Şimdi Ara

2019 model iPhone'lar üç arka kamera ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Android telefonlardaki kamera sayısının üçe, dörde ve hatta beşe çıkması iPhone'lardaki çift kameranın gölgede kalmasına neden oldu. Daha önce 2019 iPhone modellerinin üçlü kamera sistemi ile gelebileceğini iddia eden bazı haberler çıkmıştı. Şimdi ise bu bu söylentileri destekleyen yeni kanıtlar var ortada.

     

    Ayrıca Bkz.Apple yeni Airpods ve iPad modelleri üzerinde çalışıyor
    Macotakara adlı internet sitesi tarafından yayınlanan yeni görseller bu yıl piyasaya sürülecek iPhone'larda üçlü arka kamera sistemi yer alabileceğini gösteriyor. Kamera sesnsörlerinin kare şeklindeki modüle yerleştirildiğini görüyoruz. Bununla birlikte yayınlanan görselin daha önceki sızıntı ile benzerlik göstermesi iddialarda gerçeklik yapı olabileceğini düşündürüyor.

     


    Söylentiler birbiri ile uyuşmuyor


    Ancak söylentiler arasında bazı tutarsızlıklar var. Daha önceki raporlarda üçlü kamera sisteminin sadece en üst seviye iPhone'a özel olacağı ve Max modelinde görebileceğimiz öne sürülmüştü.

     

    Macotakara ise giriş seviyesi modelde bile üç arka kameraya yer verilebileceğini söylüyor. Dolayısı ile şu an bu konuda kesin bir şey söylemek zor. Önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili daha somut bilgilere sahip olmayı umuyoruz.







  • Çok hızlı sürede gereğinden fazla büyüdü, hantallaştı, risk alıp kıpırdayamıyor, kabul görmüş/görecek teknolojiyi izleyip uyguluyor. Böyle olması tesadüf değil, bu çoğu zaman benzer şirketlerin kaderidir. Üstüne rakipleri çok güçlenmeye başladı, milyon tane alternatif var, piyasa doymuş kabul edilemez bir yanlışta hisseler tepetaklak olur, pc ve windwos karşısında olduğu gibi iyice kabuğuna çekilir.
    evet mate 20 proya benzemiş. ne yani 2007 senesinde samsung apple a özendi diye 2019 da apple huaweiye özendi diyemeyecek miyiz. bal gibi de kopya tasarım olmuş.
    zamanının öncüsüyken son yıllarda gerek çentik olsun gerek kamera olsun,(hatta yukarda yazdığım gibi ilerde belki çentiği küçülterek veya yokederek, bir de bataryayı yükselterek) çinli markaları kopyalıyor. ne bi inovasyon var ne bir şey.
    Üç kameralı bir tasarım nasıl olabilir başka. Yorum yapan arkadaşlar onuda yazarsa aydınlarınız belki. Telefonun arka köşelerinin her birine birer kamera koysa daha mı iyi anlamadım. Ya yan yana yada alt alta koyacak bunu. Yani eleştirinin de bi matematiği vardır. Aynı şuna benzemiş aynı buna benzemiş. Telefon bu neye benzeyecek başka karrdeşim:))
  • Tüm üreticiler kameraların çıkıntı yapmasına bir son verseler artık.

  • hahaha şu sıfata bak

    çentikle ön yüzleri mahfettiler şimdi bol kamerayla arka tarafta gitti

    yakında yanları da çirkinleştirmenin bir yolunu bulurlar
  • telefon telefon olalı böyle zulüm görmedi

  • eskiden kuralları apple koyardı. artık var olanı kopyalıyor. çentiği de küçültürlerse bir de bataryayı 3500-4000 seviyelerine çekerse adam olurlar :D hadi bakalım apple görelim seni. yeterince çalışırsan belki şirinleri bile görebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 15 Mart 2019; 23:34:10 >
  • şu salak çentikten vazgeçemicekler sanırım :(

  • Bu şekilde tam olmamış Mate 20'nin kamerayı direkt alıp oraya monte etseydiniz bari :))

    2019 model iPhone'lar üç arka kamera ile gelecek
  • Venya Geskinin konsept görüntüleri bunlar. Bu adam'in Apple tasarım ofisinde çok saglam baglantilari var ki sizdirilma isi ondan sorulan hale geldi.. konseptin cikmamasi diye bir anlam yüklemeyin çünkü bu adamin her isi bugüne kadar doğru olarak ciktigi isler



    Kendisinin yaptigi islere twitter veya Instagram dan takip edebilirsiniz. Apple sizintilarina ilgi duyanlar bilginize..


    eder bir resim paylasmissa o cihazın çıkma ihtimali gercege çok yakin. Ona gore dikkate alıp almamak veya Apple yapmaz! derken adamin yaptigi islere bakin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 16 Mart 2019; 0:16:18 >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Nokia 9'da yok. ÜStelik 5 kameraya inat
  • Böyle ucube bir tasarımla gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz

    Böyle ucube bir tasarımla gelmez.
    İsterlerse bunu bile kabul ettirirler insana, korkunç bir pazarlama dönüyor üstüne. Kimse iki kameralı ucube gelemez diyordu, bugün o insanlar ellerinde büyütüp büyütüp küçültüyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 16 Mart 2019; 1:15:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dodofran

    eskiden kuralları apple koyardı. artık var olanı kopyalıyor. çentiği de küçültürlerse bir de bataryayı 3500-4000 seviyelerine çekerse adam olurlar :D hadi bakalım apple görelim seni. yeterince çalışırsan belki şirinleri bile görebilirsin.
    Çok hızlı sürede gereğinden fazla büyüdü, hantallaştı, risk alıp kıpırdayamıyor, kabul görmüş/görecek teknolojiyi izleyip uyguluyor. Böyle olması tesadüf değil, bu çoğu zaman benzer şirketlerin kaderidir. Üstüne rakipleri çok güçlenmeye başladı, milyon tane alternatif var, piyasa doymuş kabul edilemez bir yanlışta hisseler tepetaklak olur, pc ve windwos karşısında olduğu gibi iyice kabuğuna çekilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 16 Mart 2019; 1:17:50 >
  • Akıllı telefon olarak sadece iPhone kullanmış biriyim geçen s10 a baktım gerçekten kocaman bir soru işareti ile ayrılmama sebep oldu. Apple ın işi çok zor artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple değil mi bu kameraları eşkenar üçgen çerçeveye koyar 1500 dolar etiketi çakar XD

  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    flaş farklı yerde, haksızlık etme

  • 20 bine satmak için iyi bahane
    ön sipariş vermek isteyen sıraya girsin

  • iPhone mu kaldı ya? Rakipleri uçuşa geçti bunlar hala 3 kamera koyalım diyorlar. Bu sene satışlarınız iyice çakılacak.

  • Üç kameralı bir tasarım nasıl olabilir başka. Yorum yapan arkadaşlar onuda yazarsa aydınlarınız belki. Telefonun arka köşelerinin her birine birer kamera koysa daha mı iyi anlamadım. Ya yan yana yada alt alta koyacak bunu. Yani eleştirinin de bi matematiği vardır. Aynı şuna benzemiş aynı buna benzemiş. Telefon bu neye benzeyecek başka karrdeşim:))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple ın artık eski satış gucu musteri ne kadar da marka ya baglı olsa oda bir yere kadar..ayrıca eskiden bircok konuda rakipsizlerdi şimdi ise yarı fiyatına cok daha iyi cihazlarlar var zira satışlarıda ortada mevcut stratejileriylede devam ediyor gözüküyorlar..apple gerilemesi sürecek gibi..

  • Hayret Eskiden olsa iPhone'a böyle radikal kararlar aldırmak zordu. şimdi akım nereye gidiyorsa apple yapıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.