Şimdi Ara

Snapdragon 855 ile güçlendirilmiş Asus ZenFone 6Z ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Kısa süre önce Geekbench platformunda ASUS_I01WD model numarasına sahip bir telefon ortaya çıktı. Amiral gemisi seviyesindeki özellikleri ile dikkat çeken cihazın Asus ZenFone 6Z olarak piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

     

    Ayrıca Bkz.LG V50 ThinQ 5G’nin fiyatı ve çıkış tarih belli oldu
    Gücünü Snapdragon 855 yonga seti ve 6 GB RAM'den alan akıllı telefon Android 9 Pie işletim sistemi yüklü şekilde gelecek. Ayrıca Geekbench'te 3.527 tek çekirdek, 11.190 çoklu çekirdek puanı elde ettiğini görüyoruz. Açık konuşmak gerekirse cihazın benchmark performansı oldukça etkileyici.

     


    16 Mayıs'ta tanıtılabilir


    ASUS_I01WD modeli kısa süre önce Wi-Fi Alliance adlı sertifikasyon kurumu ve Tayvan’daki Ulusal İletişim Komisyonu (NCC) tarafından onaylanmıştı. Asus, resmi Twitter hesabı aracılığı ile 16 Mayıs tarihinde ZenFone 6 serisinin tanıtılacağı bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.

     

    Snapdragon 855 mobil platformu tarafından güçlendirilen ZenFone 6Z'nin de İspanya'nın Valencia şehrinde düzenlenecek etkinlikte resmiyet kazanması bekleniyor. Akıllı telefonun ekrana gömülü parmak izi sensörü ve üçlü arka kamera sistemi ile piyasaya sürüleceği gelen haberler arasında.







  • Uygun fiyatlarla gelinmezse çok satamazlar.

  • Bence uygun fiyatlarla gelmezse çok satılmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu an sd 845 li zenfone 5z 3200 lere satılıyor. ki bence sd 845 li alınabilecek en uygun cihhazlardan biri.
    bu da 3700-4000 arası açılışı yapıp sonradan 3 binlere düşerse iyi satar gibime geliyor. tabii tasarımı da önemli 5z deki gibi kalın çentik koymamalılar. damla çentik idealdir.
  • Üçlü kamera modasına katılmış asus da

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • telefon da son noktalara geldik artık 1000 € 1000$ dolar vermenin anlamı manası yok şu telefonlara gerçek garanti sun cihazın arkasında dur güncellemeyi ver başka bi şey istemez donanım zaten en üst noktada 500$ dolarda fiyat belirle satışlara bak sonrasın da

  • asus türkiye ya iş yapacak telefonları ya türkiye ye getirmiyor yada getirdikleri telefonlar orta segment telefonlar olup amiral gemisi fiyata satıyor bu yüzden bu telefonu asus türkiye ye geldiğini farz edelim sittin sene benim için bir anlamı olmayacaktır gidin piyasada satılan LG g7 bile hem bundan daha ucuza satılır hemde vaad ettiği özellikler bundan iyi olur takip edin
  • 16 Mayısa kadar daha fazla detayı göreceğimizi düşünüyorum ama fiyatı bilemiyorum.Umarım o gün geldiğinde dolar uçmamış olur:)

  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    çentiksiz tasarım kullanılıyor. kamera sistemi yukardan açılan sistem sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.