Şimdi Ara

Galaxy Fold hakkında Samsung açıklaması: ‘Ekranı güçlendirmek için önlemler alacağız’

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung daha önce gelen raporları doğruladı ve 2000 dolarlık katlanabilir akıllı telefonunu dünya çapında satışa çıkarmayı erteledi. Bu ertelemenin ne kadar süreceği hakkında bilgi verilmedi fakat önümüzdeki haftalarda bir tarih açıklanacak. 
    Bugünün erken saatlerinde Wall Street Journal tarafından yayınlanan bir rapora göre Fold en erken Mayıs’ta herhangi bir gün mağazalarda yerini alacak. Samsung ise kendine bu tarihlere yönelik hiçbir kısıtlama koymadı. Yapılan açıklamaya göre ise telefonun belirli aksamlarının yeniden tasarlanması söz konusu. Bu süreç de tahmin edeceğiniz üzere uzun olacaktır.
    Galaxy Fold’un dayanıklılığı, sektörün büyük uzmanlarına dağıtılan inceleme birimleriyle birlikte sorgulanır hâle gelmişti. Bu cihazlarda ilk iki günde ortaya çıkan sorunlar, telefonu kullanılmaz hâle getiriyordu ve hepsi de ekranla bağlantılıydı. Kiminin ekranı kendiliğinden bozulurken kimisinin de üstteki koruyucu katmanın soyulmasıyla bozuluyordu. Bu katman ise Samsung’un kenarlarını açıkta bırakmış olması sebebiyle bu uzmanlar tarafından sıradan bir jelatin sanılmıştı.  
    Telefonu ön sipariş verenler Samsung’tan gelen açıklamayla rahat olabilirler. Firma bu kişilere telefonu teslim alacaklarının garantisini verdi.
     

    Samsung’un açıklamasının tamamı

    "Kısa zaman önce tamamen yeni bir mobil kategorisi ortaya çıkardık: çok sayıda yeni teknolojinin bir araya getirildiği ve ekranın esnek olduğu, katlanabilir bir telefon. Galaxy Fold’un heyecanıyla biz de enerji kazandık. 
    Çok sayıda sektör uzmanı bizimle gördükleri büyük potansiyeli paylaştı. Bazıları ek olarak cihazın daha fazla geliştirmeye ihtiyaç duyduğunu belirtti. 
    Bu geri dönüşü tam olarak incelemek ve iç testler yürütmek için Galaxy Fold’un sunum tarihini erteleme kararı aldık. Önümüzdeki haftalarda tarihi paylaşmayı planlıyoruz. 
    İlk araştırmalara göre ekranla ilgili problemler, menteşenin üst ve alt kısmındaki  açıklıklardan meydana geliyor. Bir vakada karşımıza çıkanda ise cihazın içerisindeki donanım ekranın performansını etkiliyordu. 
    Ekranın korumasını arttırmak için önlemler alacağız. Müşterilerimize ayrıca rehberlik desteği sunacağımız ekranın koruyucu yüzeyi de deneyimi arttıracak. 
    Müşterilerimizin güvenine önem veriyoruz ve bu güven bizim için en büyük önceliktir. Samsung, endüstriyi ileri taşımak için müşterilerle ve partnerleriyle yakın çalışmaya kendini adamıştır. Kendilerine sabırları ve anlayışları için teşekkür ediyoruz."
     







  • Android Tablet’lerin akıbeti ortadayken katlanabilir
    telefonların uygulama desteği olmadan ayakta
    kalmaları mümkün değil bu desteği üretici markalar
    katlanabilir telefonlarında görmezlerse tabletlerdeki
    bir akıbeti yaşamları çokda uzak bir durum değil
    katlanabilir telefonu Apple çıkartsa arkasındaki
    uygulama desteği gücüyle çok yüksek satış
    rakamlarına ulaşabilir.
  • Android Tablet’lerin akıbeti ortadayken katlanabilir
    telefonların uygulama desteği olmadan ayakta
    kalmaları mümkün değil bu desteği üretici markalar
    katlanabilir telefonlarında görmezlerse tabletlerdeki
    bir akıbeti yaşamları çokda uzak bir durum değil
    katlanabilir telefonu Apple çıkartsa arkasındaki
    uygulama desteği gücüyle çok yüksek satış
    rakamlarına ulaşabilir.

  • Önlem alacağız açıklamasını yapma gereği duymaları olayın ciddiyetini gösteriyor. Fiyatı ve katlanabilir oluşuyla benden uzak kalacak bir modeldi ancak ekran koruması ve katlama mekanizması yeniden tasarlanacak gibi bir açıklama sonrası telefonu kesinlikle almazdım. Bunca yıl geliştir sorunlar ortaya çıksın, sonra kısa sürede tekrar geliştirip tasarımda değişiklik yapacağız de, yapılan bu değişiklikler uzun süreli testlere tabi olmayacağından benim içim rahat etmez.



    Telefonu tanıtıyorsun, test için editörlere veriyorsun satış başlamadan kısa süre önce aniden mekanizma tasarımında değişikliğe gidiyorsun. İyileştirme amacıyla da olsa içim rahat etmez.

  • Klasik Samsung yaklasimi. Bu onemler yazili ibareler ise cok komik olacaktir . Sonucta plastik turevi bir ekrani var. 1-2 icerisinde piyasadan kaldirilacaktir. Demedi demeyin ahanda cevabim simdiden burada ...

    Grafen ekranli olmadigi surece hepsi hikaye...

  • ve bu açıklamadan sonra "Galaxy fold 2" duyurulur

  • Bu telefon çıkana kadar eskiyecek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2000 dolara telefon satiyon,simdi mi aklına geldi onlem almak diye sorarlar adama...

  • Acaba sadece bana mı çok gereksiz geliyor bu aptal cihaz... Bence bu teknoloji için henüz erken.. hem cihaz çok kalın oluyor hemde henüz ekran yeterince sağlamlık derecesinde olgunlaşmamış... önce teknolojini olgunlaştır sonra kullanılabilir seviyeye getir sonrada alınabilir bir fiyatta üret... Şimdi o kadar para vercen ekran 3 ay sonra ortadan carrrt diye ayrılacak... Şimdide utanmadan ekranı sağlamlaştıracağız mesajı veriyorlar.. bunu ar-ge sürecinde yapacaktın deneme aşamasında değil.. bu kadar güvensiz bir teknolojiye otomobil parası vermek akıl işi değil.. ancak zengin züppelerin benim param var diye bağırmadan aynı işi yapabilmek için yanlarında taşıyacakları bir cihaz olmaktan öteye geçemez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bükersen her şeyi kırarsın. Sıvı içerikli bir ekran olsa jölemsi sertlikte o zaman bükmek sorun olmazdı. Büyük yassı bir jelibon düşünün. Biraz ona yoğunlaşın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatasını kabul etmesi güzel.samsung TV cep telefonu gibi ürünlerde öncülük yapan firma.bu katlanabilen telefon hazır olduğunda diz rekabeti görün.hem fiyat düşecek hem de ürün çeşitliliği çoğalacaktır. "Kısacası rakebet ortamı iyidir".

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni teknolojilerin uygulanmasında olur böyle şeyler. Bırakın ilk deneyen grup başkası olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.