Şimdi Ara

Microsoft'un görme engelliler için geliştirdiği Seeing AI uygulamasına, dokunarak algılama özelliği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Birkaç yıl önce, Microsoft, Seeing AI adlı yeni bir uygulama başlattı. Bu uygulama, görme engelli kişilerin akıllı telefonun kamerasını kullanarak çevrelerindeki dünyayı "görmesine" yardımcı olmak için tasarlanmıştı. Bu da telefonun yapay zeka kullanarak kullanıcıya ne gördüğünü açıklamasıyla gerçekleştiriliyordu. Ancak son güncelleme ile uygulamanın yetenekleri geliştirildi.

     


    iPad desteği de geldi


    Microsoft, görme engelli kullanıcıların deneyimlerini bir ileri seviyeye taşıyarak, Seeing AI uygulamasında çeşitli yenilikler yaptığını açıkladı. Şirketin konuyla ilgili açıklamasında: "Computer Vision API ile paralel olarak Özel Vizyon Hizmeti'ni güçlendirdik. Bu yeni özellik kullanıcıların görüntüdeki nesnelerin tanımını ve aralarındaki mekansal ilişkiyi algılayabilmeleri için dokunmatik ekrandaki bir resme parmaklarıyla dokunmalarını sağlıyor." ifadeleri yer aldı.


    Microsoft ayrıca, artık iPad desteği de getireceklerini açıkladı. Bu gelişme uygulamayı daha büyük bir cihazda kullanmayı tercih eden kullanıcılar için sevindirici bir haber. Microsoft'un yaptığı yenilikler tüm bunlarla sınırlı değil. Diğer yeni seçenekleri kullanabilmek için uygulamanızı güncellemeyi unutmayın. Uygulama şimdilik sadece iOS platformunda yayınlanıyor.

      







  • Düşünen ve geliştirenleri tebrik ediyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.