Şimdi Ara

Avengers: Endgame'den yeni bir fragman geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yılın en çok beklenen yapımlarından Avengers: Endgame filminden yeni bir fragman yayınlandı. Bir önceki fragmanın ardından en çok merak edilen sorulardan birisi Iron Man’in dünyaya dönüp dönemeyeceğiydi. Yeni fragmanda bu sorunun yanıtını buluyoruz.

    Fragmanda Yenilmezler kadrosuna Captain Marvel’ın da dahil olduğunu ve ekibin kıyafetinin yenilendiğini görüyoruz. Fragmanda Black Widow’un birden fazla tarzıyla yer alması, evrenler arası yolculuğu müjdeliyor. Fragmanda Thor’un ve Tony Stark’ın bulunduğu sahneler farklı evrenlerde gerçekleşiyor.

    Avengers: Infinity War'un da yönetmenleri olan Anthony ve Joe Russo'nun yönetmenliğini üstlendiği Avengers: Endgame, 26 Nisan 2019'da vizyona girecek. Yenilmezler'i yeniden bir araya getirecek filmin başrollerinde Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen ve Josh Brolin yer alıyor.

    Avengers Endgame fragmanı izle 








  • bence bu sefer afişteki karakterleri efsanevi bir şekilde bir amaç uğruna öldürüp,ana karakterleri genç karakterlere örnek aldırıp sonra bu genç karakterlere bırakıcaklar thanos'u alt etmeyi.veya thanos'un yaptığını geri alma olayını.

    bu da daha fazla film ve daha fazla para basmaya devam demek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightdrive -- 14 Mart 2019; 17:41:30 >
  • Öff gene mi paralel evrenler hikayesi yoksa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonlarında Kuantum evrenine gitmek için özel kıyafetleriyle birlikte yürüyenler arasında Tony de var. Fragmanda bu gösterilir mi yahu?!
  • Başlığı Aral game diye okudum...

  • Bizdeki beklentiyi çok yükselttiler umarım bir önceki filmin altına düşmez.

  • Hadi bakalım beklentinin altına düşmesin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Robert Downey Jr

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thor yine son noktayı koymuş
  • kadronun yarısı gitti !
    geri kalanı da şarapçı oldu :)
    ne gruptu be :D

  • Sevdiğim bir kaç karakter buhar olmuş olsa da yarısının ayıklandığı iyi oldu bence, öbür türlü dövüşler çorbaya dönüyor, adaletli olsun diye tüm güçleri kullandırmıyorlar....felan. Mesela thanos vs spiderman filmi yapsalar spiderman thanosu örümcek ağına boğar oracıkta haklardı, ama geçen seneki filmde gördüğümüz üzere ağına kıyamayan örümcek adamı izledik

  • hayret captain marvel zenci değil.

    abartmıyorum şu son izlediğim dizi ve filmlerde illaki bir zenci olacak olmazsa olmuyor.
    bunlar adamı zorla ırkçı yapar yeminle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Team NINJA

    hayret captain marvel zenci değil.

    abartmıyorum şu son izlediğim dizi ve filmlerde illaki bir zenci olacak olmazsa olmuyor.
    bunlar adamı zorla ırkçı yapar yeminle.
    sen istemiyorsun diye sana özel film yapılmayacak. kabullenin artık bu dünyada beyazların haricinde insan grupları da var ve onların da hakları var.

    bir siyahi çıkıp beyazların oynadığı dizi istemiyorum dese ne olacak ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmlerde dizilerde siyahi olmasın diyen yoktur muhtemelen, insanı sinirlendiren durum mevcut bir karakteri değiştirmeye çalışmaları Witcher da Ciri yi zenci bir kız yapmayı düşündüler, James Bond u kadın yapalım dediler. Doctor Who da karakter yüzü değişen bir dizi olduğu için ona uyuyor ama JB a uymuyor. Teşkilatta çalışan başka bir kadın ajanı işleyelim demiyorlar zaten tutmuş karakter olan JB a sulanıyorlar, beyaz gelmiş beyaz giden bir karakteri (Ciri) siyahi yapmaya çalışıyorlar bu kolaycılık uyuz ediyor beni. Yeni karakter oluştur alt yapısını sen yap hikayesini sen yarat bunu yapamıyorsan boş yere var olan karaktere salça olma bırak yapabilen biri gelsin projeye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuexSeeL

    Filmlerde dizilerde siyahi olmasın diyen yoktur muhtemelen, insanı sinirlendiren durum mevcut bir karakteri değiştirmeye çalışmaları Witcher da Ciri yi zenci bir kız yapmayı düşündüler, James Bond u kadın yapalım dediler. Doctor Who da karakter yüzü değişen bir dizi olduğu için ona uyuyor ama JB a uymuyor. Teşkilatta çalışan başka bir kadın ajanı işleyelim demiyorlar zaten tutmuş karakter olan JB a sulanıyorlar, beyaz gelmiş beyaz giden bir karakteri (Ciri) siyahi yapmaya çalışıyorlar bu kolaycılık uyuz ediyor beni. Yeni karakter oluştur alt yapısını sen yap hikayesini sen yarat bunu yapamıyorsan boş yere var olan karaktere salça olma bırak yapabilen biri gelsin projeye.
    Buna katılıyorum, dediğiniz gibi sıfırdan karakter işlerler ve bu tutarsa daha güzel olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.