Şimdi Ara

Nvidia ilginç bir ürünün videosunu paylaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yakın zamanda alt seviyeye yönelik GeForce GTX 1650 ekran kartının tanıtımını yapacak olan Nvidia sosyal medya üzerinden ilginç bir ürün videosu paylaştı. Video şimdiden iddiaları tetiklemiş durumda.


    Yeni bir akım olabilir


    Videoda iki ekranlı bir dizüstü modeline kısa bir vurgu yapılmış. Standart ekran yanında klavyeyi ortaya çıkaran ikinci bir dokunmatik ekran daha bulunuyor. Bu tarz bir tasarım Lenovo Yoga Style gibi birkaç dizüstü modelinde karşımıza çıkmıştı.


    Ayrıca Bkz.ADATA büyük kısmı aydınlatmalı RAM belleklerini duyurdu

    Nvidia GeForce hesabı tarafından yapılan paylaşımın yeni bir Shield modeline ait olduğu düşünülüyordu ancak sonrasında MSI ve Asus da aynı paylaşımı yaptı. Bu bakımdan daha ana akım bir cihaz olduğu anlaşılıyor.


    Nvidia’nın gelecek planları neler ve neden çift ekranlı dizüstü gibi şu an için pazarda kısıtlı kullanıcı kitlesine sahip bir tasarıma yer verdi bilinmiyor. Bununla birlikte oyunlara göre özelleştirilen tarzda klavye tuşları olan bir dizüstü modeli ihtimal dahilinde olabilir. Şimdilik firmalardan bununla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.


     







  • Lenovo pişmanlıktır ama yoga tarzı bilgisayarlar ise kalemle gelirse süper kullanışlı grafik kartı ve işlemci(Amd) iyi olursa alına bilir.

  • Dizüstü sektörü yeni bir tasarım pek düşünmez. Performans odaklı, adamlar haklı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.