Şimdi Ara

Galaxy S10 5G testlerde 2.6Gbps hızlarına ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 5G altyapısına uyumlu ilk akıllı telefonları MWC 2019 fuarında görme şansı elde ettik. Yavaş yavaş piyasaya çıkacak olan 5G telefonların en merak edilen tarafı veri aktarım hızları. 70Gbps hızlarının geçildiği 5G testlerinde telefonların performansı da ortaya çıkmaya başladı.


     



    İlk etap için iyi




     


    Samsung’un Galaxy S10 5G amiral gemisi Güney Koreli SK Telecom operatörü tarafından yapılan testlerde toplam 2.6Gbps veri aktarım hızına ulaşmayı başardı. Bununla birlikte bu rakam sadece 5G tarafından gelmiyor.


     


    Ayrıca Bkz.Snapdragon SiP tümleşik yongalı ilk telefonlar duyuruldu

    5G+4G yardımlı teknolojisi kullanılan testlerde 5G olarak 1.5Gbps hızları elde edilmiş. 1.1Gbps ise LTE altyapısından geliyor. Operatör 10GB boyutundaki veriyi sadece 30 saniyede aktarabildiklerini ifade ediyor. Bu teknoloji her iki altyapının en yüksek hızlarına çıkmaya çalışarak veri aktarım hızlarını arttırıyor. 


     


    Bu rakamlar henüz test aşamasında olan 5G altyapısı için kötü değil. Zaten ilk 5 yıllık süreçte 5G teknolojisinin olgunlaşma evresini tamamlaması bekleniyor. Sonraki yıllarda teknoloji geniş bir kullanım alanı bulacak. Ayrıca modemler ve bağlantı ekipmanları da daha iyi hale gelmiş olacak. Bu bakımdan 5Gbps ve ötesi hızları görmek için biraz beklememiz gerekiyor.


     


    Halen resmi olarak kullanıma sunulmuş bir 5G altyapısı mevcut değil. Operatörler belirli kullanıcı grupları ile testlere devam ediyor. Pek çok ülke belirli şehirlerde veya operatör merkezlerinde 5G testlerini kullanıcılara açmış durumda. SK operatörü de Seoul’daki merkezinde kullanıcılara 5G tecrübesini test ettiriyor.


     







  • 1 gb kota 0.001 saniye de bitecek desenize.

  • LTE de 1,1 gbps alıyor adamlar Türkiye'de çoğu yer 30-35 mb bazı yerlerde taş çatlasın 100 mb küsür.Kıyaslaman önce biraz mantık yürütün

  • Radyo sinyallerinin insan üzerindeki etkilerini araştıran kişi veya kişilere "başını başka yöne çevir başka bir sorunu araştır... tüm araştırmanı biz finanse ederiz." bakış açısı ile işin sonu sigara, her yağı kötüleyen şekeri her açıdan zararsız gösteren firmaların bize çektirdiklerinin aynısını global ölçekte tekrar çekiyoruz. Ne zaman uyanır çoğunluk merak konusu...

  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Dipnot; o kadarlık veriye erişilirse*

    1 gb kotası olan ayağını yorganına göre uzatır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5g değil 10g çıksa siz ne kadar download yaparsanız kotanız o kadar erir.Telefon bekleme modundayken 3g de ne yiyorsa 5g de de onu yer.

  • Kız felç olacak ama radyasyondan.

  • Bana 40-50 mbpsyi 40-50 GB kotayı 40-50 liraya versinler yeter. Öyle 2 gbpsde falan gözümüz yok.

  • Dedim kesin kotayla ilgili yorumlar yazılmıştır. Bazı şeyler hiç değişmiyor.
  • O da bir şey mi. Benim operatörde de hizim 2.6 Mbps hizlara ulaşabiliyor. Hatta ara ara bu hızın üzerini de görmüşlüğüm vardir. ;)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.