Şimdi Ara

Nvidia GTC 2019’da 7 nm Ampere GPU’sunu duyurabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    GPU pazarında her ne kadar işlemci pazarındaki kadar olmasa da rekabet kızışıyor. Dünyanın ilk 7 nm GPU’sunun üreticisi ünvanını AMD’ye kaptıran Nvidia görünüşe göre cevap vermeye hazırlanıyor. Son gelen haberlerde Ampere mimarisine yer verildi.

    AMD’nin sürpriz bir şekilde ekran kartı pazarında 7 nm’ye geçiş yapması Nvidia’nın planlarında değişiklik yapmaya itmişe benziyor. Gelen sızıntılara göre Nvidia önümüzdeki hafta Kaliforniya’da düzenleyeceği etkinlikte 7 nm sürecinden geçecek Ampere mimarisini duyurabilir.

    HPC sınıfına konumlandırılabilir 

     
    Oyuncu segmentinden ziyade HPC ve AI sınıfına konumlandırılması beklenen yeni mimaride Nvidia’nın Turing’de tecrübe kazandığı GDDR6 belleklerini kullanacağını söyleyebiliriz. 7 nm üretim bandlarından geçen gelişmiş mimariyle tablo daha iyimser hale gelecektir.
     
     
    Son olarak gelişen üretim tekniklerinin sağladığı güç tüketimi avantajının saat hızlarının lehine kullanılabileceği de söylenmekte. Dolayısıyla tanıtımda yüksek frekanslarda çalışan bir prototip görmemiz olası. İlerleyen günlerde gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.







  • Rtx 2000 serisinin fişini erken çekecekler sanırım.

  • RIP RTX :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nvidia'dan Ray Tracing destekli oyun bekliyorduk ama sanırım onun yerine oyundan çok kart çıkartacaklar. Gerçi 10'bin tl'yi koşa koşa verenleri gördükten sonra ben de olsam ben de çıkartırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 15 Mart 2019; 23:46:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çılgınmısınız oğlum üstteki haberi okumuyormusunuz adamlar yüksek hesaplama gücü(HPC),yapay zeka(AI) sınıfı bir mimari tasarlıyor oyunla falan ilgisi yok titan V var 3000 dolarcık,oyunlarda 1400 dolarlık rtx 2080 ti ile yakın performans veriyor o zaman titan V alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 15 Mart 2019; 23:49:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Demekki oluyormuş. Yakında burada haberi çıkar. (Vega 56 ile render edilmiş)

  • Haberde konu edilen kartın rtx serisinin hitap ettiği kitle ile ilgisi yok. Rtx perfrmans konusunda gerçekten başarısız denilecek bir seri ve bu habere ait yorumlarda konu edilmesi yetersiz performansın faiş fiyatla satılmasına ilişkin kullanıcı nezdindeki nefreti gösteriyor :)

  • SenSei5454 S kullanıcısına yanıt
    Teknoloji Açığı: CRYENGINE ile Gerçek Zamanlı Ray İzlemeli Yansımalar. Tüm sahneler bir AMD Vega 56 GPU'da editörde gerçek zamanlı olarak gösteriliyor. CRYENGINE 5'teki yeni deneysel ışın izleme özelliği ile yansımalar - SSR yok. Neon Noir, ısmarlama bir CRYENGINE 5.5 sürümü için geliştirildi ve CRYENGINE'ın Demoyu oluşturmak için kullanılan Toplam Aydınlatmasına dayanan deneysel ışın izleme özelliği, hem ana hem de güncel AMD ve NVIDIA GPU'larda ışın izlemesini sağlayan hem API hem de donanım agnostiğidir. . Bununla birlikte, bu yeni CRYENGINE teknolojisinin gelecekteki entegrasyonu, en yeni nesil grafik kartlarının ve Vulkan ve DX12 gibi desteklenen API'lerin sunduğu performans geliştirmelerinden yararlanmak için optimize edilecektir. CRYENGINE - En güçlü oyun geliştirme platformu şimdi herkese açık. Tam kaynak kodu. % 5 Royalies. Lisans ücreti yok. Bize katılınhttp://www.cryengine.com





  • Bu seferde Amperli dayanacak dikkatli olmak lazım??

  • AMD'nin profesyonel taraftan pay kapma çabaları başladı.
  • RTX 3000 serisini beklemek daha mantıklı gibi zira 2019 içinde çıkacak bence öyle duruyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.