Şimdi Ara

Antivirüs Taraması Yaptırdım Hala Aynı Sorun.Lütfen Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. "D" sürücüsüne girmek istediğimde "Birlikte Aç" seçeneği çıkıyor.Ancak sağ tıklayıp aç deyince d sürücüne girebiliyorum.Arkadaşlar nasıl kurtulabilirim bundan?Yardımlarınıziçin şimdiden teşekkürler...

• Araçlar / klasör seçenekleri / görünüm / gizli dosyaları göster (yanına işaret koyun) / korunan işletim sistemi dosyalarını gizle (yanındaki işareti kaldırın) / tamam / sürücüye sağ tıklayarak aç deyin / tüm sürücülerin kök dizinindeki " autorun.inf " dosyalarını silin / bilgisayarı yeniden başlatın.
  • Bittorrent.exe virüsünün neden olduğu bir durum. Usb bellek falan kullanıyorsanız ondan geçmişiti. Çözüme gelince :

Araçlar-Klasör seçenekleri-görünüm-gizli dosyları gösteri işaretliyoruz-altta "korunan işletim sistemi dosyaları gizle (önerilen) seçeneğinin tikini kaldırıyoruz ve uygula diyerek çıkıyoruz. Bu işlemleri yaptıktan sonra belleğimizin içine giriyoruz. Gizli olan ve açığa çıkmış olan "autorun" adlı dosyayı siliyoruz.

Bu arada virüs programı ile belleğinizdeki ve sisteminizdeki virüsleri silebilirsiniz. Ben NOD32 ile silmişitim.
  • Arkadaşlar çok teşekkürler bilgileriniz için.Söyledikleriniz gerçekleştirdim ve şimdi de Nod32 ile tarama yaptırıyorum.Umarım netice olumlu olur.
  • http://resim.donanimhaber.com/m_10310569/mpage_1/key_//tm.htm#13382758 buraya oku. Benim orada cevabımda var. Aynısı benimde başıma gelmişti.
  • Beceremedim ya beynim bulandı vallahi.SIyıracam.İllaki format mı atalım bu lanet şeyden kurtulmak için.Sistemi de yavaşlattı bayağı.
  • Neyi beceremedin !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam dediklerinizi yaptım bir üstteki arkadaşında dediğini olmuyor ya.Autorun dosyasını falan bulamadım.Gizli dosyaları göster diyorum.Otomatik olarak yeniden gizliyor.
  • Başlat==>Çalıştır==>"Cmd" yaz.
    çıkan ekranda "d:" yaz enter a bas.
    "del autorun.inf" yaz enter a bas sorunun çözülmesi lazım.
  • Nod32 virüsü bulamadı mı?
  • dediğiniz işlemi c ve d de gerçekleştirdim ikisinde de bulunamadıdedi:((

Nod32 taramasında 4 dosya kilitli açılamadı diyor virüs de bulamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Android1907 -- 24 Nisan 2007; 19:26:09 >
  • peki
    birşey rica edeceğim.
    Başlat==>Çalıştır==>"Cmd"==>"d:"==>"dir" yazıp ekran goruntusu yollayabilir misiniz?
  • Araçlar-Klasör seçenekleri-görünüm-gizli dosyları gösteri işaretliyoruz-altta "korunan işletim sistemi dosyaları gizle (önerilen) seçeneğinin tikini kaldırıyoruzve uygula diyerek çıkıyoruz. Bu işlemleri yaptıktan sonra belleğimizin içine giriyoruz. Gizli olan ve açığa çıkmış olan "autorun" adlı dosyayı siliyoruz.
    Koyu yazılan yere dikkat ! Bir de bellek kullanıyorsan onu bilgisayardan çıkart.

Bu da olmazsa şunu dene:
    quote:

ALINTI: serji
    attrib -r d:\autorun.inf
    attrib -a d:\autorun.inf
    attrib -s d:\autorun.inf
    attrib -h d:\autorun.inf
    del d:\autorun.inf yazip entera bas. simdi dene bakalim girebilecekmisin. fakat pcyi yeniden baslatman gerekebilir
  • :S Resim ekleyeceğim ama cevap seceneğine bastığım zaman açılmıyor sayfa.Hızlı cevap menüsünden yazıyorum ancak.Dediğiniz işlemleri aynen gerçekleştirdim belrtilen dosyalar çıkmıyor.
  • Resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Android1907 -- 24 Nisan 2007; 19:50:15 >
  • arkadaşım resim açılmıyor malesef :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: PRAVADALI

Resim

resmi image hack e atıp verimisiniz.. açılmıyor burda
  • Bir de HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MountPoints2 altında Copy.exe'li bir kayıt/klasör varsa silin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.