Şimdi Ara

Apple uyardı: iPad Pro kullanıcıları Apple Pencil ve araba anahtarlarını birbirinden uzak tutmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Pencil destek dökümanını yenileyen Apple, kullanıcıların yaşadığı çılgın bir probleme yönelik içerik eklemesi yaptı. Güncellenen dökümana göre eğer ikinci nesil Apple Pencil’ı iPad Pro üzerinde şarj ediyorsanız, aracınızı anahtarlığınızı kullanarak açmakta problem yaşayabilirsiniz.
    Bir parazitin, girişimin korkunç ve belki de komik örneği olan bu durum, Apple Pencil 2. nesil sadece şarj edilirken ortaya çıkıyor. Anahtarlıklar ise araca yaklaştığınızda kilidi otomatik olarak açan türden cihazlar olduğunda bu parazitten etkileniyor. Sanıyoruz ki çok az sayıda kullanıcının başına gelen bu durum, her şekilde destek dökümanında belirtilmeye değiyor.
    En olası senaryo ise şöyle: üzerinde Apple Pencil şarj olan tabletiniz bir elinizde, araba anahtarlığınız diğer elinizde araca yöneliyorsunuz ve kapılar açılmıyor. Bir diğeri ise aynı iPad Pro kurulumu çantanızda ve yine Pencil şarj oluyor. Arabayı açmaya çalışıyorsunuz, ama hayatta her şey bu kadar kolay değil. Problemi çözmek için yapılması gerekenler neyse ki çok zor değil. Öncelikle Pencil şarj olmuyor, sadece manyetik şekilde tablete takılı duruyorsa herhangi bir problem çıkarmıyor. Şarj durumu varsa da cihazı anahtarlıktan uzaklaştırmak veya geçici olarak kalemi tabletten ayırmak yine durumu çözüyor. 
    Böyle bir durum sanıyoruz ki çok insanın başına gelmez fakat varlıklı olmanın da belirli sıkıntıları böyle bazen ortaya çıkabiliyor.
     
     







  • Elimizle siper etsek?

  • Daha önce dedikleri gibi her şey sizin düzgün tutmamanızla alakalı.
  • apple;
    2010 telefonu sol elle tutmayın
    2019 apple kalemi araç anahtarından uzak tutun
    biz de sorun yok siz çok şeysiniz s.... :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaköy_soğancısı -- 16 Nisan 2019; 14:4:55 >
  • Apple kullanmıyorum, aracım kart ile çalışıyor. Kafa rahat

  • Ulan çürük elma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.