hızlı aldan sipariş verdik ama dünden beri hala tedarik sürecinde yazıyor. Biraz yavaşmı çalışıyor bu hızlı al acaba?
bende mesaj attım cevap ta urun 25 nisanda ellerıne gececeğini ve aynı gun kargoya verecekelrını soyledıler
a570 iso Ne güzel yaratılmış su alem: Varlığını haykırıyor Rabbimin Güzelliklerine doyamıyor insan fotoğraflara sığdırmak istiyor Lakin bitmek bilmez ki güzellikleri Rabbimin Ne fotoğraflar yetişebiliyor ne kameralar çekebiliyor
önceden hp kullanmıştım pazar gününden beri elimden düşürmedim özellikle manuel ayarlar ile kullanmayı özlemişin gerçekten müthiş bir makina çekim kalitesi de çok güzel hafifliği ve küçük olması büyük bir avantaj , özellikjle manuel ayarlar ile otomatik ayardan daha güzel fotoğraf çekebilirsiniz biraz merak yeterli video modu tek kelimeyle müthiş sanki dvd izler gibisiniz. slr makinaları almak istemiştim ama fiyatlarının yüksek olması yüzünden alamamıştım ama bu makina fazlasıyla işimi görecek kesinlikle tavsiye ederim.
arkdaşlar ben 23.04.2008 11:18 294,63 YTL ye sipariş verdim hala tedarik sürecinde dün akşam 6 gibi mail attım müsteri hizmetlerine 15 dakika sonra yanıtladılar . bu olay beni çok şaşırttı. bu kadar hzılı cevap verdiklerine göre güzel çalışıyorlar (şimdilik yorumum bu) mailimde kargoya ne zaman verileceğini birde eğer iptal etsek siparişi ne gibi bir prosedür uygulayacakarını sordum. cevap olarak 3 gün içinde ürününüz kargoya verileceğini ipral etme durumunda ise 2 gün içinde iptal olacağını ve para iadesinin 2 ile 7 gün içinde (yasal sürecin bu olduğunu belirtti) hesabınıza aktarılacağını söyledi. arkadaşlar da vermişler sipariş bugün ellerinde olacak inş. engeç de o zaman cumartesi bizim elimizde olacak inş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 25 Nisan 2008; 9:06:22 >
ASUS P5K-E WİFİ-AP > E8400CPU@4.3GHZ 5.0V 7/24 4.8GHZ MAX.> ZEROTHERM BTF80> TEAM EXTREM 2GB DDR2 800@1153MHZ 5-5-5-15 2.35V KİT (1GBx2) > ZOTAC 8800GTS (730-2100) > THERMALTAKE 430W PSU > 160+80GB SAMSUNG HDD > ASUS DVD-RW > MS WİRELLES KLV+M
"oguzg" arkadaşım site hala tedarik sürecinde ve bu rüün artık sitede yok kaldırmışlar siteden acaba neden? burnuma kötü kötü kokular gelmeye başladı inş. midemizi bulanbdırmazlar
ASUS P5K-E WİFİ-AP > E8400CPU@4.3GHZ 5.0V 7/24 4.8GHZ MAX.> ZEROTHERM BTF80> TEAM EXTREM 2GB DDR2 800@1153MHZ 5-5-5-15 2.35V KİT (1GBx2) > ZOTAC 8800GTS (730-2100) > THERMALTAKE 430W PSU > 160+80GB SAMSUNG HDD > ASUS DVD-RW > MS WİRELLES KLV+M
Arkadaşlar, ben öyle çok seçek arasında düşünmüyorum.Ama A560 ile A570 arasında kaldım. A570 in A560 a üstünlüğünü "Is dışında" bana bilen bi arkad açıklayabilir mi?Bu konuda baya amatör sayılırım.IS çok mu önemli? Eğer çok önemli bi artısı yoksa A560 almak istiyorum.Şu an hepsiburada da fotoğraf yazıcısı hediyeli ve 330 ytl.
Bugün kdv indirimi bitiyor!! Yorumlarınızı acilen bekliyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaztebeşir -- 25 Nisan 2008; 14:25:51 >
"dünde mail atmıştım makul bir cevap verdiniz şu aklımı karıştırmaya başladı; sipariş verdiğim ürün artık sitenizde yok neden acaba? ürünü madem bulamayacaksınız neden siteye koydunuz madem tedarik edebiliyosunuz sipariş verdikten 2 gün sonra sitenizden bu ürün kaldırıyosunuz? iyi çalışmalar..." bu şekilde bi mail attım bakalım ne diyecekler
kötü haber urun yogun ılgıden dolayı 29 nısan salı gelecekmıs
a570 iso Ne güzel yaratılmış su alem: Varlığını haykırıyor Rabbimin Güzelliklerine doyamıyor insan fotoğraflara sığdırmak istiyor Lakin bitmek bilmez ki güzellikleri Rabbimin Ne fotoğraflar yetişebiliyor ne kameralar çekebiliyor
Arkadaşlar, ben öyle çok seçek arasında düşünmüyorum.Ama A560 ile A570 arasında kaldım. A570 in A560 a üstünlüğünü "Is dışında" bana bilen bi arkad açıklayabilir mi?Bu konuda baya amatör sayılırım.IS çok mu önemli? Eğer çok önemli bi artısı yoksa A560 almak istiyorum.Şu an hepsiburada da fotoğraf yazıcısı hediyeli ve 330 ytl.
Bugün kdv indirimi bitiyor!! Yorumlarınızı acilen bekliyorum...
ikisi arasındaki farkları buradan görebilirsin. sanırım bir de A560 da IS teknelojisi yok.
Hızlı Soru : İyi günler...Ben sitenizden Canon A570 model fotoğraf makinesini dün inceledim ve ürün almak için sitenize üye oldum.Siperiş vermek için ürünü aradığımda sitenizden kaldırılmış olduğunu gördüm.Sebebini öğrenebilir miyim?Acaba ürü yine stoklarına girecek mi?Kolay gelsin
Hızlı Cevap: Değerli Müşterimiz
Ürün çok fazla talep gördüğünden dolayı şuan için stoklarımızdan kaldırılmıştır , ileri ki zamanlarda tekrar stoklarımıza girişi ile igli net bir bilgi bulunmamaktadır.
Saygılarımızla
gripin518 çok teşekkürler... Sanırım A720 alacağım.Büroteknik te peşin fiyatına taksit seçeneği olsa ne güzel olurdu.Vade farkı var. Makina için kesin karar verdim.Şu an için daha uygun site var mı ona bakıyorum... Tekrar çok teşekkürler..