Şimdi Ara

LG yapay zekâ teknolojilerine ağırlık veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon pazarında beklediği çıkışı bir türlü gerçekleştiremeyen LG, gelir kanallarını büyütebilmek adına yapay zekâ teknolojilerine ağırlık veriyor. Firma yedincisi düzenlenen InnoFest 2019 fuarında yeni stratejisini sergiledi.


     


    Beyaz eşya iletişimi


     


    LG ThinQ olarak yapay zekâ destekli ürünlerini yeniden isimlendiren firma bu ürünlerin derinlemesine öğrenme yeteneklerini geliştiriyor ve birbiri ile haberleşmesini sağlayarak akıllı beyaz eşya segmentinde yeni bir dönemin öncülüğünü yapmayı planlıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Driveclub sunucuları 2020 yılında kapanıyor

    Örneğin hava durumunu göstermekten alışveriş listesi oluşturmasına kadar farklı özellikleri bulunan LG InstaView buzdolabı, kullanıcının seçtiği malzemeye göre dokunmatik ekrandan o malzeme ile yapabileceği yemeklerin tariflerine ulaşabiliyor. Sonrasında ThinQ özellikli akıllı fırın ile temas kurarak seçilen yemek tarifi için gerekli ön ısıtma hazırlıklarını yapabiliyor.


     


    Aynı anda iki ayrı bölme kullanarak çamaşır yıkayan LG TWINWash çamaşır makineleri ise ThinQ mobil uygulaması ile bağlantı kurarak kullanıcının takvimindeki etkinliklere göre yıkama programlarını önceden hazır bekletiyor.


     


    Tozları geleneksel hava temizleyicilere göre yüzde 74 daha hızlı temizleyebilen LG PuriCare ise mobil uygulama üzerinden genel hava temizliği hakkında canlı güncellemeler sağlıyor ve kullanıcıların evlerinin havasının tazelenmesi gerekliliğinin farkına varmalarına yardımcı oluyor.


     


    LG ThinQ teknolojisi ayrıca kendi kendine arızaları algılayarak kullanıcıyı bilgilendirme ve daha hızlı onarım için gerekli olacak önemli bilgileri çağrı merkezine iletme gibi fonksiyonlar da eda edebiliyor.


     



  • kombi su basıncını kendi kendine ayarlayan bir kombi istesek
    çok şey mi istemiş oluruz !?

  • Gelecek sürekli yapay zekayı işaret ediyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.