Şimdi Ara

Poco Launcher karanlık mod özelliği ile güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi’nin uygun fiyatlı alt markasının ilk modeli Pocophone F1 yeni bir arayüz ile birlikte sunulmuştu. Firmanın MIUI arayüzüne kıyasla daha çok saf Android deneyimine yakın olan Poco Launcher, Google Play mağazasına da eklendi. Bu sayede Poco Launcher’ın farklı özelliklerini seven diğer kullanıcıların da arayüzden yararlanabilmesi sağlanıyor. Bugün gelen güncelleme ile Poco Launcher’a yeni özellikler kazandırıldı.

    En önemli değişim karanlık mod


    Son dönemin popüler özelliği karanlık mod Poco Launcher’a geldi. Hem gözü dinlendiren hem de AMOLED ekranlı cihazlarda batarya tasarrufu sağlayan karanlık modu, Poco Launcher’ın 2.6.5.7 sürümüyle deneyimleyebilirsiniz. Ayarlar kısmında arka plan bölümünden karanlık modu seçebiliyorsunuz. Ayrıca uygulama çekmecesi için saydamlık ayarı da geldi.



    Güncellemede belirtilen diğer değişimler, çift tıklamayla ekran kilidi (destekleyen tüm cihazlarda), simge değişimleri, arayüzü yavaşlatan hataların giderilmesi, uygulama kasasına özel uygulamaların eklenebilmesi gibi sıralanabiliyor.


    Ayrıca Bkz.Apple News Plus servisine ilk 48 saatte 200 bin kişi abone oldu

    Firmanın popüler arayüzü MIUI da sistem çapında karanlık mod özelliği ile güncelleniyor. Özellikle Android Q’nun da sistem çapında karanlık mod özelliği ile geleceği öğrenildikten sonra bu özelliği sunan uygulama ve arayüz sayısı hızla arttı.


    Google Play: Poco Launcher 







  • iphone a nasıl yüklerim

  • Karanlık modun gelmedi uygulama kalmayacak gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siyah tema, siyah arka plan kullanmak sadece oled ve amoled ekranlarda değil LCD ekranlarda da enerji tasarrufu sağlıyor ve piksellerin ömrünü uzatıyor. Siyah renk diğer renklerin aksine ekranın aşırı ışık parlamasına sebep olmadığı için göz sağlığı içinde çok önemli.

  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    Şu ips lcd ekranlarda always on display kullanabilsek keşke. Custom romlarda ve play store'da ayrı uygulama olarak kullanabiliyoruz ama amoled kadar verimli olmuyor ne yazık ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an denedim karanlık modu. Her yerde çalışmıyor, kötü yapmışlar sanki.
  • S.Vettel kullanıcısına yanıt
    Google store gir poco launcher iphone yaz indir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.