Şimdi Ara

Samsung’dan 75$’a akıllı telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google’ın düşük seviye telefonlar için geliştirdiği Android Go programına iyiden iyiye ısınan Samsung, programdaki üçüncü kendisinin ise en ucuz akıllı telefonunu tanıttı. Galaxy A2 Core sadece fiyatıyla iddialı.


    Galaxy A2 Core özellikleri ve fiyatı


    Galaxy A2 Core modelinde 5 inçlik 540x960 piksel çözünürlüğüne bir ekran bizi karşılıyor. Bu kadar ucuz bir telefonda haliyle ekran çerçeveleri de oldukça kalın oluyor. 8 adet Cortex-A53 çekirdekli Exynos 7870 yonga setinin güç verdiği modelde 1GB RAM ve 16GB arttırılabilir kapasiteye yer verilmiş.


    Ayrıca Bkz.Bazı Outlook hesapları ele geçirilmiş olabilir

    Arka kısımda LED flaşlı 5MP çözünürlüğünde, ön kısımda ise 5MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alıyor. Parmak izi okuyucu mevcut değil. Kameranın hemen altında hoparlör ızgarası mevcut. 2600mAh kapasiteli batarya bir günü doldurmayabilir.

     

    Kırpılmış bir sürüm olan Android 9 Pie Go Edition ile gelen telefona yine Go uyumlu uygulamalar yüklenebiliyor. Akıcılık da bu şekilde sağlanıyor zira orijinal uygulamalar sistemi oldukça zorlayacak yapıda.


    Galaxy A2 Core modeli çift SIM destekli ve 75$ fiyat etiketiyle Hindistan’da satışa başladı. Model Samsung’un en ucuz akıllı telefonu ünvanını da eline geçirmiş durumda. Diğer taraftan fiyat segmentinde çok farklı rakipler yok denebilir.


     







  • 75 TL gercekten iyi bir fiyatmis... Anlayana ama inceden derinden ...

  • hesap makinesinden hallice

  • ucuz yollu maksat alo demek değil mi mottosuna sahip kişilerin telefonu
  • Fiyatı gayet iyi ancak ram 2 gb kamera 8 mp bataryada 3000 (nihayetinde hepsini samsung üretiyor) gibi bir pakette olsaydı güzel olurdu.Huawei yi ciddi anlamda engellemek istiyorsa elini taşın altına koyma vakti geldi de geçiyor bile.

  • https://m.donanimhaber.com/Samsung-Galaxy-A2-Core-un-fiyati-ortaya-cikti--109753



    Artık editorler bile ayni konuyu acmaktan cekinmiyor oyle salak sacma yer oldu ki burasi!

    Biz forumda acsak 2 konu var diye silinir.

  • 75*5,8= 435tl 1 tane de akp'ye aldığımızı hesap edersek 870tl. Yani girişinde girişi seviyesi bir telefon işte.

  • Ve Samsung Leğen plastiğine geri döner....

  • Posteri yapan Hint'linin İngilizce terk. 5MP REAR yerine REAL yazmışlar. 5MP Gerçek kamera varmış. Zaten Şiveden dolayı adamlar R leri L gibi söylüyorlar. Yazarken de tekerrür etmiş...

  • 1500 lira ver adam akıllı cihaz al uzun süre kullan bunlar günü kurtarmalık ve daha fazla zarara sokar sizi.

  • Samsung yanliş yapiyor... 75 dolarlik tel yapiyorsan, ustune alt markani basacaksin arkadas. Yap S2 diye bir marka. 200 dolar alti telefonlarini S2 marka adiyla cikar.



    İki gun sonra hintliler youtube u en yavas telefon samsung diye doldurduğunda marka imajin zedelenmeyecek.



    Adini kirletmeyeceksin.



    Cinliler bu işi korelilerden öğrendi ama harbici boynuz kulağı gecti.

  • Bir sinema bileti + bir dolu öğün parasına telefon.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    “Direkt 1000₺ yapalım gitsin. İnsan uğraşmasın 20-50₺ banknot çıkarmaya” diye düşünebilirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Üstünde 5290 rupi yazıyor dolayısıyla eksik bir bakış açısı. Dolar 1-2 arası tamamen sanal bir durumdu ve bizi iyice tüketime ve hak etmediğimiz lükse alıştırdı ve durumun bizle hiç alakası yoktu. Ama kimsenin şikayeti de yoktu. Bas bas bağırdık o zamanlar bu tuzaklara gelmeyelim. Oluşan bu sanal zenginliği alt yapıya, üretkenliğe harcayalım, tüketime alışmayalım da bu durum sonlanınca sudan çıkmış balığa dönmeyelim diye ama herkes büyülenmiş gibi devam etti. Dolayısıyla biz hak ettik de kurunun yanında yaş da yanıyor, ben ona asıl üzülüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serafon kullanıcısına yanıt
    Hindistan'da cep telefonlari bircok ulkeden cok daha pahaliya satin aliniyor tipki Turkiye gibi .


    Emin ol haberdeki telefon Amerika da olsa Dolar cinsinden cok daha ucuza olacaktir .


    Yani eksik bir bakis acisi yok BENCE .


    Dolar 1 kusuratlidan firlamasi filan sanal degildi filan degil... Turkiye sicak parayi dogru sekilde degerlendirmedi! Uretime uretimde cark olusturacak sektor bazinda kuresel liderliklerimiz imkani da vardi hicbiri AKP doneminde ozellikle yapilmadi. Ne yapti AKP ve AKP zihniyetindekiler betona insaate futursuzca yatirim yapildi...


    Amerika suan her ay birkac milyar gercek Amerikan Dolari geri topltaip imha etmektedir. Amerika daki yakin zamandaki buhrani bu sekilde uzun soluklu kurtarma operasyonunda Turkiye FIRSATI kacirdi ...


    Turkiye'de Iran ile dogal ticareti bile yandaslara birkac kisiye pes kes cektirenler ile de ayrica ceremesini de AKP liler haric cekmektedir. Gerci AKP secmeni de cekiyor ama taraftarlik perdesi ile goremiyorlar vs..


    Tuketim normaldir olmasi gerekir tuketmeden eskimiz sorunlu urunler ile hayatlar tehlikeye atilabilir.


    Onemli olan uretimdir. Katma Deger Uretim ile ...

    Turkiye anca Cin Hindistan gibi ucuz uretim ucuz iscilik icin gorulmektedir bircok fabrikalarda kapatilmistire yabanci yatirimcilar yavas yavas cekiliyor....


    Turkiye'de yapisal reformlar ismen vardir...


    Aslinda temelde aramizda ortak bir farkindalik var ....




  • sadece "ALO" demeye yetecek telefon.. günümüzde %80 bu amaçla kullanılıyor zaten.. (sosyal medya ve mesajlajmaya da idare eder) harici kullananlar da galaksi fethediyor sorsan..
    oyun çocukları.. memleket için parmağını oynatmayanlar, beleşe sahip olmak ister.. yazsan evladım bir android benzeri yazılım yoook nerdeee

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.