Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı'ndan yerli otomobili üretecek 5 babayiğite sert uyarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
11.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cumhurbaşkanı'ndan yerli otomobili üretecek 5 babayiğite sert uyarı 

    Uzun zamandır konuşulan, adeta yılan hikayesine dönen “yerli otomobil”in üretimini üstlenen 5 babayiğite Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan sert uyarı geldi. Ankara’da gençlerle buluşan Erdoğan, yerli otomobil projesine ilişkin “ya yapacaklar ya da hesaplaşacağız” dedi.
     

    Atakule’de gençlerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce “2019’da prototip göstereceğiz” sözü verilen yerli otomobil projesine ilişkin bir soru üzerine bazı açıklamalarda bulundu. Yerli otomobil konusunda biraz gevşeme olduğunu belirten Erdoğan, üretimi üstlenen 5 babayiğitle ilgili şunları söyledi:

     

    "Gerekirse yabancılarla yaparız" 

    İşi ağırdan alıyorlar. Bunların hepsi büyük firmalar. Hepsine teşvik de verdik. İmzayı attılar, ya yapacaklar ya da hesaplaşacağız. Onlar yapmazsa yabancılarla görüşürüz. Teknoloji alır ve yerli otomobili onlarla ortaklaşa yaparız. 

     
     

    Yerli otomobile ilişkin yapılan son açıklamalarda ilk aracın C segmentinde, SUV ve tamamen elektrikli bir araç olacağı belirtilmişti. Türkiye Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, 3. Seviye otonom sürüş teknolojisine de sahip olacağı söylenen yerli otomobilin istihdama doğrudan ve dolaylı katkısının 20 bin kişi civarında olacağını söylemişti. Yerli otomobilin ilk prototipinin bu yıl üretilmesi, 2020 yılında yola çıkması hedefleniyor.

     







  • ee daha dün tarım bakanı açıklama yapmıştı, 7 liralık elektrik ile 8 saat çalışacak traktör geliyordu. Hem de meb açıklama yaptı, yapay zekada lider olacağız, traktörler kendi kendine de çalışır hemde.

    lafla peynir gemisi yürümüyor, çalışmak lazım, sanıyorlar ki miting yapa yapa bu ülke gelişecek.
  • yerli otomobilimiz göklerde..

    seçim is coming..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 28 Mart 2019; 13:53:4 >
  • seçim is loading......

    DH completed..
  • Yılan hikayesine döndü diyoruzda yılan hikayesi dizisi bile 17 yıl önce bitti bu yerli otomobil hikayesi bitmedi :D

  • Yine mi kandırıldık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooo seçim öncesi bekliyorduk bir yerli oto haberi. iyi oldu bu. artık bir sonraki yerli oto haberi genel seçimler öncesinde hayırlısıyla.

  • ee daha dün tarım bakanı açıklama yapmıştı, 7 liralık elektrik ile 8 saat çalışacak traktör geliyordu. Hem de meb açıklama yaptı, yapay zekada lider olacağız, traktörler kendi kendine de çalışır hemde.

    lafla peynir gemisi yürümüyor, çalışmak lazım, sanıyorlar ki miting yapa yapa bu ülke gelişecek.

  • Sonunda çekici ,çiviyi alıcam elime. Ben yapıcam otomobili. Konsept istiyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır yapmayacağız dese ne olacak ki ??? Bugüne kadar çoğu şeyi görmüş insan hala oy veriyor. Yerli otomobil umrunda mı Allah aşkına ???

    Ben olsam çıkıp yapmıyorum onun yerine milli silahlar yapıcaz derim. Ne olacak yani seçmen küsecek mi ?
  • Lider dediğin böyle olur. Cumhuriyet tarihinde özel sektörü bu şekilde koşturan bir siyasetçi daha gelmemiştir. Muhalefet edenler adamları çalıştıran lider gördüğü zaman isterler ki yok yapmasın etmesin hiçbir işe bulaşmasın hiç çalışmasın bunlar çalışan siyasetçi görünce çıldırır.. bunlar ak parti öncesi Türkiye'yi bilmeyenler. Keşke tansuları, mesutları demirelleri görseydiniz o zaman ne yapardınız çok merak ediyorum.. bir ürünün fiyatı haftalıktı daha sonra alacaksak haftaya fiyatı ne olur diye sormak çok normaldi. Başbakan öksürdü diye enflasyonun (şaka değil internetten araştırın) tırmandığı krizin yaşandığı dönemler gördük. Peki siz ne gördünüz? Gözünüzü akparti iktidarında açtınız herşeyin artık rayına girmeye başladığı bir döneme.. dolayısıyla eskisini bilmeden gördüğünüzü beğenmiyorsunuz. Civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonofmana

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    aha bi badem bıyıklı daha. biz bunları yemediğimiz için ta..k geçiyoruz bu haberlerle. yiyenlere lafımız yok, kavrama sınırınız bu kadar.

    oylarımız göklerde..
  • Şu forumdan 5 kişi toplansa 5 günde yapar elektrikli otomobil. Bunlar 5 babayiğit ve bir de arkasında hükümet ama ortada hiçbir şey yok.
    Hep hikaye, hep yalan dolan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentcandan -- 28 Mart 2019; 14:16:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yine kandırılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Yine mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 28 Mart 2019; 14:19:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşi ağırdan alıyorlar. Bunların hepsi büyük firmalar. Hepsine teşvik de verdik. İmzayı attılar, ya yapacaklar ya da hesaplaşacağız. Onlar yapmazsa yabancılarla görüşürüz. Teknoloji alır ve yerli otomobili onlarla ortaklaşa yaparız. ”

    Herşey çok açık ortada diyecek bir şeyi olan varsa bu 5 büyük ückağıtcı şirkete desin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabalar elektrikli olursa karanlıkta otururuz onu söyleyim size. 1 kwh elektrik 5 tl olur. Tost makinasını açınca ferrari hissi verir o ayrı tabi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • londra gibi bir taksi arabası yapın bitti gitti. şu bmc nin londra taksisi ihalesine girdiği arabayı yapın verin taksicilere. bitsin şu yerli otomobil ızdırabı. sonra elektriklimi yaparsınız ne yaparsanız yapın. hele bi bismillah diyin şu işe artık.

  • 5 BaBayiğit Göklerde...

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.