Şimdi Ara

Damla çentik ve Helio P35 işlemcili Oppo A5s resmen duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Oppo, Tayvan'da Oppo A5s akıllı telefonunu sessiz sedasız bir şekilde duyurdu. Aslına bakılırsa cihaz geçtiğimiz yılın Temmuz ayında piyasaya sürülen Oppo A5'e çok benziyor. İki telefon arasında yonga seti ve ekran tasarımı konusunda bazı farklılıklar var.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung, yüzde 1 pazar payı olan Çin'de yükselişe geçmeyi hedefliyor
    Çoğunuzun anımsayacağı gibi Oppo A5'te Snapdragon 450 yonga seti ve büyük bir çentik vardı. Yeni piyasaya sürülen Oppo A5s ise MediaTek Helio P35 işlemci ve su damlası çentikle geldi.

     


    Giriş-orta seviye modeller arasına katılacak telefon, 720 x 1520 piksel çözünürlükte 6.2 inç IPS LCD ekrana sahip. Gücünü ise 2.3 GHz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli Helio P35 yonga seti ve 3 GB RAM'den alıyor.

     

    Çift arka kamera ile geliyor 


    Telefonun arka tarafında 13 megapiksel + 2 megapiksel sensörle donatılmış çift kamera sistemi var. Ön tarafında ise 8 megapiksellik bir selfie kamerasına yer verilmiş. Bununla birlikte kutudan Android 8.1 Oreo tabanlı ColorOS 5.2 yüklü şekilde çıktığını belirtelim.

     


    Oppo A5s, 32 GB'lık bir depolama alanı sunuyor. Ancak microSD kart yuvası ile hafıza kapasitesini artırmak mümkün. Akıllı telefon hızlı şarj özelliği olmayan 4.230 mAh büyüklüğünde bir pil içeriyor. Siyah ve Kırmızı renk seçenekleri olan Oppo A5s'in fiyatı henüz açıklanmadı.







  • oppo'nun türkiye fiyatları çok yüksek.

  • 4 bin küsur batarya koy birde hızlı sarj olmasın tebrikler

  • Orta segmentte işleri karıştırabilir diye içimden geçirirken RX 17 Pro'nun fiyatını düşündüm ve vazgeçtim....
  • Iphone bile oppo yanında ucuz kalıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pili uzun gidiyor, ekran çözünürlüğü düşük, videolarda pikselleri görebiliyorsunuz, oyun oynamadım ama diğer uygulama ve videolarda ısınma olmadı, zil sesi ile bildirim sesinin şiddet ayarlarının ayrı olmaması kötü. zil sesini kapatıp bildirim seslerini açık tutamıyorsunuz mesela. coloros 5.2.1 sürümü var. durum çubuğunda saat, wifi, sessiz, pil gibi simgeler dışındaki uygulamaların bildirim simgelerinin olmaması zorluk çıkarıyor. bildirim geldiğinde ekran açıksa üstte bir an görünüp kayboluyor. onu görürseniz ne ala ama sessizdeyse ve ekrana bakmıyorsanız bildirimler kaçabiliyor. kullanım esnasında ya gözünüz sürekli ekranda olacak ya da bildirim olup olmadığına anlamak için ana ekrandaki simge rozetlerine bakmak yada bildirim çubuğunu aşağı kaydırmak zorunda kalıyorsunuz. ekran kapalıysa yine kilidi açarken görünüp yok oluyor. yani kısacası şu anki sürümünde durum çubuğunda sadece telefon ile ilgili durumları görebiliyorsunuz. sanırım durum çentikli ekranda olduğu için böyle. çünkü durum çubuğunun tam ortasında ön kamera var ve yer kaplıyor. yine de sms WhatsApp gibi uygulamalardan istediklerimizin bildirimlerini durum çubuğunda görsek iyi olur. yılardır her telefonda olan en önemli özelliklerden biri neden kaldırılır anlaşılır gibi değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.