Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
DVD üzerine desen nasıl yapılır?(lightscribe)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> DVD üzerine desen nasıl yapılır?(lightscribe) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
n1ghtfall

24 Nisan 2007; 22:20:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar arkadaşlar,geçen gün philips marka lightscribe destekli dvd yazıcı aldım ama içinden hiçbir kullanım kılavuzu,program... çıkmadı nero cover designer ile denedim ama olmadı (ya da ben yapamadım :p ).Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardım ederse çok iyi olur :) şimdiden teşekkürler

zebani

24 Nisan 2007; 22:43:30 

kendi nero sunu kurduktan sonra cd yazmadan önce baskı yapmak isteyip istemediğini soruyor. o sırada istediğin baskıyı seçiyorsun.
cd yazma işlemi bittikten sonra cdyi ters çeviriyorsun o baskıyı cd ye basıyor.
ls cd kullanmayı unutma :D

n1ghtfall

24 Nisan 2007; 23:25:29 

@zebani kardeş cvp için sağol da "kendi nero sunu kurduktan sonra" demişsin ama benim aldığım paketten hiçbirşey çıkmadı 4 tane vida dışında :).Bir arkadaştan nero aldım ama nero cover designer içinde lightscribe özelliği yok,şu anda nero 7 yi indiriyorum inşallah o işe yarar........

lpark

28 Nisan 2007; 1:54:49 

nasıl çıkmadı yaw..bende philips ls Spd 6000 L1 yazıcı war.içindne çıktı..
aldığın yere bir sor bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lpark -- 29 Nisan 2007; 1:55:06 >

Çok merak ediyorum.Dinlediğim ve Sevdiğim yabancı Grupların isimlerini imzama eklemenin nesi kurallara aykırı.Üstelik 1 fontta 7 satırı geçmemişken...
Tr!cksTer!

23 Mart 2008; 0:22:38 

ya arkadaşLar bendede var bu Lightscribe nerodan yazdırmak istiyorum ama resmin uzantısı *cnt oLması Lazım diyor normaL bi resmi nasıL yapcam?bi resimLi anLatım yapan oLursa çok çok çok çok mutLu oLurum

Neo_1

23 Mart 2008; 23:56:14 

quote:

Orjinalden alıntı: Tr!cksTer!

ya arkadaşLar bendede var bu Lightscribe nerodan yazdırmak istiyorum ama resmin uzantısı *cnt oLması Lazım diyor normaL bi resmi nasıL yapcam?bi resimLi anLatım yapan oLursa çok çok çok çok mutLu oLurum

1 sene sonra bir ölüyü diriltmişsin bravo sana Neyse,şimdi arkadaşım öyle her kafana esen resmi basamıyosun cd üstüne maalesef http://www.lightscribe.com/ideas/index.aspx adresinden mevcut resimlerden istediklerini seç indir makinaya light sc.destekleyen neroyu çalıştır o zaten seni yönlendiriyor biraz zaman ayırırsan rahatlıkla yapabilirsin,hadi kolay gelsin

LeyLa'dan geçme fasLındayım......
Forever K750i..
Aytürk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Mart 2008; 1:02:22 

quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

quote:

Orjinalden alıntı: Tr!cksTer!

1 sene sonra bir ölüyü diriltmişsin bravo sana Neyse,şimdi arkadaşım öyle her kafana esen resmi basamıyosun cd üstüne maalesef http://www.lightscribe.com/ideas/index.aspx adresinden mevcut resimlerden istediklerini seç indir makinaya light sc.destekleyen neroyu çalıştır o zaten seni yönlendiriyor biraz zaman ayırırsan rahatlıkla yapabilirsin,hadi kolay gelsin

Kafana göre her resmi basabiliyorsun kardeşim;kuru yorumdan ziyade araştırma yapmaya bak derim.Nero'nun içindeki yazılımla yapabilirsin;ben bir çok film afişini bastım,üstüne ismimi bile yazdım.Resim bile gönderebilirim

Bu baskıları normal dvd'ler üzerine değil,tanesi kapaklı olarak 1 YTL gibi bir fiyata sahip lightscribe DVD'ler ile yapabilirsin..

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Valla mı,inanmıyorum!!Nayır,nolamaz!
_EngiN_

3 Mayıs 2008; 16:18:52 

ARkadaşlar nasıl basıcam dvd yi cd ye yazılan yüzeyine mi koyucam dvd yi... DVd yazar gibi mi olucak...

// Intel E6750 2.66 Ghz //Gigabyte P35c-ds3r // 320 Gb Seagate Sata2 // Ocz 2 x1 Gb Ddr2 800 Mhz Platinum Cl4 Xtc // Palit 8800GT // BenQ Fp94vw19” Geniş Ekran Lcd // Asus 1814 Blt Dvd-Rw // Raidmax Smilodon Kasa // Fsp Epsilon 700W // A4Tech Kx-2810 X7 Game Master Desktop Set // Lexmark x1250 Yazıcı / Tarayıcı / Fotokopi // Premier Pht v10 (4+1) Ev Sinema Hoparlör Sistemi //
hrnayn

9 Mayıs 2008; 10:44:15 

dvd yazar gibi olacak resim basılacak yer aşağı bakacak nero harici programlarda var bu işi yapan

"Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras, ilim gibi şeref olmaz."
crossfire

10 Mayıs 2008; 12:33:23 

Dostum aşağıda verdiğim link tam sana göre. Türkçe , resimli açıklamalı. Hadi kolay gelsin.
http://www.datamedya.com/dokumanlar/Nero_7_Lightscribe.pdf

Asus P5B-VM / Intel C2D E6320 / Msi 9600GT OC (Kırmızı) / Hp w2207 / 2*1 = 2 Gb. 667 Kingston Ram / 250Gb Samsung Sata / 500GB Seagate Harici / Se_K790i
cosica

23 Mayıs 2008; 11:42:35 

http://www.lightscribe.com/ideas/index.aspx?id=1214 bu sayfada açıklama var.

Kado**Biostar Ta690G**ATI X1250**Corsair 2x1024 667**x2 4000+**Asus L-Scribe**Asus Ta951 350W**Seagate 250Gb 16Mb Ncq SataII**Lg 20.1" L204WT_SF Dvi**Win-Xp-Pro<->
Kado**Gigabyte-SIS-648**Geforce4-MX-440-128MB**KingRam 2x256MB-400MHZ**Celeron 2.4GHZ**LG-52x32x52-CDRW**Seagate-80GB-2MB-IDE**Frisby-ATX**Samsung-793DF-17"-CRT**Win-XP-Pro**<->
<-LG R405 Apart-Win-Vista-Pre>
<-Nokia 2630->
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> DVD üzerine desen nasıl yapılır?(lightscribe) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 2007 / Piranha standı
Piranhadan çift sim kartlı cep telefonu ve GPS cihazı
C4 Robot video oyun inceleme
Citroen C4 Robot İstanbulda!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç