Şimdi Ara

Carmen Sandiego Şimdi Google Earth'te

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Carmen Sandiego'yu hatırlayanlar olacaktır. Klasik video oyun serisinin ilk oyunu Where in the World Is Carmen Sandiego? 1985'de çıkmıştı. Eğlendirirken eğiten macera serisinde oyuncular ACME Dedektiflik Ajansı'nda çalışan bir dedektifin rolünü üstlenerek hırsız Carmen Sandiego'nun dünyanın dört bir yanındaki sanatsal ve tarihi hazineleri çalmasını engellemeye çalışıyordu ve bu sırada oyuncular sanatsal ve tarihi hazineler ve gittikleri ülkeler hakkında bilgiler ediniyordu.

    Where in the World Is Carmen Sandiego? oyununun özel ücretsiz bir versiyonu artık Google Earth üzerinde de oynanabilir durumda.

    Oynanış oldukça basit. ACME Dedektiflik Ajansı kraliyet mücevherlerinin Carmen Sandiego tarafından çalındığını size bildiriyor ve siz de başlangıçta Londra'ya giderek tanıkları dinliyorsunuz ve onlardan edindiğiniz bilgiler sonucunda başka bir ülkeye gidiyorsunuz ve Carmen Sandiego'yu yakalamaya çalışıyorsunuz. Şu an için oldukça kısa ancak ileride daha fazla davanın Google Earth'e ekleneceği belirtiliyor. Buradan oynayabilirsiniz.  








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.