Şimdi Ara

Orta seviye Google Pixel 3a ve Pixel 3a XL doğrulandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google’ın web sitesi, hatayı fark edip hemen indirmiş olsa da Pixel 3a modelini listeleyerek internetin eline bir kez sızıntıyı vermiş oldu. Bu tip “hatalara” sızıntı demek aslına bakarsanız pek de doğru değil, firmalar bunları tanıtım amaçlı olarak sürekli yapıyor.
     
    Bir Reddit kullanıcısının Play Console kullanarak ortaya çıkardığı “bonito” ve “sargo” kod adlı iki akıllı telefon, donanımsal olarak tüm özelliklerini burada bizlere sundu. Cihazlar 5,6 ve 6 inçlik iki farklı boyutta 1080p OLED ekranlarla gelecek. İşlemciler Qualcomm Snapdragon 670 olacak ve Pixel serisinden tanıdığımız 12MP tek arka kamera cihazlarda yer alacak. Daha önce ele geçirilen fotoğraflara göre ise cihazlarda 3,5mm kulaklık jakı da bulunacak.
    Cihazlar hakkında elde edilen en önemli detay, telefonların “yıl ortası deneyimleri” olarak listelenmiş oluşları. Bunun anlamı, her yıl olduğu gibi yeni Pixel modelleri için Ekim ayına kadar beklememiz gerekmeyecek. Google, Pixel 3a ve Pixel 3a XL modellerini Mayıs ayında gerçekleştirilecek I/O konferansında bile tanıtabilir. Bu kadar destekli konuşabilmemizin sebebi ise ürün sayfalarının değiştirilmeye başlanmış olması. Bu adım bildiğiniz üzere normalde en son yapılan şeylerden biridir.
     







  • hocam orta seviye dediğin 3 binse !!! başlayam öyle orta seviyeye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1cskndlgr 1 kullanıcısına yanıt
    500 dolar olarak çıkar , türkiyede sahibinden de 3500-4000 arası pasaport kayıtsız satılır.
  • 1cskndlgr 1 kullanıcısına yanıt
    Senin ülken fakirse Google ne yapsın?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Turkiyede satılmayan telefon icin turkiye suclu degildir google sucludur kendimizi boyle firmalara kaptirmak kolay gelir ulke fakir degil herkesin altinda jip var sen gercekleri gormuyorsun arkadas

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bysnbad B kullanıcısına yanıt
    turkiye kisi basina dusen arac sayisinda dunyada 65-70 arasindadir. sirket araclarini ve kiraliklari cikarirsak 80-90 arasina geriler
  • ülke fakir değil mi? herkesin altında jeep mi var? jeep'i geçtim ortalama maaşın 2500-3000 try olduğu ülkede 190bin liralık VW Golf fiyatı iyi mi yani? 70 maaş civarı yapar. Aynı arabayı 20 ortalama maaşla rahat rahat alan avrupa ülkeleri var. Ekonomik olarak rahat ülkeleri demiyorum bile. ülke fakir değilmiş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redoano -- 6 Nisan 2019; 20:12:36 >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Bisey deismez turkiyede zengin kesim çok fakir demek komik olur ,😁

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asgari ücretin 2000 lira olduğu ama 9 milyon kişinin 7 milyonunun 1200 lira maaşla, 2 milyonunun ise 1600 lira maaşla çalıştığı, açlık sınırırın 2 gün önce 2550 liraya ulaştığı ülkede insanlar fakir değil ha.
    Arkadaş. Söyle bu neyin kafasıysa biz de ondan içelim...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.