Şimdi Ara

ESL Pro Lig Sezon 9 Avrupa Grup Aşamasının İlk Turu Tamamlandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         ESL tarafından İngiltere'de 9. düzenlenen ESL Pro Lig Sezon 9 Avrupa turnuvasının grup aşaması birinci tur karşılaşmaları tamamlandı. 16 takımın 4 gruba ayrıldığı turnuvada 4 takım ESL Pro Lig Sezon 9 Finalleri'ne yükselirken, 4 takım ESL Pro Lig'den elendi ve küme düştü. 
     
         12 Nisan tarihinde başlayan turnuvada 16 takım 4 gruba ayrıldı. Turnuvanın ilk etabında 4 galibiyet alan takım kendi grubunu birinci olarak tamamladı ve ESL Pro Lig Sezon 9 Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.
     
     
    (Görsel: HLTV) 
     
         İlk tur sonuçlarına göre; ESL Pro Lig Sezon 9 Avrupa grup aşamasını birinci olarak tamamlayan B grubundan FaZe Clan, ikinci olarak tamamlayan A grubundan Woxic'li mousesports, üçüncü olan C grubundan G2 Esports ve dördüncü olarak tamamlayan takım Danimarkalı Astralis takımı oldu. Turnuvadan elenen ve ESL Pro Lig'den küme düşen takımlar ise; NiP, Windigo, ex. Space Soldiers ve ex. 3DMAX oldu. Turnuvanın ikinci aşamasında her 4 gruptan kalan 2 takım mücadele edecek ve mücadele sonucunda 4 takım finallere yükselirken, 4 takım turnuvadan veda edecek. 
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.