Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9X detaylanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Xiaomi’nin son olarak Mi 6X modelinde bıraktığı Android One telefonları bu yıl yeniden tüketici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Xiaomi’nin Android One programına ekrana entegre parmak izi okuyucusu olan iki yeni model ekleyeceği gündeme gelmişti. Henüz resmi bir açıklama olmasa da bu iki model muhtemelen Xiaomi Mi 9X modelini temel alacak.


     


    Xiaomi Mi 9X özellikleri


     


    Xiaomi Mi 9X modelinde 6.4 inçlik AMOLED çentikli ekran olması bekleniyor. Snapdragon 675 yonga setinden gücünü alan modele 6GB LPDDR4X RAM ve 64GB dahili kapasite eşlik edecek.


     


    Ayrıca Bkz.Dördüncü nesil Apple TV artık Apple TV HD oldu

    Arka kısımda 48MP çözünürlüğünde Sony IMX586 sensörün yanında 13MP çözünürlüğünde geniş açılı sensör ve 8MP çözünürlüğünde derinlik sensörü yer alıyor. Ön kısımda ise 32MP çözünürlüğünde özçekim kamerası bulunuyor. Her iki taraftaki kameraların 4 pikseli birleştirerek daha kaliteli resimler ortaya çıkardığı ifade ediliyor.


     


    3300mAH kapasiteli bir bataryaya sahip olan akıllı telefon 18W hızlı şarj desteği sunuyor. Kasa kalınlığı ise 7.5mm gibi sınıfında oldukça iddialı. Kaynaklar Xiaomi Mi A3 ve A3 Lite modellerinin Mi 9X modelini temel alacağını belirtiyor. Mi A3 muhtemelen hemen tüm özellikleri miras alacak ancak Mi A3 Lite kamera ve işlemci tarafında kırpmaya gidebilir. Şimdilik net bir tarih yok ancak yaz ortalarına doğru bu modellerin resmiyet kazanması bekleniyor.


     







  • Şuna 9X deme yahu. kırpılmış falan değil direk farklı model bu.

  • 3300 mah şaka gibi

  • Xiaomi'ye ait ya, global Redmi Note 7 pro da gelmeyecek, pronun ederi üzerine 1000 TL koyar satarlar!

  • Bu redmi note 7 pro'nun batarya kapasitesi daha düşük versiyonu olmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlaşıldı, Note 7 Pro ile Mi 9 SE'yi küresel pazara sunmayacak olan Xiaomi küresel pazardaki fanlarını Mi 9X ile memnun etmeye çalışacak. Cihaz Mi 9 SE'nin Snapdragon 675 versiyonu, aynı Amoled ekran, üçlü kamera dizilimi ve Note 7 Pro'ya göre daha düşük bataryaya bakarsak Note 7 Pro'dan ziyade Mi 9 SE'ye daha yakın bir cihazla karşı karşıyayız. Nasıl ki Mi 8 SE yerine dünyaya Mi 8 Lite'ı sundu, buna da Mi 9 Lite dememişler de Mi 9X demişler, artık Apple'a özenmek yerine Meizu'ya özeniyorlar anlaşılan, ama Meizu en azından sadece işlemciyi kısıyor, geri kalanını aynı tutuyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 27 Mart 2019; 16:9:12 >
  • Batarya harici güzel

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.