Şimdi Ara

Apple'ın kendi 5G modemlerini geliştirdiğine dair kanıtlar ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özellikle Qualcomm ile yaşanan mahkeme savaşları ve Intel'in 5G modemlerini yeni iPhone modellerine yetiştiremeyeceği sebebiyle Apple'ın kendi 5G modemlerini geliştirmek istediği biliniyordu. The Telegraph gazetesinde yeni yayınlanan bir rapor ise şirketin planlarında ne denli ciddi olduğunu ortaya koyuyor.
     

    Apple, Intel'in baş mühendisini kaptı

    Rapora göre Apple, bu yılın başlarında Intel'in baş mühendisi Umashankar Thyagarajan'ı kaptığı belirtiliyordu. Bu durum şimdi Thyagarajan'ın LinkedIn profilinde onaylandı ve mühendis, profilini güncelleyerek yeni işvereninin Apple olduğunu belirtti. The Telegraph'ın ele geçirdiği ve Intel yöneticilerine gönderilen bir e-postada ise Intel'de çalışan Umashankar Thyagarajan'ın 2018 iPhone modellerindeki modemlerin üretiminde önemli bir rol oynadığının açıklandığı ifade ediliyor.
    Ortaya çıkan raporda yer alan bilgilere bakılırsa, Apple kendi 5G modemini üretme konusunda oldukça ciddi düşünüyor. Ancak bu modemlerin 2019 iPhone modellerine yetişip yetişmeyeceğini ise şimdilik kestirmek zor. Eğer yetişmezse, şirketin hangi üretici ile işbirliği yapacağı ise bir başka merak konusu.
      







  • Gec cikacak olmasinin sebebi de belli olmus oldu. Belirtilen surede kendisi gelistirmeyi cabalamaktadir. Sonucta simdiden belli kendisi gelistiremese de Qualcomm dan alacagi kesinlesmitir ...

  • yapmaması için hiç bir engel yok !

    gene samsung patent ihlali çıkmasında :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.