Şimdi Ara

Boeing 737 Max üretimi geçici olarak yavaşlatıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Etiyopya ve Endonezya'da beş ay arayla düşen ve yüzlerce insanın ölümüne neden olan Boeing 737 MAX tipi yolcu uçaklarıyla ilgili haberler gündemden düşmüyor. Boeing, dünya genelinde kullanımı durdurulmasına rağmen hala üretilen Boeing 737 MAX'ın üretiminin yavaşlatılacağını açıkladı.

     


    Üretim 52'den 42'ye düşürüldü


    Şirketten yapılan açıklamaya göre, üretilen uçaklardaki yazılımların, bi daha böylesine feci kazalara sebebiyet vermemesi için güncellendiği belirtiliyor. Bildiğiniz üzere yazılım kaynaklı olarak gerçekleştiği ileri sürülen bu kazalar sonucunda şirket yeni bir yazılım güncellemesi sözü vermişti ve konuyla ilgili olarak Boeing CEO'su Dennis Muilenburg açıklamalarda bulundu.


    Muilenburg, yaptığı açıklamalarda Boeing'in 737 Max tipi yolcu uçağı üretiminin geçici olarak ayda 52'den 42'ye düşürüldüğünü söyledi. CEO ayrıca bu üretim yavaşlatması ile birlikte, yapılacak olan çeşitli güvenlik iyileştirmeleri ve alınacak olan yeni sertifikalarla, Boeing 737 Max'in yakın bir tarihte güvenle gökyüzünde uçabileceğini belirtti. Muilenburg son olarak ise: "Max gökyüzüne döndüğünde, havayolu müşterilerimize, yolcularına ve mürettebatlarına, uçabilecekleri kadar güvenli olacaklarına söz verdik." ifadelerini kullandı.

      







  • üretimi durdurmaları gerek bir kere adı lekelendi.

    Bkz. samsung note 7

  • Olan ölenlere oldu.

  • 52'den 42 nedir ya. Demek ki baya baya satmaya devam edecek bunlar.

  • çok şaşırmadım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.