Şimdi Ara

Facebook, ana gezinti menüsüne oyunları da ekleyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitch ve YouTube gibi diğer platformlarda oyun içeriğinin fazla olması, Facebook'un bu alanda geride kaldığını gösteriyor. Ancak şirket kullanıcı ana navigasyon menüsüne oyun seçeneklerini de ekleyerek bu açığını kapatma niyetinde.
     

    Hedef daha fazla oyuncu

    Facebook konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: "İnsanların favori oyunlarını, gruplarını ve daha fazlasını bulmalarını ve buralarda bağlantı kurmalarını kolaylaştırmak istiyoruz. Bugün, ana gezinti çubuğunda, insanların kendileri için kişiselleştirilmiş oyun içeriklerini keşfetmeleri, oynatmaları, izlemeleri ve paylaşmaları için merkezi bir ev olacak özel bir Facebook Oyun sekmesi açmaya başlıyoruz." ifadeleri yer aldı.
    Facebook'un oyun bölümüne geçtikten sonra kullanıcılar oyun oynayabilecek, oyun videoları izleyebilecek (Twitch benzeri)veya diğer oyun gruplarıyla bağlantı kurabilecek. Şirketin bu hamlesinin daha fazla oyuncuyu Facebook platformuna çekip çekmeyeceğini ise zaman gösterecek.
      







  • Daha önceden herkes Facebook üzerinden oyun oynarken oyunları kaldırdılar. Şimdi ne oldu da geri teşvik ediyorlar. Zynga, mini clip gibi firmalar Facebook oyunları sayesinde milyarlarca dolar değere ulaşmıştı. Sonra pat oyunların desteğini çektiler. Ardından hepsi android ios platformlarına ağırlık verdiler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.