Şimdi Ara

Capcom kendi retro konsolunu duyurdu: Home Arcade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • 90'ların nostaljik atari salonu havasını evinize getirmek isteyen Capcom, bugün ilginç bir konsol duyurusu yaptı. Retro oyun konsolu akımına katılan Japon oyun devi, bir süredir söylentileri dolanan 'Home Arcade' isimli konsolunu resmen tanıttı. Yeni konsol 230 euroluk fiyatıyla dikkat çekiyor.



    Home Arcade görünüş itibarıyla piyasadaki diğer retro konsollardan epey farklı. Uzunca bir yapıya sahip olan konsolun ön yüzünde iki adet klasik arcade kontrolcü yer alıyor. Capcom tarafından yapılan açıklamalara göre joystickler ve butonlar bu alanın en ünlü markası olan Sanwa tarafından üretilmiş.



    Home Arcade, HDMI kablosuyla TV veya monitörlere bağlanabiliyor. Konsolun ihtiyaç duyduğu güç ise micro-USB kablosuyla sağlanacak. Capcom ayrıca Home Arcade'in diğer retro konsollardan farklı olarak yerleşik bir WiFi birimine sahip olacağını söylüyor. Konsolu bu şekilde internete bağlayabilecek ve oyunlarda elde ettiğiniz rekorları liderlik sıralamalarında karşılaştırabileceksiniz. Yani burada da bir atari salonu havası yakalanmak istenmiş.



    Capcom'un 16 klasik oyunuyla piyasaya sürülecek olan Home Arcade'in tam 230 euroluk ilginç bir fiyatı var. Capcom belirlediği bu fiyat nedeniyle şu anda epey tepki alıyor. Home Arcade, Avrupa ve Orta Doğu'da 25 Ekim'de raflardaki yerini alacak.






    Home Arcade'in içereceği 16 oyun şu şekilde:












  • 50$ eder fazlası yazık günah

  • Bu kadar zevksizlik olamaz, Capcom logosu şeklinde tasarlamak nedir.

  • tüm capcom oyun setini verselerde 150$ bile etmez. zaten sınırlı bir kitlen varken bunu düşünememeleri zamana yenik düşmüş olduklarını gösteriyor.

  • Hayır yeni bir konsol çıkarılmıyor, zaten var olan ucuz ve basit sistem kullanılarak 2 Dolarlık ürünü 230 Euro`ya kitleme terörü işliyorlar.

    Arcade oyunlarına özel ekran kartı ve ses kartı bir sistem üretip kendi özel emülatörünü çıkarmak yerine işin beleşine kaçıp bedava ulaşılabilen şeyi 230 Euro`dan satma uyanıklığındalar.

    Emülatörler hâlâ mükemmel olmadığı gibi Mame`ye aktarılmış birçok oyun sorunlu (misal Street Fighter 2).


    Ayrıca sistemin Capcom`un efsane ses sistemi "Q Sound" tamamen destekleyen emülatör ve ses kartı desteği de beklerdim.

    Hatta CRT arcade mönitör de tasarlatıp ekstra fiyat seçeneğiyle satışa sunsa tadından yenmez olur. Ancak şu anda görünen 2. Playstation Classic fiyaskosu gibi görünüyor.

  • MAME varken kimler 230 Euro verir ki. Koleksiyonsular belki.

    hem 230 hen Euro Hayvan gibi şapıyonuz.

  • Oyunlar güzel deeee, fiyat coşkun bir fiyat...

  • Retro pornosunda bu ay!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.