Şimdi Ara

Bundle’dan sivil toplum kuruluşlarına yardım kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haber kolaj uygulaması Bundle, sivil toplum kuruluşlarına yardım kampanyasını duyurdu. Bundle, , 1-7 Nisan Kanser Haftası boyunca reklam alanlarını LÖSEV ve KAÇUV’a ayıracak.

    Aylık 1 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip Bundle, yıl sonuna kadar her ayın bir haftasında reklam alanlarını sivil toplum kuruluşlarına ücretsiz olarak verecek.

    Bundle, yeni ‘native’ reklam modellerini Ocak ayında markaların kullanımına sunmuştu. Uygulama, 5 farklı yeni reklam formatı ile markaların kullanıcıyla direkt etkileşime geçmesini sağlayarak etkili bir iletişim olanağı sunuyor. Bundle etkili reklam modellerini ilk olarak tedavi bekleyen çocuklar için dayanışmaya ayırıyor. Yeni reklam modelleri, 1-7 Nisan Kanser Haftası’nda LÖSEV ve KAÇUV’un farkındalık yaratmayı hedefleyen mesajları ile Bundle’ın 1 milyonu aşkın aktif kullanıcısına ulaşacak.

    Türkiye’de yılda ortalama 3 bin 500 çocukluk çağı kanseri vakası teşhisi konuluyor. Lösev’e https://www.losev.org.tr gonullu adresinden gönüllü olabilir; Kaçuv’a https://bagis.kacuv.org adresinden bağışlarınızı ulaştırabilirsiniz.








  • Aferin. Duyarlı insanlara odaklanan bir reklam ve hayırlı bir iş.

  • İndirelim destek olalım o zaman

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Destek olmak lazım tebrikler böyle bir kampanyaya imza attıkları için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • birde sağlık bakanı duyarlı olsa da yataklar için ruhsat VERSE! Söz verdi sözünde durmuyor lösev haber yayınında gördüm. Çöto zihniyeti de sıkıntı çıkarıyor. Doktorlarını çaldılar. Rtük'e şikayet edip reklamlarını kaldırdılar. Yaptığım bağıştan bile kdv ödüyorum ama yatarak evden satış yapana kdv yok!?

  • Bu arada lsvdukkan.com bakmanızı öneririm ben arada alışveriş yapıyorum siteden. Hem "çocuklara armağan et" seçeneğiyle ödediğinizin 2 katı yardım sağlamış oluyorsunuz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.