Şimdi Ara

Netflix geçtiğimiz yıl, posta yoluyla DVD kiralama hizmetinden 212 milyon dolar kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Küresel internet televizyon ağı Netflix, özellikle internet sitesi üzerinden çok fazla dillendirmiyor olsa da, şirketin posta yoluyla DVD kiralama hizmeti halen devam ediyor. 2.7 milyon abonesi bulunan bu hizmet, geçtiğimiz yıl Netflix'e 212 milyon dolar gelir sağladı.

     


    Kırsal bölgelerden talep var


    Günümüz teknolojisinde, ABD gibi bir ülke göz önüne alındığında insanların neden internet akışı yerine posta hizmetini kullandığını düşünebilirsiniz. Ancak ülkedeki birçok kırsal alanda genişbant internet bağlantısı bulunmuyor ve insanlar da eski alışkanlıkları sürdürüyorlar. Zira ABD Posta Servisi de Netflix'in ikonik kırmızı zarflarıyla her türlü bölgeye ulaşabiliyor.


    Şaşırtıcı bir şekilde, Netflix DVD'lerinin en büyük müşterileri kırsal alanlarda yaşayan müşteriler değil. Şirket sözcüsü Annie Jung, posta yoluyla DVD kiralayan yerlerin başında, New York ve San Francisco Körfez Bölgesi'nin geldiğini ifade ediyor. Netflix'in DVD kiralama hizmeti 7.99 ila 11.99 dolar arasında fiyatlandırılıyor.

      







  • Dvd’nin kendisi ne kadarmış ki o fiyata kiralıyorlar?!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Aylık ücreti hocam o, tek dvd parası değil yani. Aynı anda 3 dvdye kadar elinizde tutmanıza izin veren planlar dahi var.

  • Abdnin insanı çok tuhaf biz o kadar zengin olsak kimse dvd kullanmaz her evde 4k lı netflixler olur bir arkadaşım şöyle söylemişti belkide cimri olmadığımız için bu kadar fakiriz gerçekten güzel bir söz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ülkedeki birçok kırsal alanda genişbant internet bağlantısı bulunmuyor ve insanlar da eski alışkanlıkları sürdürüyorlar.
    demiş haberde, belki bizim ülkemizdeki 4k ve geniş bant interneti olmayanlar için de geçerlidir. Halen tüplü tv kullananlar yok mu?
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Haberin devamında en büyük müşteri kitlesinin kırsal alandaki kişiler olmadığı belirtiliyor.
    Ayrıca bu servisin Blu-ray hizmeti de var, fiyat olarak o da çok pahalı değil. Sistem düzgün işliyor gibi, 2 günde kapına geliyor film, iade ediyorsun hemen gidiyor, yenisi geliyor. Posta hizmetinin hızı kullanıcıları tutuyor olmalı.
    Bence kullanımın asıl sebebi alışkanlıklar, eminim ki halen VHS kaset kullanan kitle bile vardır ABD'de.

  • Calistigim sektor nedeniyle her kesimden insanla muhattap oluyorum. Bunlara uber zenginler de dahil. Ve tek bir ortak nokta soyleyebilirim cimrilik.

    Alt kesimden insanlar hic pazarliga bile girmezler. Ama sehrimde uc adet fabrikasi olan ve cidden zengin olan birinin bes lira icin pazarlik ettigine sahit oldum. Bunlar boyle boyle zengin oluyor diye bir laf duymustum cidden bu da cok dogru

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    tabiki geleneksel kullanımı isteyen de vardır ama bizdeki merdiven altı film kiralama tarzı olmadığı belli profesyonel ve düzgün iş yaptıkları için tercih edilir, aslında bizde de olsa müşteri potansiyeli olur gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.