hizlial.com müşteri hizmetlerini az önce aradım bu akşam ürünlerin kargolanacağını söylediler
gozumuz yollarda kaldı artık gelsın de jkendımızı doğaya verelım
a570 iso Ne güzel yaratılmış su alem: Varlığını haykırıyor Rabbimin Güzelliklerine doyamıyor insan fotoğraflara sığdırmak istiyor Lakin bitmek bilmez ki güzellikleri Rabbimin Ne fotoğraflar yetişebiliyor ne kameralar çekebiliyor
Büroteknik te gümrükle sorun yaşadıklarını, bugün itibarı ile kargoya vereceklerini söylemişlerdi.Saat 11 gibi online görüşme ile ancak ulaşabildim. Dün de öyle söylemişlerdi.!0 gündür bekleyen arkadaşları düşününce, çok sabırsızım diye düşünüyorum.Ama ha verdik, veriyoz diye oyalamakta hoş değil. Relax...
hızlı al ın sitesinde A570 için yine temin edilememektedir diye yazmışlar. Ürününde kargolandığı yazmıyo tedarik sürecinde diyolar. saatte 6 yı geçti. yalanmı olucak makineler acaba yav?
hızlı al ın sitesinde A570 için yine temin edilememektedir diye yazmışlar. Ürününde kargolandığı yazmıyo tedarik sürecinde diyolar. saatte 6 yı geçti. yalanmı olucak makineler acaba yav?
Şimdi baktım.Sanırım düzeltmişler.Hemde hızlı gönderi var.316 ya 10 taksit güzel seçenekleri var.
bir de pil almak lazım yanında verdıklerı sarz edılmeyen pıllerden. hızlı al da 50 ytl e 4 adet gb 2700 pil ve sarz aletı verıyor.Fıyatı guzel gıttı gıdıyorda da hemen hemen aynı.Ve burda hızlı ıletı var.Ben yıne hızlıaldan dusunuyorum sız nedersınız
a570 iso Ne güzel yaratılmış su alem: Varlığını haykırıyor Rabbimin Güzelliklerine doyamıyor insan fotoğraflara sığdırmak istiyor Lakin bitmek bilmez ki güzellikleri Rabbimin Ne fotoğraflar yetişebiliyor ne kameralar çekebiliyor
ben de sizler gibi hızlıal dan a570is bekliyorum arkadaşlar, takip numarası verilmediği için hangi şubede olduğunu göremiyoruz. onu öğrenmek için de mesaj attım hala yanıt gelmedi. pil konusunda da dün epey bi pllerle ilgili başlıkları inceledim. ataba at-998 şarj cihazı tavsiye edilmişti, yanına da gp, duracell, varta çok farketmez 2600-2700 mah lik bir şeyler alın demişti oldukça yetkin bir arkadaş. ben de bugün temin etmek için yazıcıoğluna gittim, altüst ettim fakat hiç bir yerde ataba at-998 bulamadım, ona alternatif olarak at-908 denmişti onu da sadece bir yerde 15ytl ye bulabildim ama cumartesi at-998 in geleceğini söylediler. pil fiyatları ise biraz uçuktu açıkçası migros ta bile çifti 11 lira olan 2650 lik duracell pillerin 4ü 30a idi. hepsiburada da aynı 4 lü duracell 20 ytl civarıydı. bir de eminönü-sirkeci taraflarına bakmak lazım ama ben bu ara gidemiyorum. bir de zaten gözüm kargoda hiç ayrılamıyorum bir yere
bir de zaten gözüm kargoda hiç ayrılamıyorum bir yere
Bende hocam artık ups yazan araba aramaya baslıcam sanırım sokaklarda
Arkadaşlar çook çok uzun araştırmalardan sonra...Canon marka makine almaya karar verdim... ve en uygun model olarakta Canon-PowerShot A570 IS modelini buldum... Bundan sonrasıda uygun fiyat ve garanti araştırması oldu...son 3 günün sonunda uygun fiyat ve yanında hediyeleriyle birlikte Canon-PowerShot A570 IS makinayı fotozeynep'ten aldım .... tek çekim ve yorum indirimi ile 354 ytl ye maloldu yanında da hediyeleri... işte hediyeler...
º Hafıza Kartı: Toshiba Marka 5 Yıl Garantili º Şarjlı Pil Seti:Narita Marka 2700 mah 2 Pilli şarj Cihazı º Kılıf:Makina İle Uyumlu Kılıf º Tripod:Unomat Marka AS6 Model, Self-Timer Özelliği Kullanımı Amaçlı Üretilmiş Masaüstü Tripod.
Ayrıyeten garanti ...
BU ÜRÜN CANON TÜRKİYE YETKİLİ İTHALATÇISI OLAN ERKAYALAR LTD.ŞTİ. TARAFINDAN İTHAL EDİLMİŞ OLUP 2 YIL GARANTİ İLE SATILMAKTADIR.
Sabah bürotekniği aradım A570"in stoklarında olmadığını akşama geleceğini ve elden satışlarının olmadığını söylediler ben yinede şansımı denemek için gittim akşam altıbuçuk gibi geldi A570"ler kargolama telaşı vardı banada bir fatura kestiler o arada aldım 304 liraya artık bende A570 sahibiyim...
bir de zaten gözüm kargoda hiç ayrılamıyorum bir yere
Bende hocam artık ups yazan araba aramaya baslıcam sanırım sokaklarda
bugün capitol ün önünde otobüs bekliyordum bir baktım yoldan hızlıal ın aracı geçiyor, az daha yola atlayıp durduracaktım. bir de onun üstüne mng kargo nun aracı geçmez mi, sorma bendeki vaziyeti. bu arada ben ups te zaman zaman sorun çıkıyor diye okumuştum, bir de bedava olunca sallamasınlar makina çabucak gelsin diye 5 ytl bayılıp mng yi kullandım. iyi mi ettim bilemiyorum...