Yine de zahmet etmişin cevap vermişsin saol kardeşim.Aslında olay söyle makineyi kırmızı bir perdeye dogru tuttugunda perdenin rengini heryer kırmızı oldugu ve kıyas yapacagı bişey olmadıgı için makine ayarları geregi penbe renge cevirir veta benbeyaz bir zemini cekerken zemin bej renk gibi gözükür.Bunun önüne geçmek için makineye bir menü veya bir özellik atıyorlar.sen perdeyi işaretliyor ve rengi şu ton diyorsun.Makine de renkleri ona göre düzenliyor.yani kırmızıysa o rengi kırmızı olarak beyaza o tonu beyaz olarak görüyor yani sen istersen pembeyi de kırmızı olarak tanımlayarak renkleri daha farklı tonlarda optimize edebiliyo veya bu dediğim algılama hatasını ortadan kaldırabiliyorsun.
Bu tip bişey yoktur sanırım ama full manuele yakın br makine oldugu ve iyi fororaf cektiği için sormak istedim .Canon bunu yapmışsa artık piyasanın lideridir bu compaklarda.
Kılavuzu inceledim şimdi biraz. Makinenin "Renk Tonlarının Ayarlanması(Beyaz Ayarı)" diye bir bölüm var. Bu bölümde sizin dediğinize benzer açıklamalar var renk ayarlama ile ilgili.
arkadaşım elindeki kılavuzu download hızlandırıcı ile cekebilecegim bir siteye yükleyebilir misin ben rapidden cekemiyorum baglantı hızı indirmemi zorluyor.
Arkadaşım daha önce hiç dosya upload etmedim. Upload edeceğim bir site adresi verirseniz yüklemeye çalışayım. Ya da özelden msn adresinizi verin ordan göndereyim. Hangisini tercih ederseniz.
Arkadaşım daha önce hiç dosya upload etmedim. Upload edeceğim bir site adresi verirseniz yüklemeye çalışayım. Ya da özelden msn adresinizi verin ordan göndereyim. Hangisini tercih ederseniz.
Aklıma ilk gelen bu site www.megafileupload.com/ Benzeri daha bir çok site var.Yükleyip burda link vermenizde daha fayda var die düsünüyorum,ihtiyacı olanlar olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknhunter -- 11 Mayıs 2008; 9:07:29 >
Aklıma ilk gelen bu site www.megafileupload.com/ Benzeri daha bir çok site var.Yükleyip burda link vermenizde daha fayda var die düsünüyorum,ihtiyacı olanlar olabilir.
Bende makinamı sonunda ve de altividen aldım.Çok korkmama rağmen şükürki 4-5 günde elime ulaştı.1-2 auto modda ve düşük boyutta resim denemeside benden,ileride devamı gelecek.Flashlı gül ve flashsız pil.Tavuk ve civcivleri paylaşma gereği duydum Güldeki müthiş kadife dokuya bakarmısınız,biraz gölgem düşmüş kusura bakmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknhunter -- 11 Mayıs 2008; 16:59:50 >