Şimdi Ara

Motorola P40 Power'ın tasarımını açığa çıkaran görseller yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Motorola'nın One Vision adlı bir Android One telefon çıkarma hazırlığında olduğunu biliyoruz. Cihazın görüntüleri kısa süre önce internete düştmüştü. Şimdi ise Motorola One Power'ın (P30 Note) devamı niteliğinde piyasaya sürüleceği tahmin edilen Motorola P40 Power'ın görselleri gün ışığına çıktı.

     

    Ayrıca Bkz.Helio P35 ve 16 MP ön kameralı Oppo A7n resmen tanıtıldı
    OnLeaks ve PriceBaba iş birliği ile paylaşılan görüntülere bakılırsa Motorola P40 Power'ın ekranında ön kamerayı barındıran bir delik olacak. Arka tarafında ise üç adet 12 megapiksel sensör ile donatılmış üçlü kamera sistemi, çift LED flaş ve parmak izi tarayıcısı var.

     


    Kulaklık girişi ve USB Type-C portu ile geliyor


    Telefonun SIM kart tepsisi solda, ses açma/kapama ve güç düğmesi sağ tarafta yer alıyor. Alt kısımda hoparlör ızgarasının yanı sıra USB Type-C bağlantı noktası mevcut. 3.5 mm kulaklık girişi ise üst kısımda kendine yer bulabilmiş.

     


    Motorola P40 Power'ın 6.2 inç ekrana sahip olacağı bildiriliyor. Boyutlarının ise 160.1 x 71.2 x 9.1 mm olduğunu belirtelim. Şu an itibariyle bildiklerimiz bunlarla sınırlı. Önümüzdeki günlerde akıllı telefonun çıkış tarihi ve fiyat etiketi gibi bilgilerin de açıklığa kavuşmasını umuyoruz.







  • Mavi yakışmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 9.1mm olduğuna göre batarya 6000mAh herhalde?!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinli bir fabrika çıksa şu kasayı bir üretse de marklar sadece logo basmakla uğraşsalar, hepsi birbirine benzemeye başladı bu kadar tasarım vb. efor sarfetmeye gerek yok.

  • eger allta o motorola yazisi (ufacik bir alana neden zorlama seklinde yazi eklenir???) varsa bedava verseler kullanmam :)

  • Motorola yazısı daha büyük puntolarla fosforlu kabartmalı RGB ledli olsa alınırmış, olamamış.

  • Huawei den önce p40 çıkartmışlar ne kadar korkar oldular şu Huawei den...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.