Şimdi Ara

Avengers: Endgame için ilk yorumlar paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avengers: Endgame için ilk yorumlar paylaşıldı

    Marvel sinematik evreninde bir dönemi sona erdirecek olan Avengers: Endgame, nihayet önümüzdeki Perşembe günü vizyona giriyor. Milyonlarca sinemaseverin sabırsızlıkla beklediği film için artık yalnızca birkaç gün gibi çok kısa bir süre kaldı. Los Angeles'ta düzenlenen ön gösterime katılma şansı yakalayan bazı sinema eleştirmenleri film hakkında ilk tepkilerini sosyal medya üzerinden paylaştı.



    Twitter'daki ilk yorumlara şöyle bir baktığımızda Avengers: Endgame'in genel anlamıyla yoğun bir şekilde övüldüğünü görüyoruz. Birçok eleştirmen filmin beklentilerinin bile üzerine çıkmayı başardığını ve 22 filmlik dev bir hikayeyi olabilecek en iyi şekilde sonlandırdığını söylüyor. Sürprizlerle dolu epik bir hikayeye sahip olduğu belirtilen Endgame'in özellikle de iyi Marvel hayranlarını da duygulandıracağı/ağlatacağı ifade edilmiş.



    İlk yorumlar arasında Avengers: Endgame'in bazı yönlerini olumsuz yönde eleştirenler de var. YouTuber John Campea, filmin ilk iki saatlik kısmının vasatı aşamadığını söylemiş. Forbes'tan Scott Mendelson ise Endgame'in özellikle de aksiyon anlamında hayal kırıklığı olduğunu ve hikayesinin de mantıklı olmayan birçok şey içerdiğini söylüyor.



    Yenilmezler ekibini çılgın titan Thanos'a karşı bir kez daha bir araya getirecek olan Avengers: Endgame, ülkemizde 25 Nisan'da vizyona girecek. Yani artık yalnızca iki gün kaldı. Bu sürede spoilerlara dikkat etmenizde fayda var.



























     








  • R E K L A M L A R

  • Turkiye'dekilerin bakis acisini merak ediyorum. Yok mu sinema elestirmeni ? Yoksa Carsamba gecesi Persembeye baglayan gun 00:00 dan sonrakilere mi gidilsin ne :) .

    Neyse uzun bir film olacak bekliyoruz :) .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 23 Nisan 2019; 15:9:49 >
  • Artık izlesekte kurtulsak.
  • 5-6 kere agladım nedir? drama filmine mi gidiyorsun super kahraman filmine mi...

  • Şu ağladım diyen erkeklerden şüphe etmeye başlıyorum var bir kırıklık gibi, drammı bu superkahraman filmi yahu .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 23 Nisan 2019; 15:48:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

    Şu ağladım diyen erkeklerden şüphe etmeye başlıyorum var bir kırıklık gibi, drammı bu superkahraman filmi yahu .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glorfindel1907



    Alıntıları Göster




  • İlk film hiçbir derinliği olmayan sığ bir filmdi . İnsanlar ne buldu anlamıyorum . İkinci filmde olacak şey thanosu yenip herkesi geri getirmek . Bu kadar açık olmaz bir hikaye . Çerezlik film canınız sıkılıncı izlemelik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günler önceden biletimi en iyi yerden aldım. Şu 2 gün zor geçecek...

  • Adamlar film yapıyor ama reklamını daha iyi yapıyor burası kesin.

  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    çizgi romanla buyuyen kitle var ve bu kitle için daredevil punisher gbi avengersda hic gozukmeyen karakterler bile bunlar icin cok önemliyken marvelin başlangici olan mar-vell captainmarvel bu son filme dahilse bizim için çok önemli bu hikayenin bitmesi ben izlemedim daha ama ağlamayacağım diye söz veremem ve bnim gbi olan bu kitlenin var olduğunu düşün son filmi izlerken senin le ayni hisleri yaşıyor.şuan izleyen arkadaşlarim spoiler vermiyorlar istesende vermem diyirlar sence aynı hissi yaşamam için olabilirmi.seninde böyle arkadaşın varsa bu yazdığını ona deme arkadaşlığını bitirebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.