Giriş | |
|
|
|
17 Mart 2008; 22:58:21
|
|
|
ÖNEMLİ Video kaydı sırasında olamadığı halde izleme sırasında makine içinden kaydedildiği anlaşılan bir ses var . hışırtı gibi , hani net çekmeyen radyo kanalının sesi gibi. gerçi servise bildirmedim henüz . kullanma klavuzu işlem sesinin gelebileceğini ve bunun da normal olduğunu yazıyor. anacak bence sözü edilen ses bu değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihb -- 18 Mart 2008; 19:29:16 >
|
|
|
18 Mart 2008; 0:59:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ihb ÖNEMLİ Video kaydı sırasında olamadığı halde izleme sırasında makine içinden kaydedildiği anlaşılan bir ses var . hışırtı gibi , hani net çekmeyen radyo kanalının sesi gibi. gerçi servise bildirmedim henüz . kullanma klavuzu işlem sesinin gelebileceğini ve bunun danormal olduğu yazıyor. anacak bence sözü edilen ses bu değildir. Ayarlar kısmında mic ses ayarlarına baktınızmı benim s3 ümde objektifin yakınlaşma uzaklaşma sesi çok bariz ses verirken mic ses ayrı vardı indirdim ve problem bayagı azalmıştı.Bendeki ürünü ablama almıştım daha fazla inceleme fırsatım olmamıştı ancak gene canon kullanıyorum ve bu hafta sonuna dogruda birtane daha aldım oda hediye içindi onu özellikle bunun için inceliycem,yenisinde böle bir sorun varmı...saygılar
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
|
|
|
|
|
18 Mart 2008; 10:49:41
|
|
|
CANON DA SES SORUNU malesef...... ses ayarlarından sesi tam kestiğimde sorun olarak gördüğüm ses te kesiliyor (kayıt sesinden söz ediyorum ) çünkü diğer ses ayarların değişimi hiç etkilemiyor. Ayarlardan kayıt sesini yökselttiğimde ise sorun kabulettiğim ses te yükseliyor. neyse bugün erkayaların servisini arayıp durumu izah edecem .. ve ihracatcı firmanın hizmet anlayışından da bahsedeceğim. İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER SAYGLIAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihb -- 18 Mart 2008; 13:19:11 >
|
|
|
18 Mart 2008; 11:40:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ihb CANON DA SES SORUNU malesef...... ses ayarlarından sesi tam kestiğimde sorun olarak gördüğüm ses te kesiliyor (kayıt sesinden söz ediyorum ) çünkü diğer ses ayarların değişimi hiç etkilemiyor. Ayarlardan kayıt sesini yökselttiğimde ise sorun kabulettiğim seste yükseliyor. neyse bugün erkayaların servisini arayıp durumu izah edecem .. ve ihracatcı firmanın hizmet anlayışından da bahsedeceğim. İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER SAYGLIAR umarım önemli bir sorun çıkmaz,benim diğer ürün geldiğinde onu özellikle inceleyip size bildiricem..saygılar
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
|
|
|
|
|
18 Mart 2008; 19:47:55
|
|
|
Enteresavar dostum var mı senin gönderide bir gelişme. Bana bugün yarın mutlaka gönderileceğini söylediler bakalım. Ne kadar aslı var yarın öğreneceğiz
|
|
18 Mart 2008; 19:55:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: senolars Enteresavar dostum var mı senin gönderide bir gelişme. Bana bugün yarın mutlaka gönderileceğini söylediler bakalım. Ne kadar aslı var yarın öğreneceğiz Ben bugun aradım ama nedense devamlı ardıgım telefonda faks karşıma çıktı,telefonları açmadılar zaten zorla ulaşılıyordu hiç ulaşamdım.Banada ilk aradıgımda pazartesi,sonraki aradıgımda salı demişlerdi ama ses yok zaten ulaşamadımda.Bakalım yarın sabah aramayı düşünüyorum bu arada sipariş tarihim 11iydi benim seninki neydi?
|
|
|
|
|
18 Mart 2008; 20:17:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: enteresavar [Ben bugun aradım ama nedense devamlı ardıgım telefonda faks karşıma çıktı,telefonları açmadılar zaten zorla ulaşılıyordu hiç ulaşamdım.Banada ilk aradıgımda pazartesi,sonraki aradıgımda salı demişlerdi ama ses yok zaten ulaşamadımda.Bakalım yarın sabah aramayı düşünüyorum bu arada sipariş tarihim 11iydi benim seninki neydi? Ben bugün zor da olsa ulaştım. Hatta Ahmet Bey diye biri ben sizi depoya gidip arayacağım dedi ve 10 dk sonra aradı. Canon makinelerin yarın geleceğini ve mutlaka yarın kargoya verileceğini söyledi. Benim sipariş tarihim 10unu 11e bağlayan gece yarısı saat 00.59. yani 11i ilk saatler
|
|
18 Mart 2008; 20:22:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: senolars quote:
Orjinalden alıntı: enteresavar [Ben bugun aradım ama nedense devamlı ardıgım telefonda faks karşıma çıktı,telefonları açmadılar zaten zorla ulaşılıyordu hiç ulaşamdım.Banada ilk aradıgımda pazartesi,sonraki aradıgımda salı demişlerdi ama ses yok zaten ulaşamadımda.Bakalım yarın sabah aramayı düşünüyorum bu arada sipariş tarihim 11iydi benim seninki neydi? Ben bugün zor da olsa ulaştım. Hatta Ahmet Bey diye biri ben sizi depoya gidip arayacağım dedi ve 10 dk sonra aradı. Canon makinelerin yarın geleceğini ve mutlaka yarın kargoya verileceğini söyledi. Benim sipariş tarihim 10unu 11e bağlayan gece yarısı saat 00.59. yani 11i ilk saatler Vay be hala çalışıyolar bu güzel hbaer.Heleki depoları varmış daha ne olsun yeterince ürün vardır ellerinde Size geri dönüş yapmasına çok şaşırdım ben bu firmadan geri dönüş yapılıp aranan biri olarak ilk sizi gördüm;ve bu tarihe geçebilir .Şaka b,ir yana bu adamlarda bu ürünün yeteri sayıda olmadıgına inanıyorum.Bende 11inde öğlen saatlerinde vermiştim daha önceki siparişimde gene salı gündü ama cumaya elimdeydi makina.Bu sefer bir hafta geçti ses yok yarında çıkmasa benim dogumgunu planım suya düşcek,yani gelsede pek bir işe yaramayacak genede iptal etmiycem siparişi çünkü zaten parasını en az 2ay bekleriz gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 18 Mart 2008; 20:23:50 >
|
|
|
|
|
18 Mart 2008; 20:27:22
|
|
|
bu arada yarın ürün stoklarda görünürse gerçektende mallar gelmiş demektir,veyahutda sadece sipariş aldıklarına verirler stoğa yeniden sokmazlar.Ürünler çinden yeni geliyor sanırım,soğumadanbize gödericekler.Yada sınırda eşşeklerden bazıları inatçılık çıkardı ürünler ondan gelmedi
|
|
|
|
|
18 Mart 2008; 20:28:57
|
|
|
[[/quote] Vay be hala çalışıyolar bu güzel hbaer.Heleki depoları varmış daha ne olsun yeterince ürün vardır ellerinde Size geri dönüş yapmasına çok şaşırdım ben bu firmadan geri dönüş yapılıp aranan biri olarak ilk sizi gördüm;ve bu tarihe geçebilir .Şaka b,ir yana bu adamlarda bu ürünün yeteri sayıda olmadıgına inanıyorum.Bende 11inde öğlen saatlerinde vermiştim daha önceki siparişimde gene salı gündü ama cumaya elimdeydi makina.Bu sefer bir hafta geçti ses yok yarında çıkmasa benim dogumgunu planım suya düşcek,yani gelsede pek bir işe yaramayacak genede iptal etmiycem siparişi çünkü zaten parasını en az 2ay bekleriz gerek yok [/quote] Valla ben de şaşırdım aradıklarına. Ama bu modelden o fiyata bayağı bir sipariş olmuş anladığım ve bulmakta zorlanıyorlar galiba. Eninde sonunda gelecek ama bizi bayağı uğraştırdılar. Gelsin de başka bişey istemiyorum. Ahmet beyin dediğine göre şu anki tek sıkıntılarının gecikme olduğu. Bunu da zamanla aşacaklarını söylüyor. Yarın inşallah kargoya verilir.
|
|
18 Mart 2008; 20:32:28
|
|
|
işallah işallah
|
|
|
|
|
19 Mart 2008; 0:23:53
|
|
|
Benim sipariş kargoya verilmiş allaha şükür sende durum ne senolars dostum?
|
|
|
|
|
19 Mart 2008; 20:52:23
|
|
|
arkadaşlar ikinci el garantili uygun fiyyata veren varmı.pm le ulaşabilirsiniz.
|
|
20 Mart 2008; 3:33:55
|
|
|
arkadaşlar bende a570is alarak aranıza katıldım. benim ilk makinem iyice alıştıktan sonra foto koyarım buraya
|
|
|
20 Mart 2008; 18:50:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: astra06 arkadaşlar ikinci el garantili uygun fiyyata veren varmı.pm le ulaşabilirsiniz. 212ye 12 taksitte veriyolar ne yapıcaksınız 2.eli???
|
|
|
|
|
20 Mart 2008; 20:13:52
|
| | | |