Şimdi Ara

7 nm'lik Kirin 985 ile güçlendirilecek ilk telefon Huawei Mate 30 olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7 nm'lik Kirin 985 ile güçlendirilecek ilk telefon Huawei Mate 30 olacak

    Huawei'nin 7 nm EUV sürecini temel alan ve muhtemelen Kirin 985 olarak adlandırılacak yeni nesil amiral gemisi işlemcisi üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bir önceki raporda bu işlemcinin varlığından bahsedilmişti. Şimdi ise yeni yonga seti ile güçlendirilecek ilk akıllı telefonun hangisi olacağı konusunda bazı bilgiler var.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft, dosya gezgininin tasarımını yenileyecek
    Şu an her ne kadar tüm gözler yakında tanıtılacak P30 serisine çevrilmiş olsa da Mate serisi kapsamında piyasaya sürülecek yeni amiral gemisi ile ilgili ilk kıvılcım geldi. Tayvanlı Business Times'ın haberine göre Kirin 985 işlemciye sahip ilk telefon Mate 30 olabilir.

     

    7 nm'lik Kirin 985 ile güçlendirilecek ilk telefon Huawei Mate 30 olacak

    CPU ve GPU mimarisi aynı kalacak


    Daha önceki raporda, Kirin 985 yongasetinin TSMC dökümhaneleri tarafından Extreme UltraViolet (EUV) süreciyle üretileceği dışında çok fazla bilgi sunulmamıştı. Şimdiki haberde ise daha fazla detay var. Buna göre, Kirin 985 daha yüksek performans için artırılmış saat hızlarıyla gelecek ancak CPU ve GPU mimarisi büyük oranda aynı kalacak.

     

    Ayrıca yeni yonga setinin yerleşik bir 5G modem içereceği bildiriliyor. Kirin 980 işlemciye sahip P30 serisi henüz piyasaya sürülmemişken Kirin 985 hakkında raporların ortaya çıkması sektörün ne kadar hızlı ilerlediğini gösteriyor. Önümüzdeki günlerde bu konu hakkında söylentiler duymaya devam edeceğiz.







  • vauvvvvv vauuuvvvvvv

  • kötü zamanda çıktı bu haber bence. p30 serisi çıkmamışken böyle bi haberin çıkması p 30 u çıkmadan eskitti resmen. işlemci aynı kalaarak gene tasarıma kameraya falan oynayacaklar ama performansı da önemseyen çok büyük bi kesim var. tabii kirin 980 de her şeye hayli hayli yetere ama işte psikolojik olarak en iyisini en güçlüsünü ister insan
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Ben hala Huawei telefonlarda 4k 60 fps bekliyorum. Umarım 985 ile bu da gelir.

  • quote:

    Kirin 985 daha yüksek performans için artırılmış saat hızlarıyla gelecek ancak CPU ve GPU mimarisi büyük oranda aynı kalacak.

    Kirin 985 esasında Kirin 980’in saat hızı artırılmış (overclock) versiyonu olacak anlaşılan. 4K 60 FPS görebiliriz de göremeyebiliriz de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozaman P serisinin almanın mantığı yok :) mate devam

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.