Şimdi Ara

2018 yılının en çok satılan akıllı telefon modeli iPhone X oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Teknoloji devi Apple, 2017 yılının sonlarında iPhone X akıllı telefon modelini tanıtmıştı. Çentikli ekran tasarımının diğer telefon üreticilerine ilham verdiği bu model 1.000 dolar üzeri bir fiyatla satışa sunuldu ve bu fiyat politikasıyla çok fazla satmayacağı öngörüldü. Ancak açıklanan rakamlar tam tersini söylüyor.

     


    Huawei listede yok


    Counterpoint Research'ün yayınladığı son rakamlara göre, iPhone X akıllı telefon modeli, 2018 yılında dünyanın en çok satan akıllı telefonu oldu. Daha önceden yayınlanan raporlara göre iPhone X, 2018'in ilk çeyreğinde liderliği elinde tutuyordu ancak tüm yıl boyunca bu konumunu kaptırmamış görünüyor.


    Listenin diğer sıralarına baktığımızda, Apple akıllı telefon modellerinin baskın olduğunu görüyoruz. Xiaomi ve Samsung gibi diğer markalar da Apple'ı takip ediyor. İlginç olan şey Apple'dan dünyanın en çok satış yapan ikinci akıllı telefon üreticisi ünvanını alan Huawei'nin bu listeye girememiş olması. Huawei, Apple'dan fazla telefon satıyor ancak rakamlara bakılırsa, tek bir modele odaklanıldığı dolayısıyla bu listede yer almadığını söyleyebiliriz.

      







  • Liste aslında gayet doğru ve inanılmayacak bir durum yok. Apple yıllık olarak 200 milyon civarı satış yapıyor ve bunu birkaç modelle yapıyor. Kaynakta ayriyeten Çin tablosu da var, orada da ilk 10'da iki iPhone üstelik iPhone X 2. sıraya yerleşmiş. "Android telefon üreticilerinin sorunları kendi model çöplüklerini yaratmaları."
  • demek kimse notch tasarimini, dusuk ekran oranini ve cozunurlulugunu, mikrofon jackini ayriyeten de fiziksel tusu sevmemis gorunuyor ki bunu iphone satislarina yansitarak en iyi sekilde belli etmisler. boyle guzel boykot gormedim takdir edilesi...

  • İnanmıyorum. Bu tarz listelerin çoğuna hiç inanmıyorum. Yada bu listeler aslında dünya geneli için değil.

  • Benim de şuan kullanmakta olduğum telefon iPhone X, 2018'de iPhone 7'dan geçiş yapmıştım 👍🏼

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

  • Manhunt Three kullanıcısına yanıt
    Liste aslında gayet doğru ve inanılmayacak bir durum yok. Apple yıllık olarak 200 milyon civarı satış yapıyor ve bunu birkaç modelle yapıyor. Kaynakta ayriyeten Çin tablosu da var, orada da ilk 10'da iki iPhone üstelik iPhone X 2. sıraya yerleşmiş. "Android telefon üreticilerinin sorunları kendi model çöplüklerini yaratmaları."

  • 500 modeli olan Samsung gibi markalar yüzünden genele bakıldığında Apple marka cihazların satış oranı düşük görünüyordu. Model özelinde ise Apple cihazlar açık ara önde ve ilk 4 sırayı hak ettikleri şekilde kapatmış durumdalar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatına rağmen ipon hala aşırı çok satıyor. İlk çeyrekte yüzde 17 düşüş olmuş ama hala aşırı para kazanıyorlar. 11 milyar dolar kar cebe atmışlar yine. Çok para



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyunsavar -- 1 Mayıs 2019; 17:38:36 >
  • Eskiden her sene yeni telefon alırdım şimdi ise 3 yıldır aynı cihazla devam ediyorum. Buradan Hükümet’e teşekkürlerimi iletiyorum uzun ömürlü telefonları ülkemize getirttiği için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amerika’da XS 999 dolar bilmem farkında mısın? Telefonlar pahalanmıyor senin paran ucuzluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPHONE X bir kaç kez kullanma fırsatım oldu telefon mükemmel ağırlığı olsun kıvrımları falan bildiğin aşık oldum ama mevcut durumdan dolayı 2021 gibi ancak alabiliriz herhalde Huawei olayına gelirsek haftada 9-10 model çıkartıyorlar takip edebilmek imkansız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 1 Mayıs 2019; 20:54:37 >
  • apple satışlar kötü gittiği için yaptırmış bu listeyi...

  • demek ki kriz yok herhalde bu kadar apple satıldığına göre

  • X aldım daha sonra satıp xs max aldım. şuana kadar hiçbir şikayetim yok. pahalı mı evet. fakat 6600tl ye sıfır aldım. onun dışında benim kullanımımda rahatsızlık veren bi tarafı yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.