Selamlar arkadaşlar,geçen gün philips marka lightscribe destekli dvd yazıcı aldım ama içinden hiçbir kullanım kılavuzu,program... çıkmadı nero cover designer ile denedim ama olmadı (ya da ben yapamadım :p ).Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardım ederse çok iyi olur :) şimdiden teşekkürler
kendi nero sunu kurduktan sonra cd yazmadan önce baskı yapmak isteyip istemediğini soruyor. o sırada istediğin baskıyı seçiyorsun. cd yazma işlemi bittikten sonra cdyi ters çeviriyorsun o baskıyı cd ye basıyor. ls cd kullanmayı unutma :D
@zebani kardeş cvp için sağol da "kendi nero sunu kurduktan sonra" demişsin ama benim aldığım paketten hiçbirşey çıkmadı 4 tane vida dışında :).Bir arkadaştan nero aldım ama nero cover designer içinde lightscribe özelliği yok,şu anda nero 7 yi indiriyorum inşallah o işe yarar........
ya arkadaşLar bendede var bu Lightscribe nerodan yazdırmak istiyorum ama resmin uzantısı *cnt oLması Lazım diyor normaL bi resmi nasıL yapcam?bi resimLi anLatım yapan oLursa çok çok çok çok mutLu oLurum
ya arkadaşLar bendede var bu Lightscribe nerodan yazdırmak istiyorum ama resmin uzantısı *cnt oLması Lazım diyor normaL bi resmi nasıL yapcam?bi resimLi anLatım yapan oLursa çok çok çok çok mutLu oLurum
1 sene sonra bir ölüyü diriltmişsin bravo sana Neyse,şimdi arkadaşım öyle her kafana esen resmi basamıyosun cd üstüne maalesef http://www.lightscribe.com/ideas/index.aspx adresinden mevcut resimlerden istediklerini seç indir makinaya light sc.destekleyen neroyu çalıştır o zaten seni yönlendiriyor biraz zaman ayırırsan rahatlıkla yapabilirsin,hadi kolay gelsin
1 sene sonra bir ölüyü diriltmişsin bravo sana Neyse,şimdi arkadaşım öyle her kafana esen resmi basamıyosun cd üstüne maalesef http://www.lightscribe.com/ideas/index.aspx adresinden mevcut resimlerden istediklerini seç indir makinaya light sc.destekleyen neroyu çalıştır o zaten seni yönlendiriyor biraz zaman ayırırsan rahatlıkla yapabilirsin,hadi kolay gelsin
Kafana göre her resmi basabiliyorsun kardeşim;kuru yorumdan ziyade araştırma yapmaya bak derim.Nero'nun içindeki yazılımla yapabilirsin;ben bir çok film afişini bastım,üstüne ismimi bile yazdım.Resim bile gönderebilirim
Bu baskıları normal dvd'ler üzerine değil,tanesi kapaklı olarak 1 YTL gibi bir fiyata sahip lightscribe DVD'ler ile yapabilirsin..