Şimdi Ara

PlayStation 4 satışları yeni konsol haberleriyle düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony tarafından yatırımcılara yapılan uyarılara göre önümüzdeki yıl, PlayStation 4 satışlarının azalmasıyla birlikte şirket gelirinde de ciddi düşüş yaşanacak. Geçen yıl 17,8 milyon konsol satan Sony, 2017 yılında 19 milyon adet satış yapmıştı. PS4’ün bu satış rakamları hiç de azımsanacak miktarlarda değil: Şuan toplamda 96,8 milyon konsol kullanımda ve bunların 36,4 milyonu PlayStation Plus abonesi
    Firmanın açıklamasına göre yeni jenerasyon konsola yatırımın artması ve bununla birlikte eski jenerasyon satışlarının düşmesi, gelirde sallantıya sebep olacak. Oyun departmanı gelirinin geçen yıla kıyasla yüzde 10 düşmesini bekleyen firma, 2019’da büyük bir PS4 oyunu da çıkarmayacak.
    Bu çeyrekteki ekonomik raporlarında Sony, net kâr oranını geçen yılın aynı çeyreğine kıyasla neredeyse üç katına çıkararak 740,55 milyon dolar olarak açıkladı. Yüksek performanslı departmanların başında oyun gelse de kameralar da firmaya büyük kazanç getirdi. Telefon kameralarını yarıiletken kategorisinde tutan Sony, bunda da gayet iyi grafikler sundu. Dünya çapında firmaların akıllı telefon kameralarına yatırımlarını dikkate alırsak, bu durum hiç de şaşırtıcı değil.
    Firmanın güçlü kollarından gelen gelir, zayıf taraflardaki açıkları kapatmak için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Geçen yıl toplam 869 milyon dolar zarar eden Sony mobil segmenti, 2017’de bunun dörtte biri kadar zarar etmişti. Firmanın açıklamasına göre bu zararın sebebi düşük telefon satışı ve telefonlara girmeyen fazla komponent stokları.
     







  • 2020 de ex'ler çıkınca görün siz satışları... Beyler ps4 almak isteyen alsın hala ps3 e bile oyun çıkıyor ps4 ün 2025 e kadar sağlam gideri var.

  • Birisi aylık online harcını kaldırsa keşkede konsola geçiş yapsam. Oyuncular bu online harcına laf etmeden seve seve alıyor ya ayar oluyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl olur?? 😂😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tlou 2 bu yıl çıkmıcak heralde. Rezalet.

  • Kaç yıl oldu çıkalı. Düşsün bir zahmet.

  • Şu konsolu ikinci elde sıfırından daha fazla fiyata satanlara bile denk geldim. Xbox One'ın ikinci el fiyatları alınabilir seviyelerdeyken bu Ps4 böyle devam ederse yeni nesilde de ilk tercihim Xbox olur.
  • 100 milyon satmış daha ne satacak nesil bitti zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 çıkarken PS3 Super slim çıkmıştı şimdi yine PS5 çıkarken PS4 Super slim cikarmiki alayim

  • yıllık 179 tl ödeyemeyecek durumdaysan gelme zaten buralara.. bir topluluk var.. mis gibi.. ergen yok, çocuklar yok..

  • Online oynamak için yıllık 180tl vermek olmasaydı elbet güzel olurdu ama işin içine ayda 2, yılda da 24 oyun girdiğinde fiyat pek önemli olmuyor bazı aylar verdikleri oyunlar kötü olsada genellikle güzel oyunlar da veriyor ps plus 180tl fiyatını verdiği güzel oyunlar ile hayli kapatıyor 100gb ps bulut da cabası olmuş oluyor. ps plus ücretli olması da bir bakıma iyi online oyun oynarken fazla çoluk çocuklar ile karşılaşmıyoruz ps4 de oyun fiyatları pc'ye nazaran 100 150tl fazla olsa da şu oyunu bu oyunu benim sistemim açarmı kaldırır mı diye bir kavram yok tak çalıştır yükle çalıştır ve keyifle oyna. PS Devam...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.