Şimdi Ara

Intel grafik yazılımı daha iyi bir ara yüze kavuşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Harici grafik birimi için çalışmalarını yoğunlaştıran Intel, bu esnada Windows 10 grafik yönetim yazılımını da elden geçiriyor. Ay içerisinde kullanıma sunulacak olan yeni ara yüz oyuncular göz önüne alınarak geliştirildi.


     


    Oyuncular ön planda


     


    Raja Khoduri’nin etkisi olduğu düşünülen yeni ara yüz ile ilgili Intel bir YouTube paylaşımı da yaptı. Videoda yeni ara yüzün oyun başlatma seçeneği, ayar optimizasyon aracı, global ekran ayarları gibi unsurları öne çıkardığı anlaşılıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Intel yeni iç bağlantı standardı CXL’i duyurdu

    Daha canlı bir görünüm kazandığı anlaşılan kontrol paneli oyuncuların dikkatini çekmek ve etkileşimini arttırmak için tasarlanmış. Zaten son dönemde Intel oyunculara ağırlık verecek hamlelere imza atıyordu.


     


    İşlemcilere entegre grafik birimleri yüksek performans sunmasa da PUBG veya World of Tanks gibi espor yapımlarını oynatacak kapasitede. 10nm sürecindeki Intel işlemcilere entegre grafik birimlerinin ise çok daha iyi 3D performans sunacağı ve 1 TFLOPS üzerine çıkacağı ifade ediliyor.


     


    Bu bakımdan Intel düzenli sürücü güncellemelerine oyun optimizasyonlarını da eklemeye başlamıştı. Ayrıca Windows 10 için yeni sürücü modeli olan DCH geçişini de tamamlamıştı. Elbette harici grafik birimi sürücüsü için de bunların ön hazırlık olduğunu gözden kaçırmamak gerek.


     


     


     



     







  • Sonunda GT1030'u geçmeyi başardılar. Güzel gelişme. Belki bu yapıyı örnek alıp 200 çekirdekli 800 izlekli CPU yaparlar da cinebench savaşları sona ermiş olur.

  • PUBG mi oynatacak ? lel

  • bu kadar uğraşacaklarına harici kart ile cf li bi sistemi çalıştırsalar ya

  • laf olsun, torba dolsun
    işte !

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.