Şimdi Ara

Galaxy A 2019 serisi Hindistan’da rekor kırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

    Samsung’un bu yıl yeni bir yaklaşım ile geliştirdiği Galaxy A 2019 serisi akıllı telefonlar hayal kırıklığı yaşatmayacak gibi görünüyor. Seriye ait 3 farklı akıllı telefon modeli Hindistan’da satış rekoru kırıyor.


    Galaxy A 2019 serisi ne kadar sattı?


    Samsung yaptığı açıklamada sadece 40 gün içerisinde Galaxy A10, A30 ve A50 modellerinin toplam 2 milyon adet satış rakamına imza attığını duyurdu. Bu rakam yaklaşık olarak 500 milyon dolarlık satış gelirine tekabül ediyor. Samsung ülke tarihindeki 40 günlük süreç karşılaştırmasında en yüksek geliri bu serinin elde ettiğini ifade ediyor.


    Ayrıca Bkz.Amazon, İstanbul’un belirli bölgeleri için aynı gün teslimat yapıyor

    Firmanın yıl sonuna kadar 4 milyar dolarlık Galaxy A 2019 satış hedefi bulunuyordu. Hindistan başarısı umutları arttırdı. Yakın zamanda Galaxy A70 ve A80 piyasaya çıkacak. Galaxy A20 ve A40 modelleri de sırada.


    Üst seviye pazarda satışları yavaşlamaya başlayan Samsung yeni dönemde fiyat-performans odaklı akıllı telefonlarda karar kıldı. Galaxy A 2019 serisinin yanında Galaxy M serisi de beğeni topluyor. Ülkemizde Galaxy A50 modeli 2849TL, Galaxy A30 modeli 2299TL ve Galaxy M modeli de 1799TL fiyat etiketi ile satışa başlamıştı. Hali hazırda fiyatlar bir miktar daha düşmüş durumda.









  • a60 modelide duyuruldu, samsung orta segmenti coşturuyor

  • Bu fiyatlar nasıl orta segment oldu anlamıyorum ilk başta telefonlara 10.000 11.000tl rakamlar istendi sonra bu rakamlar çok normalmış gibi alıştık şimdi 3.000 tl telefon dediklerinde sudan ucuz gibi duruyor ilk önce döv sonra kötüsne mum et tatktiği. Kahrolsun kapitalizm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kısa bir süre sonra samsungun orta seviyede Türkiye de lider olarak görebiliriz

  • Galaxy S10e'yi de kimse almıyor haliyle, S10 serisi arasında %10 civarı istatistiği varmış. Ya tam olsun S10/S10+ alayım diyorlar ya da yeni tanıtılan A serileri tercih edilecektir. Samsung iPhone XR taktiğini denedi ama tutmadı 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    s10e bence p30dan da xr dende iyi ve ucuz. Tutmaması 700 veren 800 de verir mantığı herhalde
  • saint42 kullanıcısına yanıt
    Vergiler bedeller vs ile AKP sayesinde olmustur. Kapitalizm sucu yoktur...

    Hindistan'da da Turkiye'deki gibi benzer asiri yuksektir ki bu yuksekligi gelirle kiyaslaninca Turkiye gibi acimasiz.

    TL ciddi oranda erimektedir ki en buyuk sebebi de budur ...


    Yani dunyada hep Dolar cinsinden fiyatlar kabaca %10 hadi $20 artsin yillar boyunca ama Turkiye'de bu oran kabaca 10 kat denilebilir ... Birim para ile kabaca ele alinca ... Birim maas ta ele alinirsa tabiki ..

    Sanirim sen Kapitalizm nedir karistirmis filansin...


    Kapitalizm nedir senin yerine bir paylasim yapayim. Kisadir iyi anlamaya calis cunku cok zor







  • saint42 kullanıcısına yanıt
    Çok normal hocam.

    Hindistanda Galaxy A50 19.990 rupi. Türk lirasına çevirirseniz 1660 TL

    Bizde ne kadara satılıyor peki 2549.


    Yani biz aslında global anlamda geçirdikçe geçiriyoruz. Bu vergi politikasını gözden geçirmemiz lazım. Doğru değil bu iş. İnsanların hevesi kırılsa da inadına gidip cihaz alanlar gördü bu gözler.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Aslan parçası o sadce slogan tiiye aldım sazan avını duydunmu hiç 4 yıllık işletme bölümü mezunu olarak yazıyorum sen daha ali topu tutu ilk okulda yeni öğrenirken biz bu işlerle uğraşıyorduk eğer profilime bakarsan ne iş yaptığımı görünce anlarsın. Ayrıca burda gizli bir mesaj var reklamın iyisi kötüsü olmaz rakamlarla algı dansı denen bişey var yani bilip bilmeden sağdan soldan bulduğun linklerle kendini avutma. Buda kulağına küpe olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Üretim olmadığı sürece ve dolara endeksli bir ülkede hatta dünyada yaşadığımız için dış borçlanma yani cari açık vermek istenmiyor devletin mantığı elinde bir telefon varsa onunla devam et yada daha ucuzunu kullan demek istiyor aynı andada eğer illaki alınacaksada bu işten devlet karlı çıksın mantığı var rakamlar yükseldikçe doğru orantılı vergilerde artmakta.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eskiden hint fakiri diye tabir vardı şimdi o değişti türk fakiri oldu hayırlı uğurlu ola

  • astegon kullanıcısına yanıt
    Hesaplamalarında bi hata olabilir mi ? Hindistan’da asgari ücret ortalama 250 dolar civarı diye biliyorum. Bizde 350 dolar . Samsung da Hindistan malı olmadığı için dolardan ülkeye sokuyordur. Hindistan ekonomisi bizden çok büyük doğrudur ama orada nufüs aşırı büyük ve orta gelirli ile alt gelir arasında kazanç olarak da uçurumlar var. Ülkemiz kötü evet ama Hindistan da sadece flimlerde gözüken gibi değil ara mahallerini bok götürüyor. Alım gücünü koç ailesine göre hesaplarsan Türkiyede telefonlar su parası bile olmaz. Hindistanda da halkın büyük çoğunluğu için A segment telefon çok çok iyi bir seçenektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gumusr G kullanıcısına yanıt
    Ben alımgücü hesabi yapmadım. Rupee TR dönüşümü yaptım düz mantık ve vergi sisteminin rezilliği ortada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung şu sıralar fazla agrasif pazarı çinlilere bırakmak istemiyor

  • Evet ama Hindastandaki para oligarkların elinde. Hala kast sisteminin kalıntıları var ülkede resmi olarak değilse bile fiili olarak. Bizim ekonomi berbat rezil vaziyette. Tl ye çevirmek çok mantıklı değil ama. Telefon orada çevirme ile 25.000 tl dir ama maaşları 100.000 tl olur. Bize göre fazla ama adamlar %25 i ile telefon almış olurlar aylık maaşlarının. Güzel bi ekonomimiz olsa bu telefonun edeceği para 1000 tl civarı olur ama 2500 tl veriyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orta segmentte çok fazla seçenek var ara modeller son kullanıcıların ilk tercihleri arasında her zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.