Şimdi Ara

Galaxy Fold süresiz ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Teknoloji dünyasının en önemli adımlarından birisi olmaya hazırlanırken talihsiz olaylar zinciri sonrasında en başarısız adımlarından birisi olmaya doğru giden katlanabilir ekranlı Galaxy Fold modelinden kötü haberler var.


    Zaman belli değil


    Normalde 26 Nisan 2019 tarihinde satışa çıkacak olan akıllı telefon modeli için ön siparişler başlamış ve büyük bir ilgi oluşmuştu. Ne var ki inceleme için dağıtılan ilk parti örneklerde farklı ekran kırılma sorunları ortaya çıkmaya başladı.


    Ayrıca Bkz.Google Fit uygulaması iOS için indirmeye sunuldu

    Samsung apar topar inceleme için gönderdiği test örneklerini geri topladı ve şirket içerisinde hummalı bir araştırma başladı. Satış tarihi de 13 Haziran 2019 olarak revize edildi. Şimdi ise herhangi bir tarih verilmiyor.


    13 Haziran tarihi aslında AT&T operatörünün ön sipariş sayfasındaki güncelleme ile ortaya çıkmıştı. Telefonu ön sipariş verenleri sayfada 14 Haziran tarihi karşılıyordu. Son güncellemede ise teslim tarihi tamamen kaldırıldı ve stok dışı ibaresi konuldu. Ayrıca siparişten vazgeçmek isteyenler için de İptal tuşu eklendi.


    Anlaşılan o ki ekran sorunu oldukça ciddi görünüyor ve Samsung da bunun için kesin bir tarih veremiyor. Geçmiş yıllarda yaşanan Galaxy Note 7 probleminin tekrarlanmaması için Samsung’un ince eleyip sık dokuduğu açık. Şans bu ki daha piyasaya çıkmadan sorun fark edildi ve bir skandal patlamadan engellendi.


     







  • Demek ki yeterli ar-ge çalışması yapılmamış..

  • Kat kat ha ha ha

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ohh çok şükür, Allah korudu bizi.

  • Şöyle bir olay Apple'ın başına gelse Zamzung fanları ortalıkta terör estiriyordu şu an. Hadi bakalım meydan sizin biraz da kendi çöp firmanıza sallayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün donanım incelemesini gördüm bir yerde. panelin katlandığı yerde bildiğin açıklık var, hata değil yapısı gereği. ekranın altına toz girebiliyor telefonun içine büyük iri taneli vs toz girebiliyor.

    eğer katlanınca böyle olacaksa olmaması daha makbul. cabrio araba mı bu?
  • Apple'ın beğendiğim bir yanı bu tür yenilikçi teknolojileri iyice olgunlaşmadan kullanmıyor. Akıllı adamlar valla.

  • Herkes beğendiğin Apple gibi yapsa teknoloji nasıl gelişecek? Gelişmesi için birilerinin arge yapıp birşeyler üretmesi, denemesi gerekmiyormu? Düşün Apple bu teknolojinin gelişmesi için pusuya yattı bekliyor öbür taraftada teklolojinin gelişmesi için uğraşan 6 tane şirket var. O ara işler ters gidiyor ve bu 6 şirkette de diyorki biz niye uğraşıyoruz niye Apple gibi risk almayıp yattığınız yerden teknolojinin olgunlaşmasını beklemeyelim. Yatın uğraşmayın Bi ara bu iş ilerler bizde gider katlanır ekranı birilerinden satın alır veririz piyasanin gözüne gözüne. Biraz düşün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torabi -- 26 Nisan 2019; 11:30:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci note 7 vakası olmadan durdurdular bu sefer.

  • Meydan Huawei'ye kalacak.

  • Ar-Ge, Kalite kontrol, Proje... Hepsini kapıya koymak lazım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: torabi

    Herkes beğendiğin Apple gibi yapsa teknoloji nasıl gelişecek? Gelişmesi için birilerinin arge yapıp birşeyler üretmesi, denemesi gerekmiyormu? Düşün Apple bu teknolojinin gelişmesi için pusuya yattı bekliyor öbür taraftada teklolojinin gelişmesi için uğraşan 6 tane şirket var. O ara işler ters gidiyor ve bu 6 şirkette de diyorki biz niye uğraşıyoruz niye Apple gibi risk almayıp yattığınız yerden teknolojinin olgunlaşmasını beklemeyelim. Yatın uğraşmayın Bi ara bu iş ilerler bizde gider katlanır ekranı birilerinden satın alır veririz piyasanin gözüne gözüne. Biraz düşün
    Tamam sen al o zaman bu bozuk telefonları. Samsungun arge sini üç kuruş paranla desteklemiş olursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zaten bizim ülke de bir çok kişi almayacaktı, almak istese bütçesi el vermeyecekti, boşa goy goy dönüyor buralarda. Xiaomi vb. firmaların ürünlerini beklemek lazım. Hatta bunların 2. 3. dönem ürünlerine kadar sabretmek lazım. Olgunlaşması ve ilerlemesi şart olan bir teknoloji.

  • Telefonu istesende alamazsın çünkü satılmıyor. Toplanın ağacın altına oturun burda elma nın olgunlaşmasını bekleyeceğiz. Bu arada birkaç tanede kuzu getirelim biz elmanın olgunlaşmasını beklerken onlar da otlar büyür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torabi

    Telefonu istesende alamazsın çünkü satılmıyor. Toplanın ağacın altına oturun burda elma nın olgunlaşmasını bekleyeceğiz. Bu arada birkaç tanede kuzu getirelim biz elmanın olgunlaşmasını beklerken onlar da otlar büyür.
    Sen yine de bi s10 falan al. Malum kore argesine para lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple çalışmıyor mu sanıyorsun? Apple da yapıyor ürün hazır hale gelince piyasaya sürüyor. Olgunlaşmamış bir ürünü satışa çıkarmıyor fark bu.

  • Apple çalışmıyor hiç bir şey ürettiği yok sadece kimden daha ucuza satın alırım onun pazarlığını yapıyor. Tek yaptığı tasarım okadar. Gerçekler acıdır biber de acıdır hangisi yenir?? Apple çok parası olan bir tasarım şirketidir. Yaptıkları en karmaşık tasarımda işlemci tasarimidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.