Şimdi Ara

Honor 20i resmi olarak 17 Nisan’da tanıtılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Weibo üzerinden bir videoyla yapılan açıklamaya göre Honor, 20i modelini 17 Nisan’da düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak. Cihaz çentikli bir ekranla gelecek ve bu çentiğin içerisinde 32MP selfie kamerası yer alacak.
    Pekin’de gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğiyle ilgili pek bir bilgi çıkaramadığımız video, cihazın model numarasını paylaştı. HRY-TL00T ve HRY-AL00Ta kodlarıyla gelen cihazlar, daha önce TENAA sızıntısında gördüğümüz cihazlarla aynı. Bu modellerde ön tarafta aynı kamera yer alırken arka tarafta ise üçlü bir kurulum bulunuyordu.
    Honor 20i’den diğer donanımsal özelliklere bakarsak Kirin 710 çipseti bizi ilk olarak karşılıyor. Bu çipsete 6GB RAM eşlik ediyor. Cihazın ekranı 6,21 inçlik bir LCD panelden oluşuyor.
    Honor 20i kendisine şimdiden bir tanıtım videosu kazansa da Huawei’nin alt firması çok daha heyecan verici bir şeylerin üzerinde çalışıyor. Honor Magicbook 2019 laptopları, Apple MacBook’lara rakip olmayı istiyor ve bunun için ne yapacak henüz bilmiyoruz. Daha fazla detay için önümüzdeki haftaları beklememiz gerekecek.
     







  • 6 gb ram se iyi Kirin 710 olmayaydı iyiydi.

  • huawei yeni işlemci koymaya kıyamıyor herhalde
    alınmaz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.