Şimdi Ara

Xiaomi, 23 Nisan'da yeni LED TV'lerini tanıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi, sadece akıllı telefonları ile tanınan bir şirket değil. Çinli teknoloji devi aynı zamanda birçok ev elektroniği üretiyor. Bunlardan biri de iyi bir satış grafiği yakalayan LED TV'leri. Xiaomi, 23 Nisan’da Çin’de yeni televizyon serisini tanıtacağı bir lansman etkinliği düzenleyeceğini açıkladı.

     

    Ayrıca Bkz.VLC uygulaması, Huawei cihazlar için tekrar indirmeye sunuldu
    Şirket yeni televizyonlarının duyurulacağı tarihi açığa çıkaran bir sosyal medya afişi yayınladı. Xiaomi TV üst düzey yöneticisi Li Xiaoshuang daha önce yaptığı bir açıklamada, yeni ürünlerin yakında lanse edileceğinin ve ay sonunda satışa hazır olacağının sinyalini vermişti.

     


    Arka panel estetiğine odaklanılacak


    Yeni TV'lerle ilgili çok fazla şey bilinmese de Xiaomi'nin yeni nesil televizyonlarının arka panel estetiğine daha fazla odaklanacağı bildiriliyor. Bu genelde markaların görmezden geldikleri bir şey.

     

    Xiaomi’nin akıllı TV’leri zaten ince bir yapıya sahip ve estetik bir görünüm sunuyor.Yeni nesil LED TV'lerin tasarım olarak bunun üzerine ne koyacağını çok kısa bir süre sonra hep birlikte göreceğiz. Yeni televizyonların kullanımı daha kolay olan PatchWall UI arayüzü ile gelmesi bekleniyor.







  • Bizim ülkeye gelse de alsak.
  • Arka panel estetiğini kim görecek, isterlerse saydam yapılsın

  • bunlar çin pazarı için, bize gelmez. hindistanda bile devletten aldığı teşvikle oradaki fabrikalarda ucuz modeller üretip satıyor.

  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi'nin vadi istanbul mağazasında televizyon modelleri vardı. Gelmiş satıyorlar bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.