Şimdi Ara

Respawn, Apex Legends'a Odaklanmak için Titanfall Planlarını Ertelediğini Açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Respawn Entertainment'tan Drew McCoy, Titanfall evreninde geçen popüler oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends'ı tam anlamıyla desteklemeye devam etmek için gelecek Titanfall planlarını ertelediğini açıkladı.

    "Apex Legends ve Star Wars Jedi: Fallen Order üzerinde çalışan ekiplerin birbirinden tamamen ayrı ekipler olduğunu anlamak önemli."

    "Ek olarak, Apex Legends'ı tam olarak desteklemek için gelecekteki Titanfall oyunlarının planlarını ileri bir zamana itiyoruz. Apex Legends ekibinden hiçbir kaynak, stüdyoda geliştirilmekte olan diğer oyunlara kaydırılaymacak, aynısı Star Wars Jedi: Fallen Order için de geçerli."

    Electronic Arts, "yeni, ücretli Titanfall" oyununun bu yılın sonlarında çıkış yapacağını ve yeni oyunun seriye bir değişiklik getireceğini belirtmişti. Fakat bu oyunun Titanfall 3 olmadığı aşikar zira Respawn Entertainment da Titanfall 3 üzerinde çalışılmadığını yaklaşık iki ay önce doğrulamıştı. Bu açıklamadan sonra da yakın bir zamanda göremeyeceğiz gibi duruyor.  




  • Titanfall gibi yenilikci bir oyunu silah bul adam oldur mantigi bir akima kurban goturdugu icin respawna ne dicem bilemiyorum
  • Apex azalarak biter. Jedi fallen order çıksın yeni oyun yapmaya başlarlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Titanfall gibi yenilikci bir oyunu silah bul adam oldur mantigi bir akima kurban goturdugu icin respawna ne dicem bilemiyorum


    Satmıyor birader Adam kendisine para getiren şeylere yöneliyor ne yapsın her sabah aynanın karşısına geçip en orjinalini ben yaptım böyle para geliyormu şirkete çalışanlar doyuyormu yok öyle hayallerde bir dünya

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bunun boyle olmasini isteyen oyuncularin ta kendisi herkes bizim gibi dusunmuyor ben bu adamlari moh ile ilk cod oyunlari mw ile sevdim ama adamlar bakti artik bunlar para etmiyor modaya uymak zorunda kaldilar toptan kaldirilsa su battle royale de kurtulsak geleneksek multiplayer shooter oyunlarini ozledik valla ya ne br imis arkadas biseyede benzese bari.
  • Apex de dedikleri gibi olmuyor malesef, market yetersiz çalışıyor, üye olmayanlar biriken paralarla dandikte olsa costüm açamıyor, yada görev vb. çeşitllik gelmedi tek oyun modunda kaldılar günden güne ilgi azalıyor. Şu an tek oynadığım oyun olmasına rağmen açıkladıları gibi ilerlediğini düşünmüyorum...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eee bunlar hep oyuncu profilinden kaynaklı. Titanfall 2 gibi çok kaliteli multiplayer ve singleplayer içeriği olan oyun hiç satmayıp Apex gibi daha önce 1000 kere benzeriçıkan bir Battle Royale oyunu deli gibi para basarsa firma da elbette Apex'e verir emeğini.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.