaları türkiyeye ithal eden firma erkayalardır.Onun için servisi ve işin en eskisi olma avantajlarını fiyatlara yansıtıyorlar.Fakat arıza oluşması durumunda cogu vakada kullanıcı hatası diyerek garantili mallarda bile garanti süresi içinde para alıyorlar.Hizmetleri yavaş ve işçilikleri zayıf.

Bu nedenle ( ithalat durumunun nasıl işlediğini tam bilmemekle beraber) balkan gibi firmalar da garantili olarak ve daha az servis noktasıyla canon makinaları ithal etmekte.Servisse servis kaçajk da degil ben balkan garantili aldım maden bozulunca ikisi de aynı prosedürden geçiyor ki dijital makina bozulursa vay ki halinize burdan söyleyeyim bi makina parası tamire gider bence balkandan almanın da bi mahsuru yok.Ben telefon da almıştım 4-5 sene önce o da balkandandı bi sorun olmadı servise gitti geldi sorun yaşamadım hiç.

MaXiLoPeZ

26 Mayıs 2008; 15:39:22 

quote:

garantiyle alakalı..
erkayalar garantili 380'in altına bulmak zor fakat balkan garantili 300 civarı bulunabilir.
almayı düşünüyorsan www.tripodfoto.com adresinde erkayalar garantili havale ile 310 liraya satılıyor indirimde şu an. ben buradan almayı düşünüyorum

selvicanım
askan22

26 Mayıs 2008; 16:08:13 

peki arkadaşlar benimki ABD den alınma her türlü belgesi var garantisi Türkiyedeki servislerde geçerlimi ki bide Benim bulunduğum yerde canon servisi yok İstanbulamı göndermeliyim

Hayat Bir Yansımadır Siz Gülümserseniz Herşey Gülümser
foreverfatih

26 Mayıs 2008; 19:00:28 

cocomo ; verdiğin cevaplar için teşekkürler. Ama ben daha beceremedim. Uğraşmam lazım sanırım

ilkdostun

26 Mayıs 2008; 22:14:18 

quote:

Orjinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

garantiyle alakalı..
erkayalar garantili 380'in altına bulmak zor fakat balkan garantili 300 civarı bulunabilir.
almayı düşünüyorsan www.tripodfoto.com adresinde erkayalar garantili havale ile 310 liraya satılıyor indirimde şu an. ben buradan almayı düşünüyorum

fiyat gerçekten çok iyi..internetten değilde gidip direk oradan alınabilir...

Kendi Rızasıyla hataya girene MERHAMET edilmez ve layık değildir...
onurb

27 Mayıs 2008; 12:14:16 

yaklaşık 1 ayı geçti
erkayalar garantili olarak bimeks den almıştım 315 ytl 12 taksitli
makina fiyatının hakkını fazlası ile veriyor ilgilenenlere duyurulur
pil sarfiyarı da çok az 2500 lük piller ile en az 200 resim çekersiniz

onurb

27 Mayıs 2008; 13:21:39 

makro çekimlerimden bir tanesi

Ekteki dosya (1)

onurb