Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ##Canon PowerShot A570 IS Toplulu�u ve Foto�raflar�##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: ##Canon PowerShot A570 IS Toplulu�u ve Foto�raflar�## Sayfa: <<   < önceki  14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
m_koca

1 Mayıs 2008; 15:36:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: BLuue32850

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orjinalden alıntı: BLuue32850

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

@BLuue32850

sakın o tripod ve şarjlı cihaz setine güvenme.

niyeki hocam?

tripod esneyen cinsten 3-5 liralık.Fotozeynep 25ytl ye çok güzel bir tripod vardı (125cm yüksekliğine çıkabiliyor)

Pil setine ise ; şarjlı pil alacam konusuna bakarsan;ne demek istediğimi anlarsın

zaten pilleri dün akşam şarja koydum hala dolmadılar :/ bakalım ne zaman dolacaklar herhalde 24 saatde :S

ben de aynı yerden aldım ve piller nerdeyse bir gündür şarjda ve hala yeşil ışık yanıyor....

ben daha önce casio s770 kullandığım için makina bana biraz kaba geldi....casio buna göre daha zarif,estetik ,ve daha hızlı çekiyordu....pil konusunu açmıyorum bile .... bakalım ısınmaya çalışacam....

Casio EX-S770
zevallielci

1 Mayıs 2008; 16:47:55 

sonunda benımkıde geldı baya karısık mış daha çözemedim makınayı

a570 iso
Ne güzel yaratılmış su alem: Varlığını haykırıyor Rabbimin
Güzelliklerine doyamıyor insan fotoğraflara sığdırmak istiyor
Lakin bitmek bilmez ki güzellikleri Rabbimin
Ne fotoğraflar yetişebiliyor ne kameralar çekebiliyor
tumuklu

1 Mayıs 2008; 17:30:54 

merhaba bende büroteknikten makineyi aldım elime hala geçmedi.Ama kargoya verildiği yazıyo herhalde bugün veya yarın elime ulaşır.
merek ettiğim acaba bu makinaya hangi kartı almalıyım. 4gb ı kaldırır mı yoksa 2 mi olmalı.sandisk in iyi oldugunu okudum fakat değişik modelleri var hangisini almalıyım.şimdiden teşekkür ederim cevaba

merhaba
rasit019

1 Mayıs 2008; 18:47:31 

Arkadaştan kredi kartını aldım en ucuza nereden bu makinadan ?

Ardakadaşlar birde video çekimlerinde zoom yapabiliyormuyuz ? ses gitmesi falan olmuyor değilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit019 -- 1 Mayıs 2008; 19:31:29 >

gripin518

1 Mayıs 2008; 20:08:22 

Hocam sanırım garantili olarak en ucuz büroteknikten alabilirsin. Video çekimi sırasında optik zoom yapılmıyor ancak dijital zoom yapılabiliyor fakat bu durumda görüntü kalitesi bozuluyo doğal olarak.

CANON A570 IS
gripin518

1 Mayıs 2008; 20:12:26 

quote:

Orjinalden alıntı: tumuklu

merhaba bende büroteknikten makineyi aldım elime hala geçmedi.Ama kargoya verildiği yazıyo herhalde bugün veya yarın elime ulaşır.
merek ettiğim acaba bu makinaya hangi kartı almalıyım. 4gb ı kaldırır mı yoksa 2 mi olmalı.sandisk in iyi oldugunu okudum fakat değişik modelleri var hangisini almalıyım.şimdiden teşekkür ederim cevaba

Makinen hayırlı uğurlu olsun tumuklu. Ben sandisk 2gb SD kart kullanıyorum gayet memnunum. En kaliteli modda yaklaşık 600 fotograf kaydedilebiyo 2gb karta. Eğer video kaydı yapmıyacaksan 2gb fazlasıyla yeterli olur. Sanırım 4gb lık kartı da kaldırıyo makine ancak emin değilim.

CANON A570 IS
zevallielci

1 Mayıs 2008; 21:32:41 

arkadaşlar ayarlarını cozemedım daha f2.6 dıyosunuz ama ben3.4 den asagıya ındıremıyorum.Acaba bı yerlerde bırseyı mı karıstırdım. altına ınememın sebebı nedır acaba bırde pozlama suresı 5/10 yazıyor orasını nerden ayarlıyoruz onu da bulamadım.En ıyı gece , macro , ve gunduz cekımı ıcın ıdeal olculerı yazarsanız cok faydalı olacak tesekkurler

a570 iso
BLuue32850

1 Mayıs 2008; 21:36:51 

24 saati geçti benim piller hala şarj oluyor

gripin518

1 Mayıs 2008; 22:26:55 

quote:

Orjinalden alıntı: zevallielci

arkadaşlar ayarlarını cozemedım daha f2.6 dıyosunuz ama ben3.4 den asagıya ındıremıyorum.Acaba bı yerlerde bırseyı mı karıstırdım. altına ınememın sebebı nedır acaba bırde pozlama suresı 5/10 yazıyor orasını nerden ayarlıyoruz onu da bulamadım.En ıyı gece , macro , ve gunduz cekımı ıcın ıdeal olculerı yazarsanız cok faydalı olacak tesekkurler

Makineyi diyafram öncelikli moda alırsan f2.6 değerine ulaşabilirsin, yalnız zoom yaptıgın zaman f2.6 ya asla inmiyo. Gece çekimi için ISo 80 veya ISO 100 değerinde olsun. Makineyi enstantane öncelikli moda alıp poz süresini 8-10 sn gibi bi değere ayarla ve makineyi sabitlemeyi unutma. Çekim süresi uzun olduğu için makine titrerse bulanık bi fotograf elde edersin. Biraz kurcalayınca ve denemeler yapınca eminim kısa sürede alışırsın. Umarım anlatabilmişimdir. Başarılar

CANON A570 IS
zevallielci

1 Mayıs 2008; 22:56:33 

quote:

Orjinalden alıntı: gripin518

quote:

Orjinalden alıntı: zevallielci

Makineyi diyafram öncelikli moda alırsan f2.6 değerine ulaşabilirsin, yalnız zoom yaptıgın zaman f2.6 ya asla inmiyo. Gece çekimi için ISo 80 veya ISO 100 değerinde olsun. Makineyi enstantane öncelikli moda alıp poz süresini 8-10 sn gibi bi değere ayarla ve makineyi sabitlemeyi unutma. Çekim süresi uzun olduğu için makine titrerse bulanık bi fotograf elde edersin. Biraz kurcalayınca ve denemeler yapınca eminim kısa sürede alışırsın. Umarım anlatabilmişimdir. Başarılar

teşekkur ederım ardımlarınız ıcın ama denedım olmadı gece çekimi için f2.6 yaptım ıso 80 yaptım 8/10 sn yı nerden ayarlıyoruz ve dısarıda gece cekımı yapmaya calıstım kapkaranlık karıncalı belırsız bırsey cıktı ne yapmalıyım

a570 iso
orhan44

1 Mayıs 2008; 23:07:23 

zevallielci 2.6 nın yanında 1/1250 var onu geri al sonuna kadar alınca 15 saniye olur

Cooler m. centurion534-H.Power 1000watt-Gigabyte p35 ds4-Q6600 quad core-4x1gb Ocz rhpc 1066mhz (8500) ddr2-Sparkle 8800gts (320mb)-2x400gb Seagate 16mb ncq-2x250gb Seagate(410as)-Samsung dvdrw-LG L1960TR-Canon A570IS
oguzg

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 23:22:52 

buda bizim ilk foto
hızlıal dan hediye albüm

http://ttsitesi.freehostia.com

zevallielci

1 Mayıs 2008; 23:26:31