Şimdi Ara

Amazon, İstanbul’un belirli bölgeleri için aynı gün teslimat yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genelde internet üzerinden yapılan alışverişlerde 1-3 gün arası teslimat süreleri mevcut ve müşterilerin büyük kısmı da bunu kabul etmiş durumda. Bununla birlikte aynı gün teslim edilmesi gereken acil ihtiyaçlar da olabiliyor.

    Belirli bölgeler

    Amazon.com.tr platformu İstanbul’un belirli bölgeleri için aynı gün teslimat hizmeti vermeye başladığını duyurdu. Yeni servis sabah 10:30’a kadar verilen siparişlerin aynı gün içinde adrese teslim edilmesini sağlıyor.

    Ayrıca Bkz.Orta Doğu ve Afrika bölgesinde internet kullanıcı sayısı yüzde 41 artacak

    Sadece Amazon.com.tr tarafından satılan ve gönderilen tüm ürünler için geçerli hizmetle Pazartesi’den Cumartesi’ye saat sabah 10:30’a kadar verilen siparişler aynı gün akşam 17.00-21.00 saatleri arasında teslim ediliyor.

    Televizyondan tost makinesine, cep telefonundan kitaba, kahve makinesinden çocuk oyuncaklarına kadar birçok farklı ürün grubunda geçerli Aynı Gün Teslimat hizmetinde minimum sepet tutarı aranmıyor.

    Amazon hesabınızda oturum açtıysanız ve ürün ayrıntıları sayfasında teslimat yeri olarak uygun bir adres seçtiyseniz, ürünü sipariş etmek için ne kadar süre kaldığını gösteren bir zaman penceresi çıkıyor. Aynı Gün (Akşam Teslimat) seçeneğini de burada görebilirsiniz. Amazon.com.tr müşterileri aynı gün teslimat hizmetinden 12.90 TL karşılığında faydalanabiliyor.

     







  • 12.90 TL çok.

  • Amazon.com.tr bilmem ama amazon.us , dunyanin en iyi musteri memnuniyeti veren firma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saçma bir zaman da geldi insanların ilgisi kalmadı. Hepsiburada ve n11 den farkı yok

  • Aynı gün teslimatı Hepsiburada, İstanbulBilişim, n11'de yapıyor ama hiç bu firmalardan bahsedildiğini görmedim. Hatta n11 sadece İstanbul değil onlarca şehirde bu hizmeti veriyor.

  • Amazon.com.tr yurtdışına satışı ve yurtdışından kaliteli malları getirsin.
  • İlk önce kendine bir çekidüzen versin öyle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk önce ürün çeşitliliği ni arttirsin sonrada fiyatları Amerika daki fiyat seviyelerine getirsin kargo kolay tabiki müşteri memnuniyeti de Amerika daki ile aynı seviyeye getirmeleri gerekiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ABD, Kanada, İngiltere, Japonya, Avustralya ve Almanya Amazon da satışını yaptığı Amazon Kindle e-kitap okuyucusunu neden Amazon Türkiye de satışa çıkarmıyor? Amazon önce bunun cevabını versin.

  • Amazon sirketi olarak farkli oldugunuzu dusunuyorsaniz eger yaniliyorsunuz. Ben bir musteri olarak alacagim bir urunun sitenizde satilan bir urunun ucuzunu baska sitelerde bulabiliyorsam eger amazon benim icin ayricalikli degildir. En iyisi olmak icin gunumuz Turkiye sinde fiyatlari asagiya cekmelisiniz yoksa diger sitelerden bir farkiniz kalmaz.

  • Bekledin bekledin öyle bir zamanda geldin ki amazon, kimsenin alısveris yapacak hali kalmadı artık...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.