Şimdi Ara

İşte Disney Plus'ta yayınlanacak olan Marvel dizileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İşte Disney Plus'ta yayınlanacak olan Marvel dizileri
    Disney'in bugün resmen tanıtımını yaptığı dijital yayın platformu Disney+, önümüzdeki kasım ayında kullanıcılarla buluşacak. Rekabetçi fiyat politikasıyla dikkat çeken yeni platformun Netflix, Amazon Prime Video ve Apple TV+ gibi servislere rakip olması bekleniyor. Peki Disney Plus'a abone olmayı düşünenler ne tür içerikler bekleyebilir?

    Disney bildiğiniz gibi son yıllarda sinema sektörünü adeta eline geçirmiş durumda. Medya devinin bu alandaki en büyük kozu ise yaklaşık 10 yıldır Marvel Stüdyoları olmuştu. Disney yeni yayın servisinde de bu kozunu en iyi şekilde kullanmayı planlıyor. Marvel hayranları Disney Plus platformunda aşağıdaki üç diziyi izleyebilecek.

    İşte Disney Plus'ta yayınlanacak olan Marvel dizileri

    Falcon & Winter Soldier


    Captain America ve Avengers filmlerinin sevilen iki kahramanı, Falcon & Winter Soldier dizisinde bir araya geliyor. Dizide Anthony Mackie ve Sebastian Stan başrollerde yer alacak. Konusuyla ilgili henüz net bir açıklama yapılmayan dizinin yayın tarihi de henüz belli değil.
     
    İşte Disney Plus'ta yayınlanacak olan Marvel dizileri

    Loki


    Avengers: Infinity War'da Thanos tarafından öldürülen Loki, kendi bireysel dizisiyle geri dönüyor. Ünlü aktör Tom Hiddleston'un başrolünde yer alacağı dizi Disney Plus'ta Marvel hayranlarıyla buluşacak. Dizinin Loki'nin geçmişine odaklanacağı tahmin ediliyor. Yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

    İşte Disney Plus'ta yayınlanacak olan Marvel dizileri

    WandaVision


    Wanda Maximoff ve Vision karakterlerini bir araya getirecek olan WandaVision, Disney Plus'ta Marvel hayranlarıyla buluşacak. Dizinin başrollerinde Elizabeth Olsen ve Paul Bettany yer alıyor. Konusuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmamış olsa da şu anki tahminler dizinin Infinity War öncesinde geçeceği yönünde. Ancak dizinin konusu biraz da Avengers: Endgame'de gerçekleşecek olan olaylara bağlı. 







  • Konusunu bilmem ama karakterlerinden dolayi ilgimi çekmedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tom hiddleston oturup duvara baksa izlerim aga.

  • Loki.

  • İşte bu duyduğum en kötü haber. Güzelim marvel serisini benim için öldürür. Dc serisi zaten yeterince iyi olamayan filmlerini daha önce defalarca dizilerle batırdı. Flashlar arrowlar supergirl ler şaka gibi, milyonlarca çelişkiyi, saçmalığı diziyi doldurmak için koydular. Zamanında terminatör dizisi şaka gibiydi. Filmlerle yakından uzaktan alakası olmamasına rağmen illa alakalı dediler. Şimdi marvel karakterlerini batıracaklar. Tamam maalesef sevenleri çok oluyor, iyi de para basarlar ama gerçek anlamda sevenleri için bir ton çelişkileri, saçmalıkları barındıracaktır. Ya flash kaç kere bombayı 2 saniyede detone ederken kaçan normal insanları aa kaçtılar deyip bıraktı. Kardeş 2 saniyede ne kadar uzaklaşmış olabilirler? Hadi 2dk geçse bile sen sözde 5 saniyede tüm bloğu tarayabilecek hızdasın. 1 dk da tüm eyaleti tarayabilirsin. Düşmana kadar ışık hızında gelip, düşmanın önünde kazık gibi durup, dondurucu silahı yemek. Kardeş sen oraya gelirken o adam sana göre zaten kımıldamadan duruyordu. Gelmişken karşısında kabak gibi duracağına elinden silahını alıp kelepçeyi bile takabilirsin mikro saniyede. Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz? Millette bunu yedi sezonlarca.Ben 2. sezon bitmeden dayanamadım.





  • Başroller sebebiyle kötü dizi olmayacaktır. İyi para dökecek Disney. Umarım güzel olur. Bekliyorum.

  • tipe bak orjinal karakterler ilgisini çekmemişmiş

  • Spoiler yedim, hayir yani niye Thanos-Loki iliskisini habere yaziyorsun ki editor? Loki hakkinda de gec?

  • Türkiyede Netflix gibi 4 ortak alabilirsek bunada üye olurum aksi taktirde gerek yok masrafları artırmaya. Gerci buralara gelmesi tahminim 1 seneyi rahat bulur.
  • eee bi 30 lira da buraya mı vereceğiz şimdi?
  • Hangisine para verip izleyeceğiz çok dağıldı bu iş. En iyisi her ay birini alıp dizileri sömürüp kapatmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.