sevgili beyaz tebeşir yorumlarınız için tşk.570 le + bir çok özellik var aşağı yukarı yorumları 1 aydır okuyor ve takip ediyorum size 2 sorum var? 1.a590ıs hakkındaki yorumlarınız 2.a570ıs illada erkayalar garantilimi almak lazzım yorumlarda çok önemli olmadığı söyleniyor ama.... örneğim büro teknikle ilgili olumsuz bir yorum görmedim kale bilişim garantili gray ürün olamasına rağmen tekrar tşk.
sevgili beyaz tebeşir yorumlarınız için tşk.570 le + bir çok özellik var aşağı yukarı yorumları 1 aydır okuyor ve takip ediyorum size 2 sorum var? 1.a590ıs hakkındaki yorumlarınız 2.a570ıs illada erkayalar garantilimi almak lazzım yorumlarda çok önemli olmadığı söyleniyor ama.... örneğim büro teknikle ilgili olumsuz bir yorum görmedim kale bilişim garantili gray ürün olamasına rağmen tekrar tşk.
Estağfurullah.. Benimki sadece gözlemlerime dayalı fikrimi paylaşmaktı.
A570 ile A590 ı karşılaştırmamı istemişsiniz, ama burada üstadlar dururken benim gibi çömeze bu düşmez. Yalnız size bir şey söyliyeyim.Hangi başlıkta bu soruyu sorarsanız, ister istemez yapılan yorumlarda başlığın lehine olacaktır.
Aslında nerden ucuz bulursanız oradan almak en mantıklısı.Çünkü Erkayalar garantisi fiyatı oldukça yükseltiyor.Erkayaların servisinden memnun olamayn arkadaşta çoğunlukta.. Bu makinaların ikisinide kullanmış kişilerin yorumları daha önemlidir.Onun için google fotoğraf paylaşım sitelerini aratın ve makinaların kullanıcı yorumlarını ve performanslarını inceleyin.En güzel karşılaştırmayı böyle yapabilirsiniz. Bu tip sitelerde fotoğraf üstadları ile ortak paylaşımlarda bulunmak ve onların parayla bile ölçülemeyecek kadar değerli yorumlarını almakta cabası...
İnşallah en kısa sürede kararınızı verir, güzel fotoğraflarınızı paylaşmaya başlarsınız..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaztebeşir -- 5 Mayıs 2008; 2:48:40 >
Fotoğraflarınız çok güzel arkadaşlar...Güzel ülkemizin güzel fotoğrafları için teşekkürler... Bende bi makro merakı başladı..Ama şu netlik olayını beceremiyorum. Tabi bunların hepsi auto...
Çekmiş olduğun 1. ve 3. fotolarındaki netlik berraklık çok güzel.Öğrenmişssin bu işleri :) Makina gelsin bende koyucam resimleri buraya...
Teşekkür ederim. Aslında gece fotografları da çekmek istiyodum ancak hava yağmurlu olduğu için erkenden döndüm eve. Umarım en kısa zamanda makinene kavuşursun.
sevgili beyaz tebeşir yorumların için tşk tekrar birde bu ürünü alırken şarjlı pil+hafıza kart konusunda bana direkt tek bir ürün önerebilimisiniz yazacağınız şarjlı pil setini alma ihtimalim%99 olacak makina ile birlikteen uygun yeri bulduğumda bu işi fazla uzatmak istemiyorum en kısa zamanda foto ları sizlerle paylaşmak üzere.üst yorumlarda altivi.com'un bir çok negatif yönlerinden daha öncede bahsedilmiş açokcası hangi siteden alalcğıma karar veremiyorum ama değişmezse ya altivi yada daha büyük ihtimalle büro teknikten almayı düşünüyorum şarjlı setin önemli olduğu söylenmiş yazılarda sizin ve üst kurmaylarımızın değerli yorum ve tespitlerinizzi heyacanla bekliyorum. Selamlar
Kesinlikle..Ama keşke tek sorun o olsa.. Auto modda makro çekimlerinde netlik sorunu yaşıyorum.Sanırım manuel ayarları bilsek çok daha güzel fotoğraflar çekeceğiz.Şu an kendimi emeklemeye hazır bi bebek gibi varsayıyorum.Emeklemeye başlamadım daha...
sevgili beyaz tebeşir yorumların için tşk tekrar birde bu ürünü alırken şarjlı pil+hafıza kart konusunda bana direkt tek bir ürün önerebilimisiniz yazacağınız şarjlı pil setini alma ihtimalim%99 olacak makina ile birlikteen uygun yeri bulduğumda bu işi fazla uzatmak istemiyorum en kısa zamanda foto ları sizlerle paylaşmak üzere.üst yorumlarda altivi.com'un bir çok negatif yönlerinden daha öncede bahsedilmiş açokcası hangi siteden alalcğıma karar veremiyorum ama değişmezse ya altivi yada daha büyük ihtimalle büro teknikten almayı düşünüyorum şarjlı setin önemli olduğu söylenmiş yazılarda sizin ve üst kurmaylarımızın değerli yorum ve tespitlerinizzi heyacanla bekliyorum. Selamlar
Altivi? İnan bende bir iki hafta öncesine kadar senin durumundaydım. Hoş..şimdi de pek değişen bişi yok. Ama hafıza kartı konusunda yine yaptığım araştırmlar sonucunda hem ucuz olması hemde amatör fotoğrafçılar için yeterli olması açısından SD kart almayı uygun buldum.Bu kartlarınşu an en ideali 2gb olanı. Çünkü 1 gb olanı ile arasında fazla fiyat farkı yok.4 gb olanlar ise bir arıza olması yada kaybolması durumunda oldukça riskli ..Riski paylaştırmak için 2 tane 2 gb ideal diye düşünüyorum,naçizane...
Ve mümkün olduğunca fotoğraf makinasından çıkarmamanızı, tak çıkar yapmamanızı tavsiye ediyorum.Benim 1gb sd kartı bozdum. Hala neden olduğunu anlamadım.
Şu an hepsiburada sitesinde 2gb stormax ı 14 ytl ye alabilirsiniz.Bu şu an için çok güzel bi fiyat.Ben siparişimi verdim. Pil konusunda yine aynı siteden bu forumdan öğrendiğime göre ideal olacağını düşündüğüm,GP 2700 siparişi verdim.Onlarda 13 ytl.. Büroteknik tede uygun fiyatlı idi sanırım. Kolay gelsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaztebeşir -- 5 Mayıs 2008; 17:02:44 >
SEVGİLİ BEYAZ TEBESİR TŞK,BU SİTELER HARİCİNDE ANKARA OLMAK ÜZERE CAZİP BİR TEKLİF ALALBİLECEĞİMİZ BAŞKA BİR YER,YADA SİTE VAR MIDIR? KAFAMDAN Bİ SES DE SX100 AL SENİN GİBİ AMATÖR Bİ ADAMA 10 SENE YETER DİYO AMA %51 A570 IS ÜZERİNE ODAKLANIYORUM +590 IS Mİ ACABA DOĞRU TERCİH OLUR ŞEKLİNDE DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUM NEDE OLSA 2008 MODEL GERÇİ BANA FAZLA SX100 AMA İLERİDE YETERLİ OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİM.İLGİLENEN ARKADAŞLAR UYGULANABİLİR GÖRÜŞ VE ÇÖZÜMLERİNİZİ LÜTFEN PAYLAŞIN BU GEL -GİTLERE SON VERMEK İSTİYORUM ARTIK PLEASE HELP ME
altividen bugün a570 imi aldım.hemen birkaç resim çektim ama çok uğraşamadım.öğrenci notlarını e-okula girmekle uğraşmam gerekiyordu.ama video kaydı hoşuma gitti.birde gece çekimlerinde ortalama hangi ayarları önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarsedat -- 6 Mayıs 2008; 0:53:17 >