Şimdi Ara

Samsung Galaxy A2 Core'un fiyatı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Güney Koreli mobil teknoloji devi Samsung, yakın gelecekte yeni Android Go'lu akıllı telefonu Galaxy A2 Core'u tanıtacak. Cihazın teknik özellikleri geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Cihazın daha önce ortaya çıkan teknik özelliklerini doğrulayan yeni bir sızıntı daha yaşandı ve yeni sızıntı cihazın fiyatını da ortaya koyuyor.
     
     
    Galaxy A2 Core, Hindistan'da 5,300 rupilik(yaklaşık 76 dolar / 68 euro) bir fiyat etiketi ile alıcı bulacak. Samsung'un ilk Android Go'lu akıllı telefon modeli Galaxy J2 Core, 86 dolarlık bir fiyat etiketi ile piyasaya sürülmüş, daha sonra ise fiyatı 79 dolara indirilmişti. Yani Galaxy A2 Core, Galaxy J2 Core'dan bile daha bütçe dostu bir fiyata sahip olacak.
     
      
     
    Galaxy A2 Core, 5 inç genişliğinde ve QHD çözünürlüğe sahip LCD bir ekranla gelecek. Exynos 7870 yonga setinden güç alan cihaz, 1 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına sahip olacak. 
     
    Cihazda 5 MP(f/1.9) çözünürlüğünde bir arka kamera sensörü ve 5 MP(f/2.2) çözünürlüğünde bir ön kamera sensörü yer alacak. 2.600 mAh'lik bir batarya ile gelecek olan cihaz, Android 9 Pie Go Edition işletim sistemi ile kutusundan çıkacak. Cihaz, kırmızı, mavi ve koyu gri olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile alıcı bulacak.







  • $900 (kimi yerlerde $970) Galaxy S10 Turkiye'de 6600 TL (kimi yerlerde 5600)

    $112 fiyat etiketine sahip Galaxy M10 ise Turkiye'de 1200 TL.



    Firmalar satmak istediklerini degil sokmak istediklerine gore fiyatlandirma yapiyorlar nedense.

    Galaxy A2 Core da minimum 800 TL'den satisa sunulur o sebeple.



    Not: RAM'den dolayi cop diyecek arkadaslara Go versiyonu oldugu icin 1GB oldugunu hatirlatmak isterim. Guclu ozelliklere sahip olanlar AndroidOne programina dahil oluyor.

  • 1 gb ram mi ?
  • Güzel cihaz fiyata göre 8 çekirdekli 16 gb hafıza 1 gb ram zaten go için yeterli.

  • Core lite serisi falan bunlardan uzak durun firmalar sırf fakirlerden de birkaç kuruş koparayım diye yapıyorlar paranız az ise telefon almayın core lite serisiyle hiçbir işe yaramaz bırakın telefonsuz gezin ortalıkta kendinize parayla eziyet etmeyin Türkiye'nin hazinesine de zarar vermeyin bu telefonlar çöp j2 2015 ten yazıyorum almayın aldırmayın Samsung'un adam söğüşlemek için uydurup kaydırdığı telefonlar bunlar

  • Bunu alıp sürünürsünüz net.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.